» » Kako Povečati Antioksidantov Hujšanje

Kako Povečati Antioksidantov Hujšanje

Kako Povečati Antioksidantov HujšanjeHujšanje je lahko težko proces. To je predvsem posledica dejstva, da gre za spreminjanje vaše trenutne navade in sprejemanju nov način življenja, ki lahko včasih težko obvladovati. Kljub temu obstajajo nekatere stvari, ki jih lahko vključite v vaše hujšanje program, ki lahko pomagajo, da proces malo lažje in hitreje, kot je zagotavljanje vaše telo z antioksidanti.

Antioksidanti odstranitev prostih radikalov iz telesa in pomaga izboljšati presnovo in splošno zdravje. Jagode so nekateri od najmočnejših naravnih virov antioksidantov.

Kaj so antioksidanti?

Antioksidant je snov, ki zmanjšuje ali preprečuje oksidacije tako ščitijo telesne celice pred poškodbami zaradi prostih radikalov. Prosti radikali so nestabilne molekule, ki so manjkajoči elektron. Naša telesa so izpostavljeni prosti radikali ves čas.

Nekaj zunanjih virov prostih radikalov so sevanja (npr. zaradi izpostavljenosti soncu ali x-žarki), ozon in dušikov oksid, težkih kovin (npr. živo srebro, kadmij, svinec), dim, alkohola, nasičenih maščob, in drugih kemikalij in onesnaževal. Naše telo proizvaja tudi prostih radikalov z izvedbo bistvene dejavnosti, kot so proizvodnja energije in imuniteto. Prosti radikali so proizvedena naše telo še bolj, ko smo izvaja.

Kliknite tukaj za nakup antioksidant dodatek iz uradne spletne strani

Antioksidanti stopnjevati hujšanje

Medtem ko je jasno, antioksidanti imajo pozitiven učinek na naše zdravje in pomaga zaščititi naše celice, ne neposredno sami pomagajo izgubiti težo. Vlogo antioksidanti igrajo pri izgubi teže je, da zagotavljajo telesu prehranske podpore, ki jih potrebuje, da ostane močan in napetostjo med maščob gorenja.

Kako Povečati Antioksidantov Hujšanje

Kako naša telesa gorijo maščobe?

Razumeti, kako lahko Antioksidanti pomagajo procesu hujšanja, vi potreba zavzeti a sklepnik gledati, kaj se zgodi, ko smo izgubili maščobo. Medtem ko večina ljudi ponavadi pogled na maščobe kot njihovi sovražnik, ko so prekomerno telesno težo, je nujno, da se zavedaš, da maščobe je potrebno za naše zdravje. Obstajata dve vrsti maščobe:

1. Bistvene maščob – potrebne za številne telesne funkcije, vključno z razmnoževanjem.2. Skladiščenje maščobe – bistvena za zaščito nekaterih organov v telesu.

Maščobe v našem telesu je shranjeno v naši maščobno tkivo. To tkivo vsebuje lipide, ki so potrebni za preoblikovanje hranilnih snovi v energijo. Maščobne celice imajo veliko funkcij in eden od njih je za shranjevanje toksinov, ki se sprosti skozi prebaven proces. Tako, ko vi zmanjšati maščobe v telesu, povečuje količino toksinov v telesu in to lahko povzroči nekaj negativnih stranskih učinkov. Na primer, ekstra toksinov pogosto vplivajo na jetra, zaradi česar je delati nadure za proces in jih odstranite. Poleg tega ko maščobnih molekul razčlenimo, proces se imenuje oksidacija, oni izpust prostih radikalov, ki lahko povzroči celic, beljakovin in DNK poškoduje.

Oksidacija nastane, ko proste radikale (nestabilne atome) napadajo celice, da se ponovno stabilizira sami. Re-stabilized atomov sprostitev več prostih radikalov in postopek se nadaljuje kot verižno reakcijo po celem telesu prosti radikali ugasnejo. Telo bo ustvariti lastno antioksidante za pomoč zapora reakcija, vendar pogosto ni dovolj, zato uživanje živil ali dopolnila, ki so bogata z antioksidanti lahko koristna za ohranjanje telesu močno med procesom maščob gorenja.

Kliknite tukaj za nakup antioksidant dodatek iz uradne spletne strani

Antioksidanti zagotavljajo prehranske podpore

Tako, ko ste izgubili težo, ne le izločanje odvečne maščobe, so tudi izgubili nekaj hranilnih snovi v telesu, ki so potrebni za vzdrževanje dobrega zdravja. Tudi, če ste izvaja kot del vaše Zdravo hujšanje program nato vaše telo bo ustvariti še višjo raven strupene stranske proizvode. Zato antioksidantov lahko pomaga telesu zagotoviti prehranske podpore zahteva med procesom oksidacije, zmanjšanje stresa na vaše telo in vodenje raven energije in presnova čim višje.

To je pomembno imeti v mislih, da je dejanski znesek hujšanje, ki jih je mogoče povezati z jemanjem antioksidantov še ni znan. Verjetno, je ta znesek niha med posamezniki in viri antioksidantov, ki jo uživate. Z vidika zdravja, sem ponavadi porabijo vse moje antioksidantov iz sadja in zelenjave, še posebej jagode. Izberem teh virov nad jemati tablete, ker ti naravni viri tudi usmeriti se v obstati veliko vlaknin, kar je dobro za prebavne zdravje.

Kako Povečati Antioksidantov Hujšanje

Virov antioksidantov

Antioksidantov najdemo v posebnih vitaminov in mineralov ter so v različnih virov hrane, še posebej nekatere vrste sadja in zelenjave. Prav tako so na voljo v obliki dodatka. Poskusite dodati nekaj teh antioksidantov živil v vaši prehrani, vsak dan: češnje, robide, jagode, maline, borovnice, ribez, šipek, grozdje, pomaranče, slive, ananas, kivi sadje, grenivk, marelice, suhe slive, datumi, ameriških orehov, orehi, lešniki, sončnična semena, ohrovt, rdeče zelje, paprike, peteršilj, artičoke, brstični ohrovt, špinača, limone, ingver, pesa, Bob, pinto fižol, soje, ječmen, proso, oves, koruza, klinčki, cimet in Origano.

Kliknite tukaj za nakup antioksidant dodatek iz uradne spletne strani