» » Maqui Bær: Super Frukt For Vekttap

Maqui Bær: Super Frukt For Vekttap

Maqui Bær: Super Frukt For VekttapI dag, vet praktisk talt alle at blåbær, bjørnebær, solbær, acai, bringebær og hyllebær er veldig bra for helsen. Men noen har hørt av en av de største super bær av dem alle, maqui bær.

Nylig reiste vi til den sørlige delen av Chile, i Patagonia-regionen, der vi opplevde maqui bær, Mapuche innfødte folk som høste berry og majestetiske Patagonia-regionen hvor maqui vokser overstrømmende i naturen.

Maqui bær (Aristotelia chilensis) er en intenst lilla bær som vokser vilt i hele deler av sørlige Chile. Langs veier og motorveier er maqui bærbusker lett å få øye. De vokser over hele åssider, gjennom feltene og på grensene til skogkledde områder. På dette tidspunkt, er maqui ikke dyrket. Det er bare så mye tilgjengelig i naturen, dyrking er unødvendig

Folk som høste mesteparten av maqui bær selges kommersielt er Mapuche-indianerne, som er urbefolkning til Chile. Kjent som voldsom krigere, Mapuche er det eneste opprinnelige folket i Amerika som ikke ble erobret av invaderende kolonistene.

Klikk her for å kjøpe Maqui bær fra offisielle hjemmeside
I sørlige Chile reiste vi til området av Maihue, for å i skråningen av en uberørt innsjø med samme navn, der et fellesskap av Mapuche innfødte folk høste titalls tonn med vill maqui bær for kommersielle salg. Det jeg så, spiste, høstet og lærte om dette bemerkelsesverdige bær, som gjør sin vei inn i det amerikanske markedet.

De Mapuche høste maqui bær i stadig større mengder, som etterspørselen etter denne næringsrik og helbredende bær har økt. I harvest sesongen viser hele Mapuche samfunnet seg for å plukke de pulserende lilla bær. En ting som jeg oppdaget er at maqui bær smak deilig.

De er søte, fullstappet med smaken, og noe jeg ville være glad for å spise hver dag. Men utover den fantastiske smaken, maqui leverer ekte helsefordeler. Hvis du vil vite om de helsemessige fordelene av maqui, slått vi til forskning av Dr. Juan Hancke, en lege som har brukt flere år med intensiv forskning i denne super bær.

Maqui Bær: Super Frukt For Vekttap

Klikk her for å kjøpe Maqui bær fra offisielle hjemmeside

Hva er Maqui bær

Maqui bær er svært rik på antocyaniner, som er lilla pigmenter med svært høy antioksidantaktivitet. Spesielt, inneholder maqui bær høye nivåer av antocyaniner kalt delphinidins, som også er funnet i bratsjer, riddersporer og Concord druer. Men i maqui bær, disse forbindelser som finnes i uvanlig høyt beløp. Delphinidins demonstrere potent anti-inflammatorisk aktivitet, slik at de bidrar til å redusere risikoen for en rekke degenerative sykdommer som involverer betennelse. Disse pigmentene også hemmer veksten av kolon kreftceller.

Betennelse er en del av praktisk talt alle degenerativ sykdom, fra hjerte-og karsykdommer til diabetes å leddgikt. Enhver sykdom som slutter med "det er" er en betennelsessykdom. Anthocyaniner exhibit kraftige anti-inflammatorisk aktivitet, og gjør det så vel som narkotika for samme formål, uten negative effekter.

Antioksidant forbindelser i maqui bær bidrar til å hindre oksidasjon av kolesterol i blodet. Oksidasjon av kolesterol er en faktor i utviklingen av hjerte-og karsykdommer, inkludert hjerteinfarkt, hjerneslag og kalsifisering av blodårer. Vanlig daglig inntak av maqui bær eller den bærbusker juicen er en smart investering i bedre kardiovaskulær helse.

Maqui Bær: Super Frukt For Vekttap

Klikk her for å kjøpe Maqui bær fra offisielle hjemmeside
Interessant, fører inntak av maqui bær eller deres juice til en betydelig økning av insulin i kroppen. Faktisk maqui ser ut til å gjøre dette bedre enn noen andre kjente plante. Hva betyr dette? Forbruker maqui bær eller deres juice med eller etter måltider kan bidra til å undertrykke blodsukker, og dermed kvelden ut energi og hindrer dannelsen av nye fett celler. Som et resultat, maqui kan vise seg for å være et nyttig hjelpemiddel i vektkontroll.

Maqui demonstrerer også antibakteriell aktivitet, noe som tyder på at det kan hjelpe i å forebygge sykdom på grunn av matbårne bakterier.

Mapuche innfødte folk har vært spise maqui bær og drikker av sin juice i århundrer. Og andre ikke-native personer i Chile har gjort det samme for en meget lang tid også. Selv i et miljø der maret er bokstavelig talt oversvømmet med såkalte supre frukter, står maqui hode og skuldre over de fleste av dem i form av fordeler.

Maqui Bær: Super Frukt For Vekttap

Klikk her for å kjøpe Maqui bær fra offisielle hjemmeside