» » Kuorsaus – Täydelliset Tiedot Kuorsaus

Kuorsaus – Täydelliset Tiedot Kuorsaus

Kuorsaus on tärinää hengitysteiden rakenteiden ja johtuva ääni, koska häiritty ilmavirrat aikana hengitys nukkuessaan. Joissakin tapauksissa ääni voi olla pehmeä, mutta muissa tapauksissa se voi olla kova ja epämiellyttävä. Kuorsauksen nukkuessa voi olla merkki tai ensimmäinen hälytys, uniapnean (OSA).

Syitä kuorsaus

Yleisesti ottaen mukana rakenteet ovat pehmeä suulaki ja kitakieleke. Epäsäännöllinen ilmavirran aiheuttama käytävä tukos ja johtuu yleensä jokin seuraavista:

  • Kurkun heikkous aiheuttaa kurkun sulkea unen aikana.
  • Mispositioned leuka, usein johtuvat lihasjännitystä.
  • Rasvaa kerääminen ja noin kurkkuun.
  • Tukkeuma nenän käytävällä.
  • Obstruktiivinen uniapnea.
  • Hengitysteihin kosketa toisiaan, mikä aiheuttaa tärinää yläreunassa kudoksia.
  • Helpottuminen, kuten alkoholia tai kurkun lihaksia rentouttavia lääkkeitä.
  • Nukkuminen selkään, joka voi johtaa pudottamalla suun takaosassa kielen.
Klikkaa tästä ja kokeile paras Anti kuorsaan suukappale

Vaikutus kuorsaus

Kuorsaus tiedetään aiheuttavan unihäiriönsä kuorsata ja niiden ympärille, kuin myös päivällä uneliaisuus, ärtyneisyys, puute keskittyä ja vähentynyt libido. On myös ehdotettu, että se voi aiheuttaa merkittäviä psykologisia ja sosiaalisia vaurioita kärsiville. Useita tutkimukset paljastavat kova kuorsaus ja sydäninfarktin välillä on positiivinen korrelaatio (noin + 34 % mahdollisuus) ja aivohalvaus (noin Monivalintavastausten % mahdollisuus).

Vaikka kuorsaaminen pidetään usein pieniä koettelemus, kuorsata voi joskus kärsiä haittaa elämäntapa. Välillä aiheita oikeudenkäyntiä Armstrong et al. havaitaan tilastollisesti merkittävää parannusta aviosuhteet vasta kuorsaus on kirurgisesti korjattu. Tämän vahvisti todisteita Gall et al., Cartwright ja Knight ja Fitzpatrick et al.

Uudet tutkimukset yhdistää kovaa “ kuorsausta ” kaulavaltimon ateroskleroosin, aivovaurioita ja aivohalvauksen riski kehityksen kanssa. Tutkijat hypothesize että kova kuorsaus luo turbulenssi kaulavaltimon veren virtaus lähimpänä hengitystiet. Yleisesti ottaen lisääntynyt turbulenssi ärsyttää verisolujen ja on aiemmin ollut mukana aiheuttaa ateroskleroosin.

Yhdysvaltain tutkimuksessa arvioidaan, että noin yksi joka 15 amerikkalaiset on vaikuttanut ainakin kohtalainen jonkinasteinen uniapnea.

Klikkaa tästä ja kokeile paras Anti kuorsaan suukappale

Esiintyvyys kuorsaus

Tilastot kuorsaus ovat usein ristiriitaisia, mutta vähintään 30 prosenttia aikuisista ja ehkä jopa 50 prosenttia joissakin väestörakenne ihmiset kuorsaus. Yksi tutkimus 5,713 Italian asukkaiden tunnistanut tavanomaista kuorsausta 24 % miehistä ja 13,8 % naisista, nousee 60 % miehistä ja 40 % naisista 60-65 vuotiaiden; Tämä viittaa siihen, että lisääntynyt alttius kuorsaan ikä kasvaa.

Diagnoosi kuorsaus

Lisäksi "kohina" on kuorsaan monimutkaisempi olosuhteet kuten uniapnea voi olla sopusoinnussa oire kuorsaan. Unitutkimus voi tunnistaa tällaisia kysymyksiä. Potilaat voivat myös arvioida omaa kunnossa tällaisia ongelmia perustuu heidän nukkuva hankala vaikeusaste todennäköisyyden määrittämistä.

Klikkaa tästä ja kokeile paras Anti kuorsaan suukappale

Hoitoja kuorsauksen

Lähes kaikki hoitoja kuorsauksen pyörivät selvitys tukos hengitys kulun. Tästä syystä kuorsata kannattaa laihtua (lopettamaan rasvaa painamalla kurkkuun), lopettaa tupakointi (tupakointi heikentää ja tukkii kurkun) ja nukkua heidän puolellaan (estämiseksi kielen estävän kurkun). Joukko muita hoitovaihtoehtoja ovat saatavilla over-the-counter apuvälineitä, kuten nenäsuihkeet vaihtelevat, nenän nauhat tai Nenäklipsit voiteluun suihkeita, ja "anti-kuorsaus" vaatteet ja tyynyt, epätavallista toimintaa, kuten didgeridoon. Kuorsaten on tunnustettu lääketieteellinen ongelma, ja ihmiset, jotka kuorsaus aina lääkäriin ammatillinen ennen vedoten tekniikoita, jotka voivat peittää oireet, mutta ei kohdella taustalla kunnossa.

Klikkaa tästä ja kokeile paras Anti kuorsaan suukappale

Hammaslääkärin laitteet kuorsaan

Erityisesti valmistettu hammaslääkärin laitteet kutsutaan alaleuassa etenemistä lastat, joka etukäteen alaleuan hieman ja siten vetää kieltä eteenpäin, ovat yhteisiä hoitoon kuorsaan. Yleensä hammaslääkäri erikoistunut uniapnea hammaslääketieteen on kuultu. Tällaiset laitteet ovat osoittautuneet tehokkaaksi keinoksi vähentää kuorsausta ja uniapneaa apnea on lievä tai kohtalainen. Alaleuassa etenemistä lastat siedetään usein paljon parempi kuin CPAP-koneita. Mahdollisia, mutta harvinaisia haittavaikutuksia ovat asteittain liikkuvuuden hampaat, temporomandibular nivelvaivat, liikaa syljeneritystä ja purukumia ärsytystä.

Over-the-counter alaleuassa etenemistä lastat tarjota noin samat edut, jos on asennettu oikein. Ne ovat yleensä valmistettu EVA-polymeeri ja useimmiten muistuttavat ulkonäöltään suojaava suun vartijoita kuluneet urheilu. Yksi haitta verrattuna ammattimaisesti asennettu laitteita halvalla aparaatti on vaikeuksia perustaa oikein leuan kanta. Over-advanced leuan johtaa leuan nivelkipu, vaikka-kehittynyt leuan tuottaa ei ole terapeuttista vaikutusta. Ammattimaisesti asennettu laitteet yleensä sisällyttää säätömekanismi siten, että leuka etenemistä voidaan helposti kasvanut tai vähentynyt jälkeen sopiva. Säädä suurin “ tee se itse ” laitteita on tarpeen lämmitä niitä, ja homevaurioiden ne jälleen uusi haluttuun asentoon. Vaihtoehtoisesti, koska ammua hinnoittaa, uutta lasta voidaan käyttää.

Aiemmin Yhdysvalloissa, alaleuassa etenemistä lastat katsottiin olevan luokan 2 lääkinnällisten laitteiden ja ei voida laillisesti myydä ilman reseptiä. Amerikkalaiset saivat kuitenkin ostaa näitä laitteita Yhdysvaltojen ulkopuolella ja tuoda henkilökohtaiseen käyttöön. Australiassa valmistajat voivat saada hyväksynnän päässä terapeuttinen Goods Administration (TGA) joiden perusteella kyseiset laitteet voidaan myydä ilman lääkärin osallistumista normaaliin vähittäismyyntikanavien kautta.

Jatkuva positiivinen hengitysteiden paine (CPAP) kone on usein käytetty ohjata uniapnea ja kuorsauksen liittyvästä. Pitää hengitystiet auki, laite pumput hallinnassa stream ilmaa joustava letku peittämään puetaan nenä, suu, tai molemmat.

Klikkaa tästä ja kokeile paras Anti kuorsaan suukappale

Leikkaus on kuorsaan

Leikkaus on myös keinona korjata sosiaalisen kuorsaan. Jotkut toimenpiteet, kuten uvulopalatopharyngoplasty, yrittää laajentaa hengitystiet poistamalla kudosten kuten kitakieleke ja nielu kurkun. Nämä leikkaukset ovat kuitenkin varsin invasiivisia ja haittavaikutuksia riskejä. Vaarallisin riski on tarpeeksi arpikudosta voisi muodostaa sisällä kurkun seurauksena viillot tehdä hengitysteiden kapea kuin se oli ennen leikkausta, ilmatilan velopharynx pienenee. Arpia on yksilö luonteenominaisuus, joten on vaikea ennustaa, kuinka paljon henkilö voi olla alttiita arpia kirurgi. Joillakin potilailla on raportoitu kehityksen vaikea uniapnea seurauksena vahinkoa heidän hengitysteiden aiheuttaa nielun leikkaus. Tällä hetkellä American Medical Association ei hyväksy käyttö laserit nielu tai kitakieleke toimintojen suorittamiseen.

Radiotaajuus ablation (Kristalliviolettiherkkyyden) on suhteellisen uusi kirurginen hoito kuorsaan. Tämä käsittely koskee radiotaajuisen energian ja lämmön (77 ° C-85 ° C) välillä pehmytkudoksen takana kurkun pehmeä suulaki ja kitakieleke aiheuttaa arpeutuminen ihon alla kudosta. Jäljessä paraneminen, tämä johtaa jäykistyminen hoidetulla alueella. Menettely kestää alle tunnin, on yleensä suoritetaan avohoidossa, ja vaatii yleensä useita hoitokerralta. Radiotaajuus ablaatio on usein tehokas keino vähentää vakavuus kuorsaus, mutta usein ei kokonaan poistaa kuorsaan.

Kaksisuuntainen Radiotaajuus ablaatio, tekniikka, jota käytetään coblation nielurisojen poisto, käytetään myös hoitoon kuorsaan.

Klikkaa tästä ja kokeile paras Anti kuorsaan suukappale

Pilari-menettely

Pilari on vähän invasiiviset hoito kuorsaaminen ja obstruktiivinen uniapnea. Tämä menettely oli FDA ilmoitti vuonna 2004. Tässä menettelyssä, kolme-kuusi + dacron (materiaali pysyvä ommelaineet) nauhat työnnetään pehmeä suulaki, muutettu ruisku ja paikallispuudutuksessa. Vaikka menettelyä alun perin hyväksytty kolmen "pilarin" työnnettävän pehmeä suulaki, todettiin, että oli merkittävä annos vastaus lisää pilareihin, sopivia ehdokkaita. Avo-toimintoa, joka yleensä kestää enintään 30 minuuttia, pehmeä suulaki on jäykempi, mahdollisesti vähentää esiintymät uniapnea ja kuorsaus. Tämä menettely korjaa yksi yleisimpiä syitä kuorsaus ja uniapnea — tärinälle tai romahtaminen pehmeä suulaki (pehmeä osa katon suussa). Jos on olemassa muita tekijöitä, jotka osaltaan kuorsaus tai uniapnea, kuten nenän hengitysteiden tai laajentuneen tongue, se todennäköisesti tarvitse voidaan yhdistää muihin hoitoihin on tehokkaampaa.

Klikkaa tästä ja kokeile paras Anti kuorsaan suukappale

Lääkehoitoon

Avoimessa, Satunnaistetussa tutkimuksessa 30 Potilaat hyötyvät pseudoefedriini, domperidone ja yhdistelmä löytyy vakavia kuorsaan hoito. Valmistelu on myyty yli laskuri joissakin maissa.Luontaistuotteet

On olemassa eri astutukseen väitetään helpottaminen kuorsaten. Näitä voivat olla muodossa kasviperäisten pillereitä, Akupainanta laitteita tai erikoistunut akupunktio.

On tilanteita, jossa kuorsaan johtuu väärin nukkuva asema. Makaamaan liikaa tyynyt voi venyttää ja kapea ilman kulkua. Yksi tyyny avulla voit välttää sitä. Myös makaa takana voi aiheuttaa kuorsaus. Joten muutos nukkumisasennon voi olla apua.

Kaikki luonnolliset anti kuorsaan suihkeet ovat saatavilla over-the-counter tuotteet saatavilla apteekeissa.

Joukossa ‘ luonnollinen "korjaustoimenpiteitä ovat harjoitukset lisäämiseksi ylempien hengitysteiden ja yksi lääkäri toteaa anecdotally laulajia harvoin kuorsaus, mutta riittävästi tutkimusta tällä alalla on edelleen toteutettavien lihaskuntoa.

Klikkaa tästä ja kokeile paras Anti kuorsaan suukappale

Selviytymistä kumppanina

Jotta kuorsata bed kumppani menettää keskimäärin tuntia unta per yö. Tämä aiheuttaa merkittäviä suhde kysymyksiä, kuten univajeen korvaamiseksi yötyön terveysvaikutukset kumppanille. Korvatulppia voi helpottaa hyvä nukkua jakavat saman makuuhuone jonkun kanssa, joka kuorsaa. Ulkoiset kuulonsuojaimet eivät ole suunniteltu nukkumaan. Muita vaihtoehtoja ovat valkoista kohinaa generaattorit.

Klikkaa tästä ja kokeile paras Anti kuorsaan suukappale