» » Käyttämällä Ruokahalua Hillitsevät

Käyttämällä Ruokahalua Hillitsevät

Monet ihmiset löytää ruokavalioon kova kuin useimmat ruokavalion jotta rajoittavia tyyppisiä elintarvikkeita, jotka voidaan syödä tai määrän kaloreita, joita voidaan kuluttaa joka päivä. Siitä, että nämä ruokavaliot voivat olla niin ruokahalun, se on väistämättä että ihmiset uhriksi cravings ja eivät pysyä niiden ruokavalioon.

Yksi tapa kiertää nämä elintarvikkeiden cravings on harkita ruokahalua hillitsevät. Nämä ovat saatavilla sekä reseptilääkkeitä ja over-the-counter tuotteet ja avulla voit hallita mielihaluja ja toivottavasti laihtua. On useita tapoja, jotka ruokahalua hillitsevät voivat auttaa sinua laihtua.

Jotkut ruokahalua hillitsevät työn tekee kehosta, jotka ovat täynnä, riippumatta siitä, kun olet itse syönyt ja siten jarruttaa ruokahalua. Olet siis taipuvainen syödä vähemmän kuin normaalisti.

Jotkut ruokahalua hillitsevät myös auttaa lisätä aineenvaihduntaa ja polttaa kaloreita, joten voit jatkaa nauttia elintarvikkeita, jotka haluat, vaikka vielä menettää paino. Tämä etu on erittäin hyödyllistä antaa dieter kiinni niiden ruokavalioon, koska niitä ei ole rajoittaa niiden ruokavalioon tiettyjä elintarvikkeita.

Toinen hyöty käyttämällä ruokahalua hillitsevät on, että ajan mittaan kehosi on tottunut syödä suuria määriä ruokaa. Ruokahalua hillitsevät voi auttaa vähentää fyysistä ruokaa syöt päivittäin ja on siis todennäköisempää, että vatsaan palaa normaaliin kokoonsa ja voit yksinkertaisesti ei vaadi niin paljon ruokaa tuntea tyytyväinen edes, kun olet lopettanut käyttämällä ruokahalua hillitsevät.

Useimmat ihmiset kokevat, että he eivät saa ottaa ruokahalua hillitsevät ikuisesti, yleensä useita viikkoja tai kuukausia ovat tarpeeksi auttaa dieter saada yli lähtöpaine cravings ja aloittaa niiden elin palautuu normaaliksi, joten ei tarvitse syödä niin paljon, jotta niin tyytyväinen. Ruokahalua hillitsevät avulla voit saavuttaa tavoitteesi painon.

Klikkaa tästä nähdäksesi meidän uusimmat laihtumiseen pilleri alennustarjoukset

Riskejä ja etuja käyttämällä ruokahalua hillitsevät

Ruokahalua hillitsevät ovat lääkkeitä, joiden tarkoituksena on vähentää ruokahalua imeytymistä elintarvikkeiden ainesosien, joka voi johtaa lihavuuden ehkäisemiseksi. Nämä lääkkeet voivat olla luonnollisia tai synteettisiä. Suosituin ruokahalua hillitsevät peräisin hoodia kasveja. Muut luonnon ruokahalua hillitsevät ovat seoksia kasvien ainesosia, kuten vihreää teetä ja merilevää. Synteettisiä huumausaineita, jotka toimivat ruokahalua hillitsevät kuuluu mazindol, fentermiinin, benzphetamine ja diethylpropion.

Kun kysyt mitään näiden lääkkeiden reseptiä, lääkäri olisi arvioitava, onko sinulla jokin seuraavista ehdoista: raskauden, imetyksen, allergiat, diabetes, verenpainetauti, munuaissairaus, sydänsairaus, kouristuksia tai epilepsia, glaukooma, hypertyreoosi (kilpirauhasen liikatoimintaa), tai historia tai nykyinen saanti alkoholin tai huumeiden. Näissä olosuhteissa voisi muuttaa tapa kehosi poistaa huumeiden ja altistaa sivuvaikutuksia.

Klikkaa tästä nähdäksesi meidän uusimmat laihtumiseen pilleri alennustarjoukset

Ruokahalua hillitsevät liittyvistä vaaroista

Merkittävimpiä riskejä ottaen ruokahalua hillitsevät ovat niiden sivuvaikutuksia. Koska ne ovat samanlaisia huumeita kutsutaan amfetamiinien kemiallista rakennetta, niiden sivuvaikutuksia ovat myös samankaltaisia. Ruokahalua hillitsevät voi aiheuttaa hermostuneisuus, sydämentykytys (nopea sydämensyke), vapina (vapina käsissä), levottomuus, korkea verenpaine ja unettomuus. Muut haittavaikutukset ovat hikoilu, liiallinen jano ja ummetus. Ironista kyllä, vaikka ruokahalua hillitsevät voi aiheuttaa unettomuutta, ne voivat myös aiheuttaa uneliaisuutta.

Kun otetaan ilman reseptiä, nämä lääkkeet voisi lisätä riskiä toksisuuden. Myrkyllisiä tasoilla yliannostus voi johtaa sekaannusta, kouristus tai takavarikko, hallusinaatiot ja pahin, kooma (jossa voit voisi ei herännyt vaikka ovat kohteeksi tuskallinen ärsyke tajunnanmenetys).

Klikkaa tästä nähdäksesi meidän uusimmat laihtumiseen pilleri alennustarjoukset

Etuja käyttämällä ruokahalua hillitsevät

Food and Drug Administration (FDA) on hyväksynyt monet ruokahalua hillitsevät käyttö. Jos käyttää niitä miksi näitä lääkkeitä hyväksyttiin olemassa riskejä? Ruokahalua hillitsevät käytön perustelut on se, että he voivat auttaa laihdutus. Tämä on erittäin tärkeää tänään, koska lihavuus on jo merkitty maailmanlaajuinen epidemia. Tutkimuksen tehnyt ruokahalua hillitsevät ovat osoittaneet, että jos noudata lääkärin reseptiä, saatat menettää jopa 5-10 prosenttia kehon painosta.

Esimerkiksi, jos painat 150 LB, voit menettää noin 7,5-15 lb säännöllinen saanti näistä huumeiden säilyttäen samanaikaisesti terveiden elämäntapojen. Ruokahalua hillitsevät ei suositella, jos sinulla on painoindeksi (BMI) alle 30. Tästä periaatteesta poiketen on, jos sinulla on BMI vähintään 27 ja sinulla lihavuuteen liittyviä sairaus, kuten diabetes, korkea verenpaine tai Metabolinen oireyhtymä. Voit laskea Painoindeksisi jakamalla paino kilogrammoina neliön pituutesi metreinä.

Koska nämä riskit ja hyödyt ruokahalua hillitsevät, sinun kannattaa ajatella kahdesti noin ostaa ja käyttää niitä. Jos todella haluat laihtua käyttäen ruokahalu suppressant, keskustella lääkärisi kanssa.

Klikkaa tästä nähdäksesi meidän uusimmat laihtumiseen pilleri alennustarjoukset