» » Málna – Keton: Használ, A Mellékhatásokat, Kölcsönhatások és Figyelmeztetések

Málna – Keton: Használ, A Mellékhatásokat, Kölcsönhatások és Figyelmeztetések

Málna – Keton: Használ, A Mellékhatásokat, Kölcsönhatások és FigyelmeztetésekMálna keton az olyan vegyi anyag, a vörös málna (Rubus idaeus). A leggyakrabban használt, a fogyás és az elhízás. Azt is használják, hogy növelik a zsírmentes testtömeg tömeg. Néhány ember málna keton vonatkozik a fejbőrt, javítja a haj növekedését.

Málna keton is használt, az élelmiszerek, kozmetikumok és egyéb feldolgozóipar, illat vagy aroma ügynökként.

Málna keton lett népszerű, fogyás, miután szóba került a Dr. Oz televíziós show közben a szegmens, az úgynevezett "málna keton: Miracle fat-író egy üveg" február 2012-ben. Annak ellenére, hogy ez lóversenytippeket szerez, mint egy "csoda" a fogyás, nincs semmilyen megbízható tudományos bizonyíték arra, hogy működik a fogyás.

Kattintson ide vásárolni málna keton

Hogyan működik?

Málna keton egy vegyi anyag származó vörös málna, úgy gondolják, hogy segítse a súlycsökkenés. Egyes állatok vagy kémcsövek kutatások egyes intézkedések anyagcsere növekedhet. Egy hormon, a szervezet úgynevezett adiponectin is hatással lehet. Azonban fontos, hogy tartsa szem előtt, hogy van-e megbízható tudományos bizonyíték arra, hogy javítja a súlyvesztés, ha az emberek.

Málna keton használ & hatékonyságát

Málna – Keton: Használ, A Mellékhatásokat, Kölcsönhatások és FigyelmeztetésekNincs elég bizonyíték:
  • Fogyás.
  • Elhízás.
  • Növekvő szikár test tömeg.
  • Hajhullás (alopecia).
Több bizonyítékra van szükség ahhoz, hogy málna keton-e.

Kattintson ide vásárolni málna keton

Málna keton mellékhatások & biztonsági

Nincs elegendő információ, hogy tudom, hogy a málna keton biztonságos venni, mint egy kiegészítő. Málna keton soha nem tudományosan vizsgálták meghatározásához, ha ez nem okoz mellékhatásokat emberben. Azonban vannak bizonyos kételyek málna keton, mert a kémiailag rokon úgynevezett szinefrin stimuláns. Tehát-a ' lehetséges, málna keton okozhat jitteriness, növeli a vérnyomást, érzések, vagy a gyors szívverés. Egy jelentés valaki, aki vette a málna keton le, érzéseit, hogy ingatag, és a dobogó szívverés (szívdobogás).

Különleges óvintézkedések & figyelmeztetések:

Terhesség és szoptatás: nem elég tudni málna keton használata terhesség és a szoptatás alatt. A biztonság kedvéért maradjon, és ne használja.

Kattintson ide vásárolni málna keton
Málna keton megfelelő adag függ több tényezőtől, például a felhasználó kor, az egészség és a számos egyéb feltételek. Ebben az időben van nem elég tudományos információ meghatározásához megfelelő skálájának adag málna keton. Ne feledje, hogy természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és fontos lehet a adagokat. Győződjön meg róla, hogy releváns kövessétek a termék címkéjén, és konzultál a gyógyszerész vagy az orvos vagy más egészségügyi szakember, mielőtt.

Málna – Keton: Használ, A Mellékhatásokat, Kölcsönhatások és Figyelmeztetések