» » Iskias Kipua – Aiheuttaa, Oireet, Käsittely

Iskias Kipua – Aiheuttaa, Oireet, Käsittely

Iskias kipua.

* Jos kohtaat alaselän kivut, katso lääkäri, joka voi selvittää syyn. Jos kipu alas teidän koipi-reisipala levittää tai pistelyä, pistelyä tai heikkous, katso lääkärin välittömästi. Iskias saattaa toisinaan aiheuttaa vakavia ehto, joka edellyttää välitöntä kirurgian.

Iskias viittaa Iskias hermo polun kipua. Se on yleensä syynä sciatic hermo paineita. Onneksi useimmiten Iskias eivät ole vakavia ja yleensä ratkaista kuuden viikon kuluessa.

Sciatic-hermo aiheutuminen käytöstä hermo juuret on kaksi sivukonttoreiden suorittaa alemman takaisin häpyliitokseen kummallakin puolella kautta pakarat kääntöpuoli jalka jalka selkäydin alemmille tasoille. Sciatic-hermo pisimmän hermo tekstissä ja sen halkaisijan on sormia halkaisija.

Yritä paras Pain Relief-lisäosa

Iskias ongelmat

Iskias on tuskaa joka säteilee sciatic hermo missä tahansa alempi takaosasta pitkin pakarat alaspäin koipi-reisipala, takaisin jalka aikavälillä. Siellä voi myös olla heikkous, pistelyä, kihelmöi erityisesti jalan ja/tai suu. Kipu ja/tai pistelyä sijainti vaihtelee on sciatic hermo tai hermo juuri vaikuta sijainti. Kipu voivat vaihdella aching tallentamista ja intensiteetti vaihtelevat. Kipu voi olla vain ajoittain tai jatkuvasti. Iskias ilmenee yleensä laitoksen vain toiselle puolelle. Pidennetty istuu tai pysyvän, aivastelu, yskii tai nostamiseen pahentaa Iskias. Sciatic kipu voidaan akuutti, mutta usein kehittää asteittain.

Yritä paras Pain Relief-lisäosa

Iskias syyt

Iskias aiheuttaa tulehdusta tai pakkauksen sciatic hermo-tai hermo juuret selkärangan. Se voi myös aiheuttaa vahinkoa hermo juuret. Iskias ei ole jokin tauti ja sen syyt ovat erilaisia.

* Hermo pakkaus käytetään usein nimitystä “ pinched hermo. ” a “ pinched hermo ” selkärangan aiheuttaa Iskias.

Iskias tavallisin syy on herniated levyn Alaselkä (pienempi takaisin), että sciatic-hermo tai hermo-juuri paineita. Herniated levyä voi tapahtua yhtäkkiä ja aiheuttaa äkillistä kipua tai se voi kehittää asteittain.

Spinaalistenoosi on kaventaa selkäranka, joka aiheuttaa pakkauksen selkäydin tai hermo juuret välilyöntejä. Se aiheuttaa Iskias, jos se tapahtuu alemman takaisin.

Lisäasetukset Nivelrikko toimintaa rustot bittiä voivat murra ja kellumaan selkärankaa liitosten sisään. Tämä aiheuttaa ärsytyksen ja tulehdusta ja, jos se tapahtuu alempi selkänojan saattaa paine sciatic hermo.

Kun yksi korkeudelle viivästyy toiseen Spondylolisthesis ilmenee useimmin Jos väärin kohdistettuja poikkihaarakkeita voi sijoittaa paine sciatic hermo alemman takaisin.

Iskias harvinaisempia syy on Päärynänmuotoinen syndrooma, häiriö, jossa lihaksen sijaitsee pakarat (Päärynänmuotoinen-lihas) koskevia sopimuksia ja irritates sciatic-hermo. Tässä tapauksessa kipu pakarat käynnistyy ja säteilee jalan alaspäin. Päärynänmuotoinen syndrooma käsitellään yleensä harjoitukset, Hieronta ja anti-inflammatorisia huumausaineiden venyttämällä.

Jotain yksinkertaisimmillaan lihasjännitysten voivat aiheuttaa tulehduksen, jotka voivat painostaa sciatic hermo.

Yritä paras Pain Relief-lisäosa

Iskias käsittely / Pain Relief

* Aina käänny Iskias syy ja vakavan ehdot, jotka vaativat välitöntä kirurgian poissulkemiseksi.

Käsittely käsittää kipu ja sillä edellytyksellä, että se aiheuttaa. Anti-inflammatorisia lääkitystä, kivun ja yleensä jonkinlainen Fysioterapia säädetty.

Lääkehoito: Lääkemääräystä AINS (anti-inflammatorisia huumausaineiden) kuten áspirin ja ibuprofeeni käsitellä kipua ja turvotusta. Tylenol kuten kivun käsitellä kipua, mutta ei tulehdusta, mutta piti parempana noin henkilöä. Tapauksissa, joissa vakavia akuutteja Iskias lääkärit voivat määrätä kodéyn valmisteet ja/tai lihaksen relaxants.

Corticosteroids, tehokkaita anti-inflammatory injektiona selkärankaa nestettä esiintymisalueen ympärille tulee toimittaa suuren annoksen lääkitystä selkäydin-hermoihin.

Käyttämistä: Pari päivää bed lepoaika voidaan tarpeen ja välittömän, vakavan sciatic hermo kipua. Vuode loput nopeuttaa ei hyödyntämistä ja se tosiasiallisesti estä sitä. Käytä lihaksia, saaden heidät nostamaan heikentyä hyvin nopeasti. Takaisin lihaksia ja ab lihaksia – ovat mikä tukee ja suojaa runkoa nivelet. Myös lisää liikkeeseen ja edistää parantaminen.

* Riippuen sciatic kipua, syy tiettyjen harjoitukset voi on vältettävä. Kuulee aina lääkärin kuin turvallisesti toimien tietyn ehdon.

Venyttele suositellaan yleensä pyritään vapauttamaan Iskias. Venyttele irtoa tiukka lihaksia ja lisää välilyöntejä poikkihaarakkeita selkäydin-hermoihin on enemmän tilaa. Venyttämällä lihaksia alempi selkänojan ja pakarat ja hamstrings (lihaksia takapuolella reiden) voi vapauttaa Iskias. Katso Edellinen venyttämällä harjoituksia. Fyysinen terapeutin voi suositella oman Iskias syyn perusteella paras harjoituksia.

* On fyysinen terapeutin voi luoda yksilölliset Harjoitus-ohjelman potilaan tietyn ehdon. Sciatic kipu syy riippuen tiettyjen harjoitukset voi on vältettävä.

Vakavia akuutteja Iskias: Vaikka bed muualle ei nopeuttaa hyödyntämistä, akuutti Iskias osalta kärki yrityksen pinnalla usein ansiosta kipua. Jään hakevat akuutti Iskias päivää ensimmäiset voi myös auttaa.

Hoitavia lihaksia Spasms: Lihakset voi Spasmi reaktiossa Iskias, tehostamalla kipua. Iskias voi aiheutua myös lihas-spasms, joka sekä Ärsyttää selkäydin-hermoihin. Hieronta käytettävät voi olla hyötyä. Venyttele Hellitä myös tiukka lihakset. Lämmön rentoutta myös kireä lihakset. Kostea lämmön voi olla tehokkaampaa. Katso hydrotherapy.

Support / asennon: Pehmeiden pintojen istuu pahentaa Iskias – riittävä tuki on tarpeen estää, slouching, joka sijoittaa alempi selkänojan liiallinen stressiä. Tuoli, joka kallistuu takaisin hieman työvuorojen painostasi toteuttaa stressiä käytöstä alemman selkänojan tuolin selkänoja sivulle. Tuki on tarpeen samalla kärki liian. Saggy vuoteiden aiheuttaa patjan Uppoudu ja joka voi sekä Ärsyttää selkärankaa liitosten ja pahentaa Iskias pienempi takaisin. Paras vuoteiden alemman selkäkivuista voi olla normaali-yrityksen vuoteiden. Suurenna tai alempi takaisin korotusten stressiä, kapeassa kyljessä Normaali käyrä väheneminen ja pahentaa Iskias. Katso asennon.

Vältä heavy nosto, joka sijoittaa äärimmäisen stressiä alemman takaisin. Käytä asianmukainen elin mekaniikka. Katso, nosto tekniikoita.

Välttää pitkiä tai pysyvän, jotka voivat pahentaa Iskias.

Muut kipua hoidot: Lämmön ja jäähdytyksen käyttö käytetään usein vapauttamaan kipua. Selkärankaa vetoyksikön akuutti Iskias ei suositella, mutta käytetään yleisesti vapauttamaan krooninen alemman alaselän kivut, erityisesti Iskias. Lisätietoja takaisin kipua käsittely ja täydentäviä hoitomuotoja kipua tullittomuutta.

Yritä paras Pain Relief-lisäosa

Invasiiviset käsittely

Selkärankaa pääomaerien: Ennen koska kirurgiassa mutta konservatiivien jälkeen noninvasiiviset käsittelyt eivät ole toimittaneet riittävästi vähentää kipua, epidural steroid injektointi voidaan antaa. Tämä vähän invasiiviset yhteydenpitoon injektiokäytön yhdistelmää corticosteroids ja paikalliset anesthetic epidural tilaan.

Kirurgia: Jos konservatiivinen käsittelyt eivät tuo riittävä kipua, kirurgian tulee arvoisina. Jos on progressiivinen heikkous tai vaikea kävely (mahdollista asteittain hermo vahingon) kirurgian on saattaa olla tarpeen. Välittömästi kirurgian vaaditaan, jos on olemassa tai menetystä Virtsarakon tai bowel-funktiota.

Yritä paras Pain Relief-lisäosa

Iskias ehkäiseminen harjoituksiin

* Jos sinulla Iskias, kuultava lääkäri, joka määrittää syyn ja suositella asianmukaisia harjoituksia.

Pitäminen takaisin lihaksia luja ja joustava vähentää herniated levyn Iskias yleisin syy riskiä. Vähän aerobic liikkeeseen ja edistävän parantaminen. Kävely, Uinti ja Ratsastus paikallaan pyörän ovat hyvä pieni vaikutus aerobinen harjoituksia. Vahvistaminen lihaksia, jotka tukevat selkärangan (Edellinen- ja vatsaontelon lihaksia) auttaa säilyttämään asianmukaisen asennon, jossa otetaan stressiä selkärankaa nivelet pois. Vahvistaminen harjoitukset voi aiheuttaa niin Venyttele ovat tärkeitä tiukentamaan lihakset. Venyttämällä harjoituksia, jotka lisäävät häntänikamia välilyöntejä ja luoda enemmän tilaa levyjä voi vapauttaa hermoihin kohdistuvaa painetta. Harjoitus voi auttaa estää tai selkä ikääntymiseen liittyvien hermostoa muutokset hidastaa ja estää Iskias jatkossa.

Yritä paras Pain Relief-lisäosa