» » Maqui Berry: Super – Fructe Pentru Pierderea în Greutate

Maqui Berry: Super – Fructe Pentru Pierderea în Greutate

Maqui Berry: Super – Fructe Pentru Pierderea în GreutateAstazi, practic, toată lumea ştie că afine, mure, coacăze negre, acai, zmeură şi boabe de soc sunt foarte bune pentru sănătate. Dar putini au auzit de una dintre cea mai mare super fructe de padure din ele toate, maqui berry.

Am călătorit recent în partea de sud al Chile, în regiunea Patagonia, unde am trăit maqui berry, Mapuche indigene oameni care recolta boabe şi regiunea Patagonia maiestuos unde maqui creşte abundent în natură.

Maqui berry (Aristotelia chilensis) este o boabe violet intens, care creşte sălbatic în părţile de Sud Chile. -A lungul drumurilor şi autostrăzilor, tufe de berry maqui sunt uşor de la faţa locului. Ele cresc peste dealuri, în întreaga câmpuri, şi frontierele din zonele împădurite. În acest moment, maqui nu este cultivat. Există pur şi simplu atât de mult disponibile în sălbăticie, cultivare este inutile

Oameni care recolta cea mai mare parte a maqui berry comercializate sunt indieni Mapuche, care sunt indigene în Chile. Cunoscut ca războinici feroce, Mapuche sunt numai nativilor din America care nu au fost cucerite de invadarea colonişti.

Click aici pentru a cumpara Maqui Berry la site-ul oficial
În sudul Chile, am călătorit în zonă de Maihue, pentru versanţii lacului curat cu acelaşi nume, în cazul în care o comunitate de oameni natală Mapuche recolta zeci de tone de sălbatice maqui berry vanzare comerciale. Acolo am văzut, mancat, recoltate şi a aflat despre acest boabe remarcabil, care este de a face drumul său în piaţa din SUA.

Oamenii Mapuche recolta maqui berry in cantitati tot mai mari, ca cererea pentru acest boabe hrănitoare şi vindecare a crescut. În sezonul de recoltare, întreaga Comunitate Mapuche dovedeşte alege fructe de padure vibrante purpuriu. Un lucru am descoperit este că maqui gust delicios de fructe de padure.

Sunt dulce, de rupere cu aroma, şi ceva mi-ar fi fericit pentru a mânca în fiecare zi. Dar dincolo de gustul minunat, maqui oferă beneficii de sănătate reală. Pentru a afla despre beneficiile pentru sănătate ale maqui, am apelat la cercetare de Dr. Juan Hancke, un medic care a dedicat mai mulţi ani de cercetare intensivă în acest boabe super.

Maqui Berry: Super – Fructe Pentru Pierderea în Greutate

Click aici pentru a cumpara Maqui Berry la site-ul oficial

Ce este Maqui fructe de padure

Maqui fructe de padure sunt foarte bogate în antociani, care sunt pigmenţi violet cu activitatea antioxidanta foarte mare. În special, fructe de padure maqui conţin niveluri ridicate de Antocianinele numit delphinidins, care este, de asemenea, găsite în viole, delphiniums, şi struguri Concord. Dar în maqui berry, aceşti compuşi sunt găsite în cantităţi deosebit de ridicat. Delphinidins demonstra puternic anti-inflamator activitate, astfel încât să ajute la reducerea riscului de o varietate de boli degenerative care implica inflamatie. Aceste pigmenţi, de asemenea, inhiba dezvoltarea de colon celulele canceroase.

Inflamatia este parte a aproape orice boală degenerativă, la boli cardiovasculare la diabet la artrită. Orice boală care se termină cu "este" este o boală inflamatorie. Antociani expune puternic anti-inflamator activitate si face aceasta, precum şi de droguri în aceleași scopuri, fără efecte negative.

Compusi antioxidanti în maqui berry ajuta la prevenirea oxidarea colesterolului din sânge. Oxidarea colesterolului este un factor în dezvoltarea de boli cardiovasculare, atac de cord, accident vascular cerebral şi rigidizarea arterelor. Regulate consumul zilnic de fructe de padure maqui sau suc de boabe este o investiţie inteligentă în mai bine sănătatea cardiovasculară.

Maqui Berry: Super – Fructe Pentru Pierderea în Greutate

Click aici pentru a cumpara Maqui Berry la site-ul oficial
Interesant, aportul de fructe de padure maqui sau sucul lor cauzează o creştere semnificativă de insulină în organism. De fapt, maqui pare a face acest lucru mai bine decât orice altă plantă cunoscută. Ce înseamnă acest lucru? Consumatoare de fructe de padure maqui sau sucul lor, cu sau după mese poate ajuta la suprima glicemiei, astfel seara dintr energetice si prevenind formarea de noi celule grase. Ca rezultat, maqui poate dovedi a fi un ajutor benefice în controlul greutăţii.

Maqui demonstrează, de asemenea, activitatea antibacteriană, ceea ce sugerează că pot fi de ajutor în prevenirea boala din cauza germeni de toxiinfecţie alimentară.

Oamenii natală Mapuche au fost consumul de fructe de padure maqui şi bea sucul lor de secole. Şi alte non-nativi de oameni în Chile au făcut la fel pentru un timp foarte lung, precum şi. Chiar şi într-un mediu în care este literalmente inundat cu aşa-numitele super fructe maret, maqui standuri sfarsitul cele mai multe dintre ele în materie de prestații.

Maqui Berry: Super – Fructe Pentru Pierderea în Greutate

Click aici pentru a cumpara Maqui Berry la site-ul oficial