» » Krilli öljyä: Käyttää Sivuvaikutuksia, Vuorovaikutusta Ja Varoitukset

Krilli öljyä: Käyttää Sivuvaikutuksia, Vuorovaikutusta Ja Varoitukset

Muita nimiä krilli öljyä

Krilli öljyä: Käyttää Sivuvaikutuksia, Vuorovaikutusta Ja VaroituksetAceite de krilli Acide Docosahexaénoïque, Acides Gras Oméga 3, Acides Gras N-3, Acides Gras Polyinsaturés, Acides Gras W3, Etelämantereen krilli öljyä, Concentré de Protéines Marines, DHA, Docosahexanoic happo, EPA, Euphausia kalastukseen öljy, Euphausiacé, Euphausiids öljy, Huile d' Euphausia superban kalastukseen, Huile de krilli, Huile de krilli Antarctique, Huile d'Oméga 3, meren proteiini konsentraatti, n-3-rasvahappoja, Omega 3, Omega-3 rasvahappoja, Omega-3Oméga 3, Omega-3 rasvahappoja, Omega-3 öljy, monityydyttymättömiä rasvahappoja, W-3-rasvahappojen

Katsaus krilli öljyä

Krilli öljy on pieni, katkarapu, kuten eläinten öljyä. Valaat, mantas ja valaiden hait syövät pääasiassa krilli. Norja sana "krilliä" tarkoittaa "valas ruokaa." Ihmiset Uuteöljy krilli, kapselit sijoitetaan ja käytetään lääke. Joitakin krilli öljyä merkkituotteet osoittavat, että he käyttävät Etelämantereen krilli. Tämä viittaa yleensä lajien krilli kutsutaan Euphausia superban kalastukseen.

Krilli öljyä käytetään sydän-ja verisuonisairaudet, korkea tiettyjen veren rasvat (triglyseridit), korkea kolesteroli, korkea verenpaine, aivohalvaus, syöpä, nivelrikko, masennus, Premenstruaalinen oireyhtymä (PMS) ja kivuliaat kuukautiset.

Miten se toimii? Krilli öljy sisältää rasvahappoja, joka on samanlainen kuin kalaöljy. Nämä rasvat ovat uskotaan olevan hyödyllisiä rasvoja, joka vähentää turvotusta, alentaa kolesterolia ja tehdä verihiutaleiden vähemmän tahmea. Kun verihiutaleiden vähemmän tahmea he eivät todennäköisesti muodossa hyytyy.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Käyttää & tehokkuutta krilli öljyä

Riittävää näyttöä:
  • Korkea kolesteroli. Kehittää tutkimus osoittaa, että ottaen erityisiä krilli öljyä tuote (Neptune krilli öljyä, Neptunus teknologia & Bioresources, osakeyhtiö) 1-1,5 grammaa päivittäin vähentää kokonaiskolesteroli ja "paha" LDL (LDL) kolesterolia ja lisää "hyvää" HDL (HDL) kolesterolia potilailla, joilla on korkea kolesteroli. Suurempia annoksia 2-3 grammaa päivittäin vaikuttavat merkittävästi vähentää triglyseridiarvot, muunlaista veren rasva.
  • Premenstruaalinen oireyhtymä (PMS). On viitteitä siitä, että ottaen erityisiä krilli öljyä tuote (Neptune krilli öljyä, Neptunus Technologies & Bioresources, Inc) 2 grammaa päivittäin saattaa vähentää oireita PMS; mutta jotkut asiantuntijat kysymys nämä havainnot, koska he uskovat, että tutkimus ei ole suunniteltu hyvin.
  • Niveltulehdus. Jotkut tutkimukset osoittavat, että ihmisiä, joilla on niveltulehdus, joka ottaa tiettyjen krilli öljyä tuote (Neptune krilli öljyä, Neptunus Technologies & Bioresources, Inc.) 300 mg päivittäin on vähemmän kipua ja jäykkyyttä ja toimivat paremmin 30 päivän hoidon jälkeen.
  • Korkea verenpaine.
  • Aivohalvaus.
  • Syöpä.
  • Masennus.
  • Muita ehtoja.
Lisänäyttöä tarvitaan luokitus krilli öljyä käytettäessä tehokkuutta.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Sivuvaikutuksia & turvallisuuden krilli öljyä

Krilli öljy näyttää olevan turvallinen useimmat aikuiset käytettynä asianmukaisesti lyhyessä ajassa (kolme kuukautta). Tutkimus krilli öljyä ei ole riittävästi arvioinut turvallisuuden tai mahdolliset haittavaikutukset. On kuitenkin todennäköistä, että krilli öljy voi aiheuttaa joitakin haittavaikutuksia, joka on samanlainen kuin kalaöljy, kuten pahanhajuinen hengitys, närästys, kalan maku, vatsavaivat, pahoinvointi ja löysät ulosteet.

Varotoimet & varoitukset: Raskaus ja imetys: ei riitä tiedetään krilli öljyn käyttö raskauden ja imetyksen aikana. Pysyä turvallisella puolella, ja Älä käytä.

Kala-allergia: jotkut ihmiset, jotka ovat allergisia kala voi olla myös allerginen krilli täydentää. Ei ole luotettavia tietoja, jotka osoittavat miten todennäköisesti ihmisiä, joilla on kala-allergia on allerginen reaktio krilli öljyä; kunnes tiedetään enemmän, Vältä krilli öljyä tai käyttää varovaisesti, jos sinulla on kala-allergia.

Leikkaus: Koska krilli öljyä voi hidastaa veren hyytymistä, on huoli siitä, että se saattaisi lisätä verenvuotoriski aikana ja leikkauksen jälkeen. Lopeta krilli öljyä vähintään 2 viikkoa ennen aikataulun leikkausta.

Krilli öljyä sopiva annos riippuu monista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveys ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellisiä tietoja erilaisia annoksia krilli öljyä. Pidä mielessä, että luonnolliset tuotteet eivät aina ole välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista asiaa ohjeiden tuotemerkintöjen ja ota apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen ennen käyttöä.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut