» » Maqui Бери: Супер плодове за отслабване

Maqui Бери: Супер плодове за отслабване

Maqui Бери: Супер плодове за отслабванеДнес практически всеки знае, че боровинки, къпини, касис, acai, малини и Бъз са много полезни за здравето. Но малцина са чували за един от най-големите Супер плодове от тях всички, maqui Бери.

Наскоро пътувахме до южната част на Чили, в региона на Патагония, където преживяхме maqui Бери, мапуче местните хора, които произвеждат Бери и величествената Патагония района където maqui расте изобилно в дивата природа.

Maqui Бери (Aristotelia Чиленсис) е силно лилаво Бери, който расте див през части на южните Чили. По пътища и магистрали maqui Бери храсти са лесни за място. Те растат цял склоновете, по време на полета, както и на границите на горските масиви. В този момент във времето maqui не е облагороден. Там е просто толкова много налични в дивата природа, отглеждане е необходимо

Хората, които ловят повечето от maqui Бери предлагат с търговска цел са мапуче индианците, които са характерни за Чили. Известен като свирепи воини, мапуче са само местни хора в Америка, които не са завладени от нахлуването колонисти.

Щракнете тук, за да купя Maqui Бери от официалния сайт
В южните Чили пътувахме в областта на Maihue, към склоновете на девствени езеро със същото име, където общност на мапуче местните хора реколта десетки тонове диви maqui Бери за търговска продажба. Там видях, яде, събрани и научих за този забележителен Бери, която е вземане на пътя си в пазара на САЩ.

Мапуче хората реколта maqui Бери в все по-големи количества, тъй като търсенето за тази питателна и изцеление Бери се е увеличил. В реколтата сезон цялата мапуче общност оказва се, да избираме жизнена лилави плодове. Едно нещо, което открих е, че maqui плодове вкус вкусни.

Те са сладки, препълнен с вкус, и нещо ще се радвам да ядат всеки ден. Но отвъд прекрасен вкус, maqui осигурява реални ползи за здравето. Да научите повече за ползите за здравето от maqui, ние се обърна към научните изследвания на д-р Хуан Hancke, лекар, който е посветил няколко години на интензивни изследвания в този супер Бери.

Maqui Бери: Супер плодове за отслабване

Щракнете тук, за да купя Maqui Бери от официалния сайт

Какво е Maqui плодове

Maqui плодове са много богат на Антоцианини, които са лилаво пигменти с много висока антиоксидантна активност. По-конкретно maqui плодове съдържат високи нива на Антоцианини, наречена delphinidins, която също се намира в виоли, delphiniums и съгласие грозде. Но в maqui Бери, тези съединения се срещат в необичайно високи суми. Delphinidins демонстрират мощни противовъзпалителни дейност, така че те помагат за намаляване на риска от редица дегенеративни заболявания, които включват възпаление. Тези пигменти също инхибира растежа на рак на дебелото черво клетки.

Възпаление е част от почти всеки дегенеративно заболяване, от сърдечно-съдови заболявания с диабет да артрит. Всяко заболяване, което завършва с "е" е възпалително заболяване. Антоцианини проявяват мощно противовъзпалително действие и направи това, както и лекарства за същите цели, без негативни ефекти.

Антиоксидант съединения в maqui Бери помогне за предотвратяване на оксидирането на холестерола в кръвта. Окисление на холестерола е фактор в развитието на сърдечно-съдови заболявания, включително сърдечен удар, инсулт и втвърдяване на артериите. Редовни дневна доза от maqui плодове или сок Бери е една интелигентна инвестиция в по-добро сърдечно здраве.

Maqui Бери: Супер плодове за отслабване

Щракнете тук, за да купя Maqui Бери от официалния сайт
Интересното е, че прием на maqui плодове или техните сок предизвиква значително увеличаване на инсулин в организма. В действителност maqui се появява за да направите това по-добре от всеки друг известен растения. Какво означава това? Отнема maqui плодове или техните сок с или след хранене може да помогне за потискане на глюкозата в кръвта, като по този начин вечерта енергия и предотвратява образуването на нови мастни клетки. Като резултат maqui може да се окаже полезно помощ в контрол на теглото.

Maqui също демонстрира антибактериално действие, което предполага, че тя може да помогне за предотвратяване на заболявания хранително микроби.

Мапуче местните хора са били яденето maqui плодове и им сок за пиене в продължение на векове. И други хора, не е роден в Чили са направили същото за много дълго време, както добре. Дори в една среда, в която maret е буквално наводнен с така наречените Супер плодове maqui стои главата и раменете над повечето от тях по отношение на обезщетения.

Maqui Бери: Супер плодове за отслабване

Щракнете тук, за да купя Maqui Бери от официалния сайт