» » Kakšne So Zdravstvene Koristi Jedo Maline?

Kakšne So Zdravstvene Koristi Jedo Maline?

Kakšne So Zdravstvene Koristi Jedo Maline?Zdravje prednosti prehranjevanja maline so veliko. Vedeti, kaj so, si oglejte naslednji del informacij...

Z okusno blackberry podobno teksturo, to lepo rdeče sadje je powerhouse prehrana! Če ste mislili, da lahko uporabite maline za samo okras napitke in solate, se motite. Oni poln koristi, in se lahko izkaže za izjemno koristno, če se porabi v pravilen način.

Pogovor o antioksidanti, vlaknine in vitamini, in lahko najdete maline sinonim za vse od njih. Maline so član rose klan, in so votla na jedro. Maline izgleda kot kup semen, v nadaljnjem besedilu koščičastega plodu-lets, ki izgledajo kot zbirka z votlo center. Oni fragrantly sladko in slasten, in gojijo v Kaliforniji po vsej monsuni.

Medtem ko malina listi pomaga pri zdravljenju boleče grlo in težav, povezanih z želodcem, čaj narejen z malina listov je znano, da pospeši porod v mnogih. Tukaj, v to napisati-up smo podprli vse koristi za zdravje pri uživanju maline, sadje, ki ima boggled možgane vsem s svojo vrednost.

Kliknite tukaj za nakup malina keton iz uradne spletne strani

Porabijo maline: Seznam koristi za zdravje

  • Prvi in najbolj učinkovito dobiček od prehranjevanja maline je, da to preprečuje poškodbe celičnih membran, zaradi vsebnosti ellagic kisline v to sadje, ki deluje kot antioksidant in pomaga pri preprečevanju vseh vrst škode telesne celične membrane z nevtralizacijo prostih radikalov. Poleg tega tako, antocianov dodati antioksidativne in antimikrobne lastnosti tega rdečega sadja, preprečevanje nepotrebnih rast bakterij v telesu.
  • Prisotnost ellagic kisline v maline preneha tudi nastanek številnih oblik raka v telesu. Saj je fenolne spojino, preprečuje lepljenje rakotvornih snovi z DNA in s krepitvijo vezivnega tkiva, to ohranja rakave celice širijo po vsem telesu, torej, preprečevanje raka. Številne raziskave tudi trdijo, da je vsebnost ellagic kisline liofilizirane malin pomaga pri preprečevanju rasti tumorous celic preveč.
  • Maline, je bogat vir antocianov, pomaga pri zmanjševanju tveganja za srčno-žilnih bolezni in sladkorne bolezni. Oni so znani zmanjšati raven sladkorja v krvi, in so skupaj z vitaminom B in vsebnost mineralnih snovi, ki pospešujejo ravni znižala glukoze v telesu.
  • Je bogat vir mangana, prehranskih vlaknin in C vitamina, maline prepreči tkiva v telesu iz vseh škodo, povezano s kisikom. Mangan in vlaknin pomoči pri upočasnjevanju prebaven proces, tako da se počutite polnjene za dolgo časa, in zato jedo manj. To, v zameno, pomaga pri izgubi teže, kot je mangan in vlaknin pospeši vaš metabolizem, tako veliko maščob gorenja. Če je vaš končni cilj je, da izgubijo težo, ne pozabite vključiti maline v vaši prehrani.
  • Degeneracije makule je ključni vzrok izgube vida v odrasli, in danes, če ste trpijo zaradi iste, lahko porabijo maline preprečiti izgubo vida z naraščajočo starostjo. Vizija uničenja bolezen pri odraslih je učinkovito kotirali viziji izboljšanje dejavniki maline, tako da vam ni treba zanašati le na korenček za izboljšanje vida.
  • Če ste bolan od tiste gube na obrazu, maline so Odrešenika starostnih peg in razbarvanje. Zaradi visoke vsebnosti vitamina C v to sadje, maline vam pomaga boju proti staranje z izpolnitvijo teh gube, in pridobiti mladostno kožo. Še več, lahko ustvarite tudi maska maline mešati z jogurtom in uporabi paket na obrazu za 15-20 minut. Boste ugotovili, da že od zelo prvi pozitivni rezultati.
  • Malina semena so bogata z vitaminom E in omega-3 maščobnih kislin, ki se uporabljajo v različne kože, ki nudijo številne koristi za zdravje ljudi. Še več, zaščito dejavnik olja, ki so prisotni v jagodni semena sonce gre tudi nad 30, zato uporabljajo olje ekstrakta maline semen in rabijo z isto lahko pomaga pri preprečevanju kožo s strojenjem in kožne poškodbe celic.
Kliknite tukaj za nakup malina keton iz uradne spletne strani
Je eden od mnogih sadje z najvišjo antioksidativne lastnosti, prednosti malin lahko, na noben način zanemari ko gre za zdravje. Mnogi bolniki, ki trpijo zaradi Alzheimerjeve bolezni, bolezni srca in Parkinsonovo boleznijo, izkušeni neverjetno izboljšanje svoje zdravje kot potrošnja maline popraviti oksidativni stres, tako izboljšuje splošno zdravje.

Kakšne So Zdravstvene Koristi Jedo Maline? Zaužiti jim surovo, kot dodatek v vaše žit dnevno, ali kot krovnega na vaš najljubši smoothie, zagotovo boste imeli veliko koristi, ki jih ta slasten rdeče sadje ima v.

Kliknite tukaj za nakup malina keton iz uradne spletne strani
Kaj je vse to govori o malina ketoni? No, dr Oz podedovala Oprah učinek, in če on omenja vsakdo hoče ali vsaj želi vedeti, kaj je to.

Ker njegova epizoda na sporedu prej ta teden napovedala nove čudež hujšanje dopolniti malina keton, je bil Internet ognju s iskanja. Trgovin so že nazaj, in odredil, in Farmacevti so morali postati strokovnjaki na tem področju skoraj čez noč.

Znesek vprašanja, ki je prišel lije v moji lekarni o malina ketoni samo ur po dr Oz epizodo o njih me misliš, treba začeti DVRing show, je dejal Dr. Sarah G. Khan. Ona pojasnjuje, da malina ketoni imajo učinek za izgubo teže, saj povečujejo presnovo s povečanjem sproščanje hormona, ki se imenuje noradrenalina. Dr Khan nadalje pojasnjuje, da drug mehanizem pri igri je protein, ki se nahaja na maščobne celice, imenovane adiponectin... [ki] zmanjšuje raven glukoze in je bilo ugotovljeno, da je zelo uspešen v lab testi z miši glede hujšanje.

Kakšne So Zdravstvene Koristi Jedo Maline? Medtem ko ona misli, da dolgotrajno uporabo takih presnove dodatka lahko vplivajo na vašo ščitnico, tudi svetuje pred njihovo uporabo za diabetike.

Ona je, ne na samo eno govorijo proti nov it-tabletke trenutka. Naš rezident dietetik Mary Hartley kažejo, da ti ketoni malina nič več kot TV hype. Ona opisuje jih kot spojine, ki dajejo rdeče maline njihovo aromo.

Kliknite tukaj za nakup malina keton iz uradne spletne strani
Kjer je dr Oz našel podporo za njegovo sije priporočilo?

To maščobe peskanje trditev sloni na dveh majhnih miši študije, ki kažejo, kdaj so miši krmijo visoko vsebnostjo maščob prehrane, dopolnjen z malinovo ketoni, pridobijo manj telesne maščobe, kot je bilo pričakovano, je pojasnil Hartley. Vendar je treba jasno: malina ketoni niso proučevali pri ljudeh in niso bile dokazane obdelovati.

Odmerek, po dr Oz asistent na show, Lisa Lynn, navodilih je 100 mg, za zajtrk in nato 200 mg na kosilo. Hartley ugotavlja ta režimu odmerjanja bo stalo $20 do $60 na mesec, za še vedno nedokazano izdelka. Ona in dr Oz strinjajo na eno stvar, morda ne bi mogla jesti dovolj sveže maline primerjal koncentracija v odmerku malina ketoni, ki bi zahteval približno 90 funt jagod.

Kakšne So Zdravstvene Koristi Jedo Maline? Bottom line, kot dr Khan trdi, s katero koli dodatek rečem iti v to s rezervom. Kot je nepreverjeno v ljudeh in dopolnila takole ne zahtevajo FDA nadzor ali odobritve, dodatek kupite listi, ste na milost in nemilost proizvajalec. Vaš najprimernejši staviti, bi se izognili teh nedokazano dodatkov in držijo zdrave prehrane in dosledno uresničevanje režimu. Vendar, če se znajdete videti kupiti, se prepričajte, da malina sestavine so navedene kot glavne sestavine in ne pokopan na dnu seznama ali povsem izključena.

Kliknite tukaj za nakup malina keton iz uradne spletne strani