» » Malina Keton: Uporablja, Neželeni Učinki, Interakcije In Opozorila

Malina Keton: Uporablja, Neželeni Učinki, Interakcije In Opozorila

Malina Keton: Uporablja, Neželeni Učinki, Interakcije In OpozorilaMalina keton je kemikalije od rdeče maline (Rubus idaeus). To se najpogosteje uporablja za izgubo teže in debelost. Uporablja se tudi za povečanje puste telesne mase. Nekateri ljudje uporabljajo malina keton na lasišču za izboljšanje rasti dlak.

Malina keton uporablja tudi v živil, kozmetike in drugih predelovalnih dejavnostih kot dišave ali aromatične snovi.

Malina keton postal priljubljen za hujšanje, ko je bilo omenjeno na televizijski oddaji Dr. Oz med segment imenuje "malina keton: čudež maščobe gorilnika v steklenici" v februarju 2012. Čeprav to je touted kot "čudež" za hujšanje, ni nobenih zanesljivih znanstvenih dokazih, ki deluje za izboljšanje hujšanje.

Kliknite tukaj za nakup malina keton

Kako deluje?

Malina keton je kemikalije od rdeče maline, ki je mislil, da pomoč za hujšanje. Nekatere raziskave pri živalih ali v epruvetah kaže, da bi se lahko povečala nekaterih ukrepov presnove. To lahko tudi vplivajo na hormon v telesu, imenovane adiponectin. Vendar pa je pomembno imeti v mislih, da ni zanesljivih znanstvenih dokazov izboljšuje hujšanje, ki jih ljudje.

Malina keton uporabe & učinkovitost

Malina Keton: Uporablja, Neželeni Učinki, Interakcije In OpozorilaPremalo dokazov za:
  • Hujšanje.
  • Debelost.
  • Povečanje puste telesne mase.
  • Izpadanje las (alopecija).
Več dokazov je potrebno oceniti malina keton za te namene.

Kliknite tukaj za nakup malina keton

Malina keton neželeni učinki & varnosti

Ni dovolj informacij, ki so na voljo vedeti, če je varno, da se kot dopolnilo malina keton. Malina keton pri ljudeh ugotoviti, če to povzroča stranskih učinkov je nikoli ni bilo znanstveno preučevali. Vendar pa obstaja nekaj skrbi glede varnosti malina keton ker to je kemično sorodne stimulans, ki se imenuje synephrine. Zato je možno, da maline keton lahko povzroči občutke jitteriness, povečanje krvnega tlaka, ali hiter srčni utrip. V enem poročilu, nekdo, ki je malina keton opisan občutek, da Drhtav in razbijanje utrip srca (palpitacije).

Posebni varnostni ukrepi & opozorila:

Nosečnost in dojenje: ni dovolj znanega o uporabi malina keton med nosečnostjo in dojenjem. Ostanejo na varni strani in se izognili uporabo.

Kliknite tukaj za nakup malina keton
Ustrezen odmerek malina keton je odvisna od več dejavnikov, kot so uporabnikovo starost, zdravje in več drugih pogojev. V tem času ne obstaja dovolj znanstvenih informacij določiti ustrezen obseg doz za maline keton. Imejte v mislih, da naravni proizvodi niso vedno nujno varno in odmerki lahko pomembna. Bodite prepričani, da sledite ustrezne smeri na etiketah izdelkov, in se posvetujte s farmacevtom ali zdravnik ali drug zdravstveni delavec pred uporabo.

Malina Keton: Uporablja, Neželeni Učinki, Interakcije In Opozorila