» » Koristi Acai Jagodami, Plodov Acai Palm

Koristi Acai Jagodami, Plodov Acai Palm

Ste morda slišali različne koristi acai jagode, ki so plodovi acai palm. Preberite o izvedeti več o tem palm.  Acai jagodami proizvodi so hitro nastajajočih priljubljena po vsem svetu, za svoje tako imenovane zdravstvene koristi. Te jagode so plodov acai palm, ki je native v Braziliji. V svoj domači kraj, ta palm je široko gojijo za jagode, ki jih uporabljamo za kulinarične namene.

Dlan je tudi cenjeno za njeno visoko kakovost srce dlani (notranje jedro drevo in bud). Jagode so rekli, da imajo številne koristi za zdravje, in je dejal, da plemena amazonskega deževnega gozda so bili z uporabo teh sadežev za zdravljenje različnih bolezni. Zdaj, acai jagode se prodajajo v različnih oblikah, po vsem svetu.

Koristi Acai Jagodami, Plodov Acai Palm

Kliknite tukaj za nakup Acai Berry iz uradna spletna stran

Dejstva o Acai Palm

Koristi Acai Jagodami, Plodov Acai PalmPalm Acai (Euterpe oleracea) je palm drevesnih vrst, ki je predvsem najti v amazonskega deževnega gozda v Braziliji in Peruju. Ta drevesa najdemo večinoma v močvirjih, močvirne obale in poplavna območja. Imajo povešene pinnate listi in vitko debla. Premer debla lahko kjerkoli okoli sedem do deset centimetrov in drevo zraste do največje višine okoli 65 metrov. Večina teh dreves so ugotovili, da razvijejo več stebel, en koreninski sistem.

Moški in ženski cvetovi so proizvedene na istem drevesu. Cvetovi so rjava, ali škrlatno barvo in sadje, ki se razvije v svežnjih. Zrel acai jagode so škrlatno črne barve in imajo premer približno en centimeter. Vendar, teh sadežev so malo kaše in zelo velik semena. Dva rastline acai jagode so proizvedeni v letu. Zreli plodovi so pridelane in namenjene prehrani.

V nekaterih delih Brazilija, acai berry je nepogrešljiv del native prehrane. Porabijo celuloze in sok teh jagod, ki se uporabljajo pri pripravi regionalnih jedi preveč. Acai jagodičja soka se uporablja tudi za arome, sladoledi, sode, liker, itd. V zadnjem desetletju dvajsetega stoletja, priljubljenosti acai jagodičja izdelkov razširil na druge dele sveta, in zdaj, ti izdelki so na voljo v drugih regijah preveč.

Acai jagodami proizvodi, kot so jogurti, sode, napitke, sok, itd, so na voljo v drugih državah preveč. Danes, acai berry se trži kot super hrano in so trdili, da imajo številne koristi za zdravje. Morda boste našli široko paleto acai izdelkov, ki se uporabljajo kot prehranska dopolnila. Čeprav ni znanstvenih dokazov za dokazovanje acai berry koristi za zdravje, ti izdelki se uporabljajo obširno.

Kliknite tukaj za nakup Acai Berry iz uradna spletna stran

Koristi Acai jagodami

Kot že omenjeno, acai berry je bil pomemben del native prehrane v nekaterih delov Brazilije. To acai palm sadje je dejal, da je bogata z antioksidanti in tako, je dejal, da je zelo učinkovit pri odpravljanju škodljivih strupov iz telesa. Morda ste slišali o acai osvoboditi, ki je eden od priljubljenih detox prehrane. Trdila je, da acai jagodami očiste je koristno, da se znebi strupov iz telesa, v zelo kratkem času. Rečeno je tudi povečati raven energije in prebavne funkcije.

Glede eksponenti acai jagodami proizvodi, poraba acai jagodami izboljšuje cirkulacijo krvi, zmanjšuje simptome staranja in znižuje holesterol. To je tudi touted, bi bilo dobro za doseganje hujšanje. Čeprav acai proizvodov se pogosto uporablja, študije o zdravstvenih koristi, še vedno potekajo. To je bilo potrjeno, da acai jagode so bogate z antioksidanti, vendar, kako daleč so učinkoviti pri pospeševanju zdravja ljudi, je še vedno ni jasno.

Koristi Acai Jagodami, Plodov Acai Palm Acai berry je varno?. To je drugo skupno poizvedbo iz ljudi, ki uporabljajo acai jagodami izdelkov. Po mnenju zdravstvenih strokovnjakov, zmerno acai berry porabe je ugotovljeno, da je varno pri večini ljudi. Vendar, tiste, ki imajo alergijo na cvetni prah lahko včasih razvije acai berry stranski učinki. Nekateri ljudje lahko razvije preobčutljivost na to jagodičja.

Kliknite tukaj za nakup Acai Berry iz uradna spletna stran