» » Luonnollinen Kohtelun Niveltulehdus

Luonnollinen Kohtelun Niveltulehdus

Luonnollinen Kohtelun NiveltulehdusVaikka uusia ja tehokkaita hoitoja monilla nivelreumapotilailla elää krooninen kipu ja vamma. Jotkut puolestaan kasviperäisten lääkkeiden ja muiden "luonnollinen" oikeussuojakeinot siinä uskossa, että ne ovat tehokkaita ja turvallisempi kuin perinteiset lääkkeet. Valitettavasti suurin osa tiedoista yleisön ostotodistusta tiedotusvälineissä ja Internetissä on harhaanjohtava.

Se ei perustu tieteelliseen näyttöön Food and Drug Administration (FDA) perinteiset lääkkeet hyväksymiseen tarvittavan laadun. Potilaan tiedotteessa pyritään antamaan tavoite, luotettaviin tietoihin niin, että voit tehdä päätöksiä ja jotta voit keskustella lääkärin kanssa, hyödyt ja riskit luontaistuotteet.

Sapen koostumus

  • Rohdosvalmisteet vaikuttavat aineet ovat kemikaaleja, jotka muistuttavat perinteisiä lääkkeitä. Ei ole tieteellistä perustaa väitettä, että "luonnollinen" lääkkeet ovat pehmeämpi ja turvallisempaa kuin perinteiset lääkkeet. Monet perinteiset rohdokset aiheuttaa vaarallisia ja jopa kuolemaan johtavia haittavaikutuksia.
  • Rohdosvalmisteet eivät ole säännelty huumeiden FDA. Niiden koostumus vaihtelee, ja ne voivat olla saastuneita reseptilääkkeiden tai myrkyllisiä metalleja.
  • On olemassa ei rohdosvalmisteet, jonka terveysväittämiä tukevat luotettavaa tieteellistä näyttöä.
Klikkaa tästä ostaa Provailen kotisivut

"Luontaistuotteet" totuuden

Mikä on "luonnollinen" lääke ja miten se eroaa reseptiä ja over the counter (OTC) lääkitys? Lääkkeet ovat kemikaaleja, jotka muuttavat kehon toimintoja, kuten verenpaineen tai verensokerin. Nämä kemikaalit voivat tuottaa myönteisiä tai haittavaikutuksia. Reseptilääkkeet ja OTC lääkkeet ovat puhdistettu kemikaaleja, joiden ainesosia, hyödyt ja mahdolliset sivuvaikutukset on tutkittu laajasti.

Rohdosvalmisteet ovat kasviuutteita, jotka sisältävät kymmeniä kemikaaleja, jonka toiminta on tuntematon. Se ei enää “ luonnon ” niellä seos kasvikemikaalit kuin niellä yksittäinen kemikaali: huume on huume. Itse asiassa ei ole tieteellistä perustetta mainonta luontaistuotteet ovat pehmeämpi ja turvallisempaa kuin perinteiset lääkkeet.

Luonnollinen Kohtelun Niveltulehdus

Plasebo vaikutus: mistä me tiedämme, jos lääkkeet ovat tehokkaita?

Viimeisten 50 vuoden aikana uusia lääkkeitä on testattu selvittää, tuottaako mitään hyötyä kuin plasebo vaikutus. Placebo on aineen tai menettelyä, jossa on tiettyä aktiviteettia. Esimerkiksi testattaessa uusia lääkkeitä niveltulehdus kyvystään lievittää kipua, puolet ihmisistä oikeudenkäynnissä saada pilleri tai kapseli, joka on identtinen lääkitys, mutta sisältää vaikuttavaa ainetta.

Noin 30-40 % ihmisiä, jotka saavat lumelääkettä mietintöä huomattavasti niiden oireita. Hyöty on seurausta trust, lääkäri, joka hallinnoi lääkitys ja odottaen helpotusta. Monia lääkkeitä, jotka katsottiin olevan tehokas ennen lumekontrolloidussa tutkimuksessa todettiin myöhemmin olevan erityistä etuutta.

Klikkaa tästä ostaa Provailen kotisivut

Mitä ovat "luonnollinen" ja perinteiset erot (Reseptilääkkeet ja OTC) lääkkeet?

Vaikka luonnolliset ja perinteiset lääkkeet voivat toimia samalla tavalla, ovat tärkeitä eroja.

1. Mitä on säänneltävä? Reseptilääkkeet ja OTC lääkkeet säätelee Food and Drug Administration (FDA), Yhdysvaltain hallituksen virasto. Ennen kuin reseptilääkkeitä ovat yleisön saatavilla, FDA vaatii, ne on testattava vakuuttaa ne ovat turvallisia ja todella hyötyvät ne kohdistuvat sairaus. Kasviperäisten lääkkeiden valmistajien ei tarvitse suorittaa tutkimuksia ennen myyntiä “ luonnon ” tuotteita. Joulukuuta 2007 asti ne eivät edes tarpeen kertomukset vaaratilanteista ilmoittamista FDA.

2. Mikä on pullossa? Säänneltyjen reseptiä ja lääkehoito käsikauppalääkkeet ovat puhdistettu yhdisteitä. Tämä tarkoittaa, että ne testataan, onko turvallinen annos ja jokaisen annoksen on oltava sama kuin jokainen annos. Esimerkiksi aina, kun otat aspiriini, voit olla varma, saman verran lääke toimitetaan kehosta. Sen sijaan Jokainen pullo rohdosvalmiste voi poiketa huomattavasti toisen pullon samaa keinoa. Lisäksi liiketoimintasuunnitelmissaan hallituksen ja kuluttajien järjestöjen ovat paljastaneet monia luontaistuotteita sisältö vastaa ainekset mainittu pakkausmerkinnöissä.

Uutteisiin voi myös sisältää monia vaarallisia kemikaaleja, torjunta, lyijyä tai elohopeaa, jotka vaikuttavat kehon. Vielä harmillisempaa, jotkut rohdosvalmiste valmistajat ovat reseptiä tai OTC huumeita niiden “ luonnon ” valmisteet. Tutkimukset ovat osoittaneet, rohdosvalmisteita voivat sisältää kortisoni kaltaisia hormoneja, diureetit, Viagra, aspiriinia tai rauhoittavia. Useita “ luonnollisia kasviperäisiä ” korjaustoimenpiteitä varten niveltulehdus on todettu sisältävän perinteiset nivelreuman lääkitys kuten indocin ja prednisonin.

3. Kasvirohdosvalmisteet ovat turvallisia? Vaikka jotkut ihmiset olettaa, että korjaustoimenpiteitä vuosisatojen on turvallinen, olemme oppineet viime vuosina monia perinteisiä rohdosvalmisteita ovat vaarallisia ja jopa kuolemaan johtavia haittavaikutuksia. Esimerkiksi kutsutaan birthwort tai snakewort valmistettu Aristolochia uutteet, rohdosvalmisteet on käytetty eri puolilla maailmaa yli 1000 vuotta. Tiedämme nyt, että näiden kasvien sisältää aristolochic happoja, aineet voivat aiheuttaa munuaisten vajaatoimintaa, ja munuaisten syöpä. Mutta rohdosvalmisteet, jotka sisältävät aristolochic hapot voi vielä ostaa, vähittäiskaupoissa tai Internetissä.

4. Älä "luonnontuotteita" toimii? Saada hyväksyntää FDA terveyshyödyt tavanomaisten lääkkeiden esitettyjä väitteitä on tuettava luotettavia tietoja, jotka perustuvat lumekontrolloidussa tutkimuksessa. Terveyshyödyt vaatia “ luonnon ” tuotteet perustuvat pääasiassa perinne ja juurikaan ole tieteellistä tietoa. Ei terveysväittämiä, kasvilääkkeiden perustuvat vaadituista FDA säänneltyjen lääkkeiden laatua.

Klikkaa tästä ostaa Provailen kotisivut

Rohdosvalmisteet varten niveltulehdus

Rohdosvalmisteet, edistää niveltulehdus hoito kuuluu, inkivääri, Kiinan ukkosen Jumala viiniköynnöksen, willow bark extract, feverfew, kissan kynsiä ja Nokkonen.

Vaikka on viitteitä siitä, että inkivääri ja Pajun kuori, uute voi lievittää kipua, näiden oikaisukeinojen sisältävät kemikaaleja, jotka muistuttavat FDA hyväksytty steroideihin kuulumattomien anti-inflammatoriset yhdisteet (Tulehduskipulääkkeet) kuten ibuprofeenia (Advil) ja naprokseeni (Aleve). Tulehduskipulääkkeet, onko puhdistettu tai kasviperäisiä seoksia, voivat aiheuttaa tulehduksen mahalaukussa ja suolistossa. Lisäksi ne häiritse veren hyytymistä ja aiheuttaa nesteretentiota, aiheuttaa ongelmia korkean verenpaineen tai sydämen vajaatoiminta.

Kiinan ukkosen Jumala viiniköynnöksen lievittää kipua ja tulehdusta, mutta krooninen käyttö saattaa heikentää immuunijärjestelmää ja luut (osteoporoosi).

Täydentää niveltulehdus

Luonnollinen Kohtelun NiveltulehdusLisäravinteet ovat myös kaupan tiskin hoito rheumatologic oireita. Potilaiden tulisi harkita parhaat tiedot, ennen kuin otat näitä tuotteita.

S-adenosylmethionine (sama), luonnossa esiintyvä kemiallinen kehossa, on käytetty Euroopassa jonkin aikaa reseptilääke masennuksen myös lievittää niveltulehdus kipua ja tulehdusta. Ei vain on rooli sen mielialalääkkeitä aikomus antaa subjektiivinen helpotusta niveltulehdus epäselvä, on olemassa muita pelotteita. Kun suun kautta otettava sama ei ole tehokkaasti imeytyy kehoon eikä myöskään suuria, hyvin kontrolloituja tutkimuksia sen tehokkuutta. Lisäksi erittäin kallista lisäosa voi aiheuttaa ruoansulatuskanavan häiriöt sekä raportoitu tapauksia, äärimmäinen levottomuus. Sääntelemättömän tuotteisiin kuten monet kaupalliset valmisteet sama sisällä huumeiden merkintävelvollisuus määrä.

Chondroitin sulfaatti-ja glukosamiinisulfaatin edistetään erikseen tai yhdessä Potilaat rappeuttavat niveltulehdus (nivelrikko). Valmistajien maksamat tutkimusten näitä tuotteita voi lievittää nivelkipuja. Riippumattomat tutkimukset, mukaan lukien laajassa tutkimuksessa rahoittama National Institutes of Health, löytänyt etuutta lisäksi lumelääkettä. Viime arvostelun valtion virasto, viraston Healthcare Research and Quality, totesi myös, että ei ole todisteita, glucosamine, chondroitin tai Hyaluronihappo injektionesteisiin oli hyödyttää nivelrikko.

Kalaöljyt , jotka sisältävät omega-3 rasvahapot on raportoitu lievittää kipua ja yhteinen arkuutta nivelreumapotilailla. Hyödyt ovat vaatimattomat, ja voi kestää useita kuukausia näkyvän. Haittavaikutuksia voivat olla ruoansulatuskanavan häiriöt ja fishy haju hengityksessä. Ne, jotka pitävät kalaöljystä täydentää pitäisi tietää joitakin kalaöljystä täydentää voi sisältää runsaasti elohopeaa tai A-vitamiinia, jotka voivat olla myrkyllisiä.

Klikkaa tästä ostaa Provailen kotisivut

Akupunktio

Kehitetään Aasian maissa yli 2000 vuotta sitten, akupunktioneulat työnnetään ihon tiettyihin kohtiin meridiaanit tai kanavia pitkin. Eri pisteitä käytetään eri sairauksien hoitoon. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktio kuuluu kattava hoitosuunnitelma, joka voi myös kasviperäisiä hoidon, ruokavalion ja liikunnan, mutta sitä käytetään yhä erillisenä hoito Länsi terveydenhuollon tarjoajat.

On ollut monia tutkimuksia kivun aiheuttama polven nivelrikko (nivelrikon) akupunktion käyttö. Ensimmäiset kokeilut totesi, että potilasta hoitaa akupunktiolla kokenut vähemmän kipua kuin potilailla, jotka saivat tavanomaista hoitoa. Kuitenkin viime vuosina perinteinen akupunktio on verrattu eri “ huijausta ” tai ennakkoluuloton akupunktio valvonnan lisääminen neuloja pisteitä-, neuloja yleistymistä ja käyttöä teleskooppitoiminto neuloja, jotka vaikuttivat ihoa työnnetään. Huijausta ja perinteinen akupunktio jos merkittävää helpotusta kipua verrattuna ei hoitoa. Oli kuitenkin vähäinen tai olematon ero perinteisen tai sham akupunktio tuottama hyöty.

Nämä tutkimukset tulkinta on kivun johtui plasebo vaikutus, joka voi paljastua kosketukseen ihon neuloja tai niiden sijoittelu on satunnainen pisteitä. Aiheuttama nivelrikko polven kipu voi olla vakavia ja perinteisiin hoitoihin voi vain osittain helpottunut. Vaikka nykyinen näyttö viittaa siihen, että akupunktio lievittää kipua, koska se on poikkeuksellisen voimakas plasebo, se on turvallinen ja voidaan pitää tavanomaisen hoidon lisänä.

Kohtia muistaa

  • Useimmat erilaisia niveltulehdus on krooninen, ja se ei ehkä täysin hallitsee perinteisiin hoitoihin. Ihmiset voivat hakea ylimääräistä helpotusta rohdosvalmisteet ja täydennysten tai voi kΣyttΣΣ nΣitΣ sijaan perinteiset lääkkeet.
  • Koska FDA ei tällä hetkellä säännellä rohdosvalmisteet ja ravintolisät laadusta tai varmistaa turvallisuus tai tehokkuus, rohdosvalmisteet käyttöä ei suositella.
  • Akupunktio on turvallinen ja voi tarjota kivunlievitystä, joillekin potilaille nivelrikkoa, mutta se näyttää toimivan aiheuttivat plasebo vaikutus.
Luonnollinen Kohtelun Niveltulehdus