» » Krill Olaj: Használ, A Mellékhatásokat, Kölcsönhatások és Figyelmeztetések

Krill Olaj: Használ, A Mellékhatásokat, Kölcsönhatások és Figyelmeztetések

Egyéb nevek Krill olaj

Krill Olaj: Használ, A Mellékhatásokat, Kölcsönhatások és FigyelmeztetésekAceite de Krill, Docosahexaénoïque állíthatja, Acides Gras L'omega 3, Acides Gras N-3, Acides Gras Polyinsaturés, Acides Gras W3, Antarktisz Krill olaj, Concentré de Protéines Marines, DHA, Docosahexanoic sav, EPA, Euphausia Superba olaj, Euphausiacé, Euphausiids olaj, Huile d' Euphausia Superba, Huile de Krill, Huile de Krill Antarctique, Huile d' L'omega 3, tengeri fehérje koncentrátum, n-3 zsírsavak, Omega 3, Omega-3 zsírsavak, Omega-3L'omega 3, Omega-3 zsírsavak, Omega-3 olaj, többszörösen telítetlen zsírsavak, W-3 zsírsav

Krill olaj-áttekintés

Krill olaj az olaj egy apró, garnéla-szerű állat. Sziláscetek, mantas és cápákra enni elsősorban krill. A norvég "krill" szó azt jelenti, "bálna élelmiszer." Az emberek az olaj kivonat a krill, tegyük kapszula, és használja a gyógyszert. Néhány márkanév krill olaj termékek azt jelzik, hogy Antarktisz krill használni. Ez általában utal krill Euphausia superba nevű faj.

Krill olajat használják szívbetegség, magas szintű bizonyos vér zsírok (trigliceridek), magas koleszterinszint, magas vérnyomás, stroke, rák, osteoarthritis, depresszió, premenstruációs szindróma (PMS) és fájdalmas menstruációs ciklusok.

Hogyan működik? Krill olajat tartalmaz zsírsavakat hasonló a halolaj. Ezek a zsírok úgy gondolják, hogy jótékony zsírok, hogy csökkenti a duzzanatot, alacsonyabb koleszterinszint, és kevésbé ragadós, hogy vérlemezkék. Amikor vérlemezkék kevésbé sticky ezek kevésbé valószínű, hogy formában vérrögök.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

Használ & hatékonyságát Krill olaj

Elegendő bizonyíték:
  • Magas koleszterinszint. Fejlődő kutatás azt mutatja, hogy vesz egy adott krill olaj termék (Neptune Krill olaj, Neptunusz technológiák & Bioresources, Inc) 1-1,5 gramm napi csökkenti az összkoleszterin és a "rossz" alacsony sűrűségű lipoprotein (LDL) koleszterinszintet, és növeli a "jó" magas sűrűségű lipoprotein (HDL) koleszterin betegek magas koleszterinszint. Nagyobb adag 2-3 gramm naponta is úgy tűnik, hogy jelentősen csökkenti a triglicerid, egy másik típusú vérzsír szintet.
  • Premenstruációs szindróma (PMS). Van némi bizonyíték arra, hogy vesz egy adott krill olaj termék (Neptune Krill olaj, Neptunusz technológiák & Bioresources, Inc) 2 gramm naponta is csökkenti a tüneteket a PMS; de egyes szakértők kérdés ezeket a megállapításokat, mert úgy vélik, a tanulmány nem jól megtervezett.
  • Ízületi gyulladás. Egyes kutatások arra utalnak, hogy emberek arthritis, akik egy adott krill olaj termék (Neptune Krill olaj, Neptunusz technológiák & Bioresources, Inc.) 300 mg naponta van kevesebb fájdalom és a merevség és a jobb függvényt, 30 nappal a kezelés után.
  • A magas vérnyomás.
  • Stroke.
  • Rák.
  • Depresszió.
  • Egyéb feltételek.
Több bizonyítékra van szükség ahhoz, hogy a krill olaj-e hatékonyságának.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

Mellékhatások & biztonsági Krill olaj

Krill olaj úgy tűnik, hogy biztonságos a legtöbb felnőtt, ha megfelelően alkalmazzák, csak egy rövid ideig (legfeljebb három hónap). Kutatás a krill olaj nem értékelte megfelelően, a biztonság vagy a lehetséges mellékhatásokat. Bármennyire-a ' valószínű, hogy a krill olaj okozhat-e valamilyen mellékhatása hasonló a halolaj, mint a rossz lehelet, a gyomorégés, a hal íze, a gyomorrontás, az émelygés és a laza széklet.

Különleges óvintézkedések & figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás: nem elég tudni krill olaj használata terhesség és a szoptatás alatt. A biztonságos oldalon maradjon, és ne használja.

Tenger gyümölcsei allergia: néhány ember, aki allergiás a tenger gyümölcsei is lehet allergiás a krill olaj-kiegészítők. Van, valószínű, hogy az emberek a tenger gyümölcsei allergia nem megbízható információt, hogy az allergiás reakció az krill olaj; azonban amíg több ismert, ne használja a krill olaj vagy használni, óvatosan, ha a tenger gyümölcsei allergia.

Műtét: Krill olaj lelassíthatja a véralvadást, mert van aggodalomra ad okot, hogy ez esetleg növelik a vérzés alatt és a műtét után. Ne használja a krill olaj legalább 2 héttel a tervezett műtét előtt.

Krill olaj megfelelő adag függ több tényezőtől, például a felhasználó kor, az egészség és a számos egyéb feltételek. Ebben az időben van nem elég tudományos információ meghatározásához megfelelő skálájának adag krill olajat. Ne feledje, hogy természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és adagokat fontos lehet. Győződjön meg róla, a megfelelő kövessétek a termék címkéjén, és konzultál a gyógyszerész vagy az orvos vagy más egészségügyi szakember, mielőtt.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja