» » Kako Detox Vaše Telo?

Kako Detox Vaše Telo?

Kako Detox Vaše Telo?Številni strokovnjaki menijo, da pretirano toksičnosti v telesu ustvarja celo vrsto hudih bolezni, iz osteoartritis (kjer toksinov naseli v sklepih), bolezni srca, raka in sladkorne bolezni. Za preprečevanje takih bolezni morate biti v sozvočju s svojim telesom, zavedajo svoje stanje in potrebe, in se zavezala, da kar sami z dobro, temeljito notranjo spring-clean vsaj enkrat letno.

V tistem času, izpeljala, dobro jesti in uresničevanje navade, ki bo pomagal preprečiti kopičenje strupenih država spet. Spring-clean za telo je bistveni del sistema preventivnega zdravstvenega varstva.

Idealen način za razstrupljanje telesa je začeti s 24-urno hitro, če boste občutek, da je in ne na koli zdravila. Poiskati nasvet zdravnika ali je strokovnjak za prehrano, če niste prepričani. Izberite dan, ko ni treba biti zelo aktiven-po možnosti na dan, ko si ne fizično izpodbija.

Prav tako je treba piti veliko tekočine med hitro, kot dehidracija nikoli ne smejo, ampak piti samo vodo ali toplo vodo in svežega limoninega soka. Za pomoč, notranje čiščenje, zelo dobro zdravje navado je začetek in konec dneva s pijačo toplo vodo in svežega limoninega soka. To ima čistilni učinek na jetra in ledvice, kot tudi preostali del prebavnega sistema.

Po prvi etapi v vašem detox program, 24-urno hitro, ideja je, da jesti čim več surove hrane, kot je mogoče za preostanek tedna. Surovo sadje in zelenjavo niso samo najlažji hrane za telo prebaviti in sredstvo za pridobivanje najbolj hranilne hrane, ampak imajo tudi briljantno čistilni učinek na telo. Kuhana hrana je bolj zapletena za prebavni sistem; nekuhane hrane izboljšuje presnovo in krepi imunski sistem. Namesto počasno počasen ustave, telo najde svojo najboljšo raven za maksimalno učinkovitost.

Kliknite tukaj za nakup DetoxPlus iz uradne strani
Vsebnost veliko vlaknin, sadja in zelenjave je odlična za izpiranje strupenih ostankov iz telesa. Če poskusite ta pristop, boste videli izboljšanje vašega splošnega zdravja, z veliko manjših Nacifrano simptomov izginja skupaj. Ali ste trpijo zaradi kožne izpuščaje, glavobol ali bolezni srca, ste dolžni sami zgraditi svoje telo s pravih materialov.

Kako Detox Vaše Telo?Poskusite kupiti proizvoda, ki je tako sveže, kot lahko dobite in kupite ekološko sadje in zelenjava, kadar je to mogoče, saj očitno imajo manj toksinov. Dober Pillar ponavadi imajo veliko bolj sveža sadje in zelenjavo kot velikim verigam veleblagovnic. Svež dobro, višjo hranilno vrednost. Sveža zelišča so tudi polne Zdravilen lastnosti, tako da jih uporabite liberalno. Idealno, seveda, je za gojenje lastne zelišča in zelenjavo, pa to ni mogoče, za večino od nas.

Ko boste kuhati svoje zelenjave, ne pozabite, da veliko vitaminov in mineralov, ki so uničeni toplota pri kuhanju. Ko bomo kuhamo zelenjavo, hranil spira v vodo in se vlije proč v odtok.

Torej, kadarkoli je to mogoče, nežno pare ali mešamo-Fry zelenjave za nekaj minut namesto, dokler niso razpis – vendar šele – ohraniti svoje hranljive dobrote. Tudi cilj različnih sadje, solato in druge zelenjave jesti vsak dan.

Kliknite tukaj za nakup DetoxPlus iz uradne strani

Detox akcijski načrt

  • Začeti vaše detox na vikend ali v času, ko nimate preveč dogaja.
  • Hoditi vsaj 15 minut vsak dan.
  • Pijte najmanj 2 litra vode na dan – prečiščena, destilirana, filtrirati ali kozarcih. Pijete lahko tudi regrat kava ali zeliščni čaji.
  • Imajo ½ litra sadni ali zelenjavni sok-korenček in jabolko sok (lahko nakup teh dveh ločeno in kombinirati z eno tretjino vode) s nariban ingver bodisi sveža Lubenica Sok – na dan. Meso je lubenica je veliko beta karotena in vitamina C. Semena so visoko vsebnost vitamina E, kot tudi antioksidant minerali cink in selen. Lahko naredite odličen antioksidant koktajl z mešanjem svežega sadja in semen v mešalnik v veliko degustacijo pijači.
  • Jej v izobilju: sadje-najbolj koristna sadove z najvišjim odvračanje potencial vključujejo sveže marelice, vse jagode, melone melone, agrumi, kivija, papaja, breskve, mango, melone, rdečega grozdja. Zelenjava – še posebej dobro so, artičoke, paprika, rdeča pesa, brstični ohrovt, brokoli, rdeče zelje, korenje, cvetača, kumare, ohrovt, buča, špinača, sladki krompir, paradižnik, vodna kreša in fižol ohrovt.
  • Jej v zmernih količinah: žita-rjavi riž, koruza, proso in quinoa-ne več kot dveh porcije na dan. Ribe-losos, skuše, sardele in tuna-ne več kot enkrat na dan. Olja-uporabljajo ekstra deviško oljčno olje za kuhanje in namesto masla in olja hladno stiskano semena za prelivi. Oreščki in semena – pest na dan surovin, neslani oreščki in semena naj vključijo. Izbirate lahko med mandlji, brazilskih orehov, lešnikov, ameriških orehov, bučna semena, sončnična semena, sezamovo seme in laneno seme (laneno olje).
  • Izogibajte se: vsem pšenice izdelke, vse meso in mlečni izdelki (vključno z jajci), sol in vse hrane, ki vsebuje to, hidrogenirana (pre) maščobe, umetna sladila, aditivi in konzervansi, ocvrta živila, začimbe, posušeno sadje. Omejitve krompir enemu del vsak dan in banane za eno vsak drugi dan.
  • Ne bodite presenečeni, če boste počutili slabše za nekaj dan preden začnete počutiti bolje. To je še posebej verjetno, če so odprava živil, ki ste odvisni.
  • Vzemite dvojnega odmerka dnevno kakovosti multivitaminski/mineralnimi dodatki, plus dve 1,000 mg vitamin C kapsule in antioksidant kompleks.
Kliknite tukaj za nakup DetoxPlus iz uradne strani
Kako Detox Vaše Telo?