» » Informaţii Despre Phentermine

Informaţii Despre Phentermine

Ce este phentermine?

Informaţii Despre PhenterminePhentermine este un stimulent care este similar cu o amfetamină. Phentermine este un inhibitor al apetitului care afecteaza sistemul nervos central.

Phentermine este utilizat împreună cu dieta şi exerciţiu pentru a trata obezitatea (supraponderali), la persoanele cu factori de risc cum ar fi hipertensiune arterială, ridicat de colesterol, sau diabet zaharat.

Phentermine, de asemenea, pot fi utilizate în alte scopuri nu sunt enumerate în acest ghid de medicamente.

Informaţii importante despre phentermine

Nu utilizaţi phentermine dacă haveused un inhibitor de MAO Furazolidon (Furoxone), isocarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil), rasagiline Azilect), selegilină (Eldepryl, Emsam, Zelapar), sau tranylcypromine (Parnate) în ultimele 14 zile. O interacţiune periculos de droguri ar putea apărea, lider la efecte secundare grave.

Luând phentermine împreună cu alte medicamente dieta precum fenfluramine (Phen-Fen) sau dexfenfluramine (Redux) poate provoca o tulburare rar fatal pulmonar numit hipertensiune pulmonară. Nu luaţi phentermine cu orice alte medicamente, dieta fără sfatul medicului dumneavoastră.

Phentermine poate afecta gândire sau reacţiile dvs. Fii atent în cazul în care vă conduce vehicule sau de a face ceva care necesită să fie de alertă. Consumul de alcool poate creşte anumite efecte secundare ale acestui medicament.

Pierdere în greutate în timpul sarcinii poate face rău un copil nenăscut, chiar dacă sunt supraponderal. Nu utilizaţi phentermine dacă sunteţi gravidă.

Phentermine este doar o parte a unui program complet de tratament care poate include, de asemenea, dieta, exercitarea şi controlul greutăţii. Urmaţi dieta, medicamente, şi de a exercita rutine foarte strâns.

Phentermine poate fi formativa şi ar trebui să fie utilizate numai de către persoana care a fost prescris pentru. Niciodată nu parts phentermine cu o altă persoană, mai ales pe cineva cu un istoric de abuz de droguri sau de dependenta. Urmăriţi de cantitatea de medicament utilizat la fiecare sticla de noi. Phentermine este un medicament de abuz şi ar trebui să fie conştienţi dacă cineva este folosind medicamentul dumneavoastră necorespunzător sau fără prescripţie medicală. Oprire folosire phentermine brusc, sau ai putea avea simptome de sevraj neplăcute. Adresaţi-vă medicului cum să evite simptomele de retragere atunci când încetaţi să utilizaţi acest medicament.

Click aici pentru a cumpăra Phen375 la site-ul oficial

Înainte de a lua phentermine

Nu utilizaţi phentermine dacă aţi utilizat un inhibitor de MAO Furazolidon (Furoxone), isocarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil), rasagiline Azilect), selegilină (Eldepryl, Emsam, Zelapar), sau tranylcypromine (Parnate) în ultimele 14 zile. O interacţiune periculos de droguri ar putea apărea, lider la efecte secundare grave.

Luând phentermine împreună cu alte medicamente dieta precum fenfluramine (Phen-Fen) sau dexfenfluramine (Redux) poate provoca o tulburare rar fatal pulmonar numit hipertensiune pulmonară. Nu iau medicament tbis cu orice alte medicamente, dieta fără sfatul medicului dumneavoastră.

Nu trebuie să luaţi phentermine dacă sunteţi alergic la ea, sau dacă aveţi:

 • o istorie de boli de inima (bolii coronariene, inima probleme de ritm, insuficienţă cardiacă congestivă, hipertensiune pulmonară);
 • severă sau necontrolată hipertensiune arterială;
 • tiroidă hiperactivă;
 • glaucom;
 • Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi;
 • Dacă sunteţi într-o stare de agitat;
 • Dacă aveţi un istoric de abuz de droguri sau alcool; sau
 • Dacă sunteţi alergic la alte pastile de dieta, amfetamine, stimulente sau medicamente rece.
Pentru a vă asigura în condiţii de siguranţă puteţi lua phentermine, spuneţi medicului dumneavoastră dacă aveţi oricare dintre aceste alte condiţii:

 • hipertensiune arterială;
 • diabet zaharat;
 • boli de rinichi; sau
 • o tulburare de tiroida.
FDA sarcinii categoria pierdere în greutate de X. în timpul sarcinii poate avaria un copil nenăscut, chiar dacă sunt supraponderal. Nu utilizaţi phentermine dacă sunteţi gravidă. Phentermine poate trece în laptele matern şi poate face rău un copil de îngrijire medicală. Tu nu ar trebui să alăpta în timp ce lua phentermine. Da acest medicament pentru un copil mai mult de 16 ani.

Phentermine poate fi formativa şi ar trebui să fie utilizate numai de către persoana care a fost prescris pentru. Niciodată nu parts acest medicament cu o altă persoană, mai ales pe cineva cu un istoric de abuz de droguri sau de dependenta. Păstraţi medicamentul într-un loc unde alţii nu poate ajunge la ea.

Click aici pentru a cumpăra Phen375 la site-ul oficial

Cum ar trebui să ia phentermine?

Ia phentermine exact aşa cum este prescris de medic. Nu luaţi în cantităţi mai mari sau mai mici sau mai mult recomandat. Urmaţi instrucţiunile de pe eticheta de bază de prescripţie medicală.

Unele branduri de phentermine ar trebui să fie luate pe stomacul gol înainte de micul dejun sau în termen de 2 oră după micul dejun.

Suprenza ardere comprimate poate fi luat cu sau fără alimente.

Folosind mâinile uscate, elimina Suprenza tablet din sticla de medicină şi locul comprimat în gură. Acesta va începe să se dizolva imediat. Înghiţiţi comprimatul întreg. Se lasă să se dizolve în gură fără mestecat.

Pentru a preveni problemele de somn, ia acest medicament devreme în a doua zi, nu mai târziu de 6: 00 pm.

Discutaţi cu medicul dumneavoastră dacă au crescut foamea sau dacă credeţi că altfel medicaţie nu funcţionează corect. Având mai mult de acest medicament va face mai eficient şi poate provoca reacţii adverse grave, amenintatoare de viata.

Phentermine ar trebui să fie luate numai pentru scurt timp, cum ar fi câteva săptămâni.

Nu încetaţi să luaţi phentermine brusc, sau ai putea avea simptome de sevraj neplăcute. Adresaţi-vă medicului cum să evite simptomele de retragere atunci când încetaţi utilizarea phentermine.

A se păstra la temperatura camerei de umiditate şi căldură.

Urmăriţi de cantitatea de medicament utilizat la fiecare sticla de noi. Phentermine este un medicament de abuz şi ar trebui să fie conştienţi dacă cineva este folosind medicamentul dumneavoastră necorespunzător sau fără prescripţie medicală.

Click aici pentru a cumpăra Phen375 la site-ul oficial

Ce se întâmplă dacă mi-e dor o doză?

Luaţi doza omisă imediat ce vă amintiţi. Săriţi doza omisă în cazul în care este aproape timpul pentru dumneavoastră următoarea doză programată. Nu iau medicament suplimentar pentru a face până doza omisă.

Ce se întâmplă dacă am supradozaj?

Solicite asistenţă medicală de urgenţă sau apela linia otravă ajuta. O supradoză de phentermine poate fi fatal.

Supradozaj Simptomele pot include confuzie, halucinaţii, panica, sentimentul ostil sau agresiv, greaţă, vărsături, diaree, crampe de stomac, batai neregulate ale inimii, respiraţie rapidă, reflexele hiperactive, confuzie, convulsii (convulsii), senzaţie zăpăcit, sau leşin.

Ce ar trebui să evite în timp ce lua phentermine?

Consumul de alcool poate creşte anumite efecte secundare ale acestui medicament. Phentermine poate afecta gândire sau reacţiile dvs. Fii atent în cazul în care vă conduce vehicule sau de a face ceva care necesită să fie de alertă.

Phentermine efecte secundare

Obţine ajutor medical de urgenţă, dacă aveţi oricare dintre aceste semne de o reacţie alergică la phentermine: urticarie; dificultăţi de respiraţie; Umflarea feţei, buzelor, limbii sau a gâtului. Suna medicul dumneavoastră imediat dacă aveţi un grave efecte secundare cum ar fi:

 • sentiment scurt de respiraţie, chiar şi cu efort uşoară;
 • dureri în piept, sentimentul ca ar putea trece
 • umflarea în glezne sau în picioare;
 • pounding batai de inima sau fâlfâind în piept;
 • confuzie sau iritabilitate, gândurile neobişnuite sau de comportament;
 • sentimente extreme fericire sau tristete; sau
 • periculos tensiunii arteriale (dureri de cap severe, vedere înceţoşată, zumzet în urechi dvs., anxietate, dureri în piept, dificultăţi de respiraţie, batai de inima inegale, sechestru).
Mai puţin phentermine grave efecte secundare pot include:

 • simt agitat sau hiperactiv;
 • dureri de cap, ameţeli, tremurături;
 • probleme de somn (insomnie);
 • gură uscată sau un gust neplăcut în gură;
 • diaree sau constipaţie, tulburări gastrice; sau
 • interes crescut sau a scăzut Sex, impotenta.
Acest lucru nu este o listă completă de efecte secundare şi altele pot să apară. Apel medicul dumneavoastră pentru sfaturi medicale despre efectele secundare.

Click aici pentru a cumpăra Phen375 la site-ul oficial

Phentermine dozare informaţii

Adult Phentermine doza uzuală pentru pierdere în greutate:

Doză iniţială: 8 mg oral de 3 ori pe zi 30 de minute înainte de mese.

Alternativ, phentermine clorhidrat si rasina de phentermine poate fi administrat ca doză unică de 15-37,5 mg oral o dată pe zi, înainte de micul dejun sau 10-14 ore înainte de culcare.

Pediatrie Phentermine doza uzuală pentru pierdere în greutate:

Copil > 12 ani:

Doză iniţială: 8 mg oral de 3 ori pe zi 30 de minute înainte de mese.

Alternativ, phentermine clorhidrat si rasina de phentermine poate fi administrat ca doză unică de 15-37,5 mg oral o dată pe zi, înainte de micul dejun sau 10-14 ore înainte de culcare.

Informaţii Despre Phentermine

Ce alte medicamente va afecta phentermine?

Spuneţi medicului dumneavoastră despre toate medicamentele pe alte utilizaţi, în special:

 • insulină sau medicaţie orală diabet;
 • anumite medicamente de tensiune arterială, doxazosin (Cardura), prazosin (Minipress) sau terazosin (Hytrin); sau
 • un antidepresiv precum citalopram (Celexa), fluoxetina (Prozac, Sarafem, Symbyax), paroxetina (Paxil), sertralină (Zoloft), si altele.
Această listă nu este completă şi alte medicamente pot interacţiona cu phentermine. Spuneţi medicului dumneavoastră despre toate medicamentele pe care le utiliza. Aceasta include bază de prescripţie medicală, over-the-counter, vitamine şi produse pe bază de plante. Nu începeţi un medicament nou fără a spune medicul dumneavoastră.

Click aici pentru a cumpăra Phen375 la site-ul oficial