» » Maqui μούρο: σούπερ φρούτα για απώλεια βάρους

Maqui μούρο: σούπερ φρούτα για απώλεια βάρους

Maqui μούρο: σούπερ φρούτα για απώλεια βάρουςΣήμερα, σχεδόν ο καθένας ξέρει ότι τα βακκίνια, βατόμουρα, φραγκοστάφυλα μαύρα, acai, σμέουρα και καρπούς κουφοξυλιάς, είναι πολύ καλό για την υγεία. Αλλά λίγοι έχουν ακούσει ενός από τα μεγαλύτερα σούπερ μούρα από αυτά όλα, maqui μούρο.

Πρόσφατα, θα ταξιδέψει στο νότιο τμήμα της Χιλής, στην περιοχή Παταγονία, όπου βιώσαμε maqui μούρο, η ιθαγενών Μαπούτσε που συγκομιδή το μούρο, και την μαγευτική περιοχή της Παταγονίας όπου maqui μεγαλώνει αφειδώς στην άγρια φύση.

Maqui μούρο (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ chilensis) είναι μια έντονα μοβ μούρο που φύεται σε ολόκληρη μέρη της νότιας Χιλής. Κατά μήκος δρόμων και αυτοκινητοδρόμων, τους θάμνους μούρων maqui είναι εύκολο να εντοπιστούν. Αυξάνονται όλο πλαγιές λόφων, σε όλη την πεδία, καθώς και στα σύνορα της δασικές περιοχές. Σε αυτό το σημείο εγκαίρως, maqui δεν είναι καλλιεργημένο. Υπάρχει απλά τόσο πολλά διαθέσιμα μέσα στο άγριος, καλλιέργεια είναι περιττή

Οι άνθρωποι που συγκομιδή περισσότερα από το μούρο maqui που πωλούνται στο εμπόριο είναι Ινδιάνων Μαπούτσε, που είναι ενδημικά στη Χιλή. Η Μαπούτσε γνωστοί ως μανιώδεις πολεμιστές, και είναι το μόνο αυτόχθονα λαό στην Αμερική, που δεν κατακτήθηκε από την εισβολή των εποίκων.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Maqui μούρο από την επίσημη ιστοσελίδα
Στη νότια Χιλή, θα ταξιδέψει στην περιοχή του Maihue, να τις πλαγιές του μια παρθένα λίμνη με το ίδιο όνομα, όπου μια κοινότητα ιθαγενών Μαπούτσε συγκομιδή δεκάδες τόνοι του άγρια maqui berry για εμπορική πώληση. Εκεί είδα, έφαγε, που συγκομίζονται και έμαθε για αυτό το αξιοσημείωτο μούρο, που κάνει το δρόμο του στην αγορά των ΗΠΑ.

Των Mapuches συγκομιδή maqui μούρο σε όλο και μεγαλύτερες ποσότητες, καθώς έχει αυξηθεί η ζήτηση για αυτό το θρεπτικό και θεραπευτικό μούρο. Στην περίοδο συγκομιδής, ολόκληρη την Κοινότητα Μαπούτσε βγάζει να πάρουν τα δονούμενα μωβ μούρα. Ένα πράγμα που έχω ανακαλύψει είναι ότι maqui μούρων γευτείτε νόστιμα.

Είναι γλυκιά, γεμάτη με γεύση, και κάτι θα ήμουν ευτυχής να τρώτε κάθε μέρα. Αλλά πέρα από την υπέροχη γεύση, maqui παρέχει πραγματική υγεία οφέλη. Για να μάθετε για τα οφέλη υγείας των maqui, στρίψαμε στην έρευνα του Δρ Juan Hancke, ένα γιατρό, ο οποίος έχει αφιερώσει πολλά χρόνια εντατικής έρευνας σε αυτό το σούπερ μούρο.

Maqui μούρο: σούπερ φρούτα για απώλεια βάρους

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Maqui μούρο από την επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι τα μούρα Maqui

Μούρα Maqui είναι πολύ πλούσια σε ανθοκυανίνες, το οποίο είναι μωβ χρωστικές ουσίες με πολύ υψηλή αντιοξειδωτική δράση. Συγκεκριμένα, maqui μούρα περιέχουν υψηλά επίπεδα ανθοκυανών, που ονομάζεται delphinidins, η οποία βρίσκεται επίσης σε βιόλες, delphiniums, και τα μαύρα σταφύλια. Αλλά στα maqui μούρο, οι ενώσεις αυτές βρίσκονται σε ασυνήθιστα υψηλά ποσά. Το delphinidins καταδεικνύουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, έτσι μπορούν να βοηθήσουν να μειωθεί ο κίνδυνος μιας ποικιλίας των εκφυλιστικών ασθενειών, που περιλαμβάνουν φλεγμονή. Αυτές οι χρωστικές ουσίες, επίσης, αναστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του παχέος εντέρου.

Φλεγμονή είναι μέρος σχεδόν κάθε ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ, από καρδιαγγειακά νοσήματα σε διαβήτης σε αρθρίτιδα. Κάθε ασθένεια που τελειώνει με το «είναι» είναι μια φλεγμονώδης νόσος. Οι ανθοκυάνες παρουσιάζουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δραστηριότητα, και κάνουν αυτό, καθώς και φάρμακα για τους ίδιους σκοπούς, χωρίς αρνητικές συνέπειες.

Οι αντιοξειδωτικές ενώσεις σε maqui berry βοηθήσει να αποτρέψει την οξείδωση της χοληστερόλης στο αίμα. Οξείδωση της χοληστερόλης είναι ένας παράγοντας στην ανάπτυξη της καρδιαγγειακής νόσου, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού επεισοδίου και σκλήρυνση των αρτηριών. Τακτική ημερήσια πρόσληψη των μούρα maqui ή το χυμό του μούρο είναι μια έξυπνη επένδυση σε καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία.

Maqui μούρο: σούπερ φρούτα για απώλεια βάρους

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Maqui μούρο από την επίσημη ιστοσελίδα
Κατά τρόπο ενδιαφέροντα, η πρόσληψη των μούρα maqui ή χυμό τους προκαλεί σημαντική αύξηση της ινσουλίνης στο σώμα. Στην πραγματικότητα, maqui φαίνεται να κάνει αυτό καλύτερα από οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε εγκαταστάσεις γνωστό. Τι σημαίνει αυτό; Καταναλώνουν maqui μούρα ή τους χυμούς με ή μετά τα γεύματα μπορεί να βοηθήσει στην καταστολή της γλυκόζης αίματος, με αυτόν τον τρόπο το βράδυ έξω ενέργεια και αποτρέποντας τον σχηματισμό νέων κυττάρων λίπους. Ως εκ τούτου, maqui μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική βοήθημα στον έλεγχο βάρους.

Maqui αποδεικνύει επίσης την αντιβακτηριακή δράση, η οποία προτείνει ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των νόσων που οφείλονται σε μικρόβια τροφογενείς.

Η ιθαγενών Μαπούτσε έχουν τρώει μούρα maqui και πίνοντας χυμό τους για αιώνες. Και άλλα μη γηγενείς καθηγητές στη Χιλή έχουν κάνει το ίδιο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και. Ακόμη και σε ένα περιβάλλον στο οποίο η Μαρτίου είναι κυριολεκτικά πλημμυρισμένο με το λεγόμενο σούπερ φρούτα, maqui στέκεται στενή περισσότεροι από αυτούς από την άποψη της οφέλη.

Maqui μούρο: σούπερ φρούτα για απώλεια βάρους

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Maqui μούρο από την επίσημη ιστοσελίδα