» » Informatie Over Phentermine

Informatie Over Phentermine

Wat is phentermine?

Informatie Over PhenterminePhentermine is een stimulans dat lijkt op een amfetamine. Phentermine is een eetlustremmer die van invloed is op het centrale zenuwstelsel.

Phentermine is gebruikt in combinatie met dieet en lichaamsbeweging voor de behandeling van obesitas (overgewicht) bij mensen met risicofactoren zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol, of diabetes.

Phentermine kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden niet wordt vermeld in deze handleiding medicatie.

Belangrijke informatie over phentermine

Phentermine niet gebruiken als u een MAO-remmer zoals furazolidoon (Furoxone), isocarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil), rasagiline Azilect haveused), selegiline (Eldepryl, Emsam, Zelapar), of tranylcypromine (Parnate) in de afgelopen 14 dagen. Een gevaarlijke drug interactie kan optreden, leidende tot ernstige bijwerkingen.

Nemen van phentermine samen met andere dieet medicijnen zoals fenfluramine (Phen-Fen) of dexfenfluramine (Redux) kan leiden tot een zeldzame fatale long aandoening genaamd pulmonale hypertensie. Neem geen phentermine met elke andere dieet medicijnen zonder advies van uw arts.

Phentermine kan afbreuk doen aan uw denken of reacties. Wees voorzichtig als u rijden of doen dat vereist dat u alert te zijn. Het drinken van alcohol kan bepaalde bijwerkingen van deze medicament verhogen.

Verlies van het gewicht tijdens de zwangerschap kan schade toebrengen aan een ongeboren baby, zelfs als je overgewicht. Gebruik geen phentermine als u zwanger bent.

Phentermine is slechts een deel van een compleet programma van behandeling die kan ook dieet, lichaamsbeweging en gewichtscontrole. Volg uw dieet, medicijnen, en de uitoefening routines zeer nauw.

Phentermine kan verslavend en moet alleen worden gebruikt door de persoon die het was voorgeschreven voor. Nooit phentermine delen met een andere persoon, vooral iemand met een geschiedenis van drugsgebruik of verslaving. Bijhouden van de hoeveelheid geneesmiddel van elke nieuwe fles. Phentermine is een drug van misbruik en moet u zich bewust als iemand van uw geneesmiddel ten onrechte of zonder een voorschrift gebruikmaakt. Stop niet met behulp van phentermine plotseling, of je zou kunnen hebben onaangename ontwenningsverschijnselen. Vraag uw arts hoe te vermijden ontwenningsverschijnselen wanneer u ophoudt gebruikend deze medicament.

Klik hier om te kopen Phen375 van officiële site

Voordat nemen phentermine

Gebruik geen phentermine als u hebt gebruikt een MAO-remmer zoals furazolidoon (Furoxone), isocarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil), rasagiline Azilect), selegiline (Eldepryl, Emsam, Zelapar), of tranylcypromine (Parnate) in de afgelopen 14 dagen. Een gevaarlijke drug interactie kan optreden, leidende tot ernstige bijwerkingen.

Nemen van phentermine samen met andere dieet medicijnen zoals fenfluramine (Phen-Fen) of dexfenfluramine (Redux) kan leiden tot een zeldzame fatale long aandoening genaamd pulmonale hypertensie. Neem geen beantwoordt geneeskunde met elke andere dieet medicijnen zonder advies van uw arts.

U moet niet nemen phentermine als u allergisch bent voor het, of als u hebt:

 • een geschiedenis van hart-en vaatziekten (coronaire hartziekte, ritme hartproblemen, congestief hartfalen, pulmonale hypertensie);
 • ernstige of ongecontroleerde hoge bloeddruk;
 • overactieve schildklier;
 • Glaucoom;
 • Als u zwanger of borstvoeding geven bent;
 • Als u in een geageerde staat;
 • Als u een voorgeschiedenis van drugs of alcohol misbruik; of
 • Als u allergisch voor andere dieetpillen, amfetaminen, stimulerende middelen of koude medicijnen bent.
Om ervoor te zorgen kun je veilig phentermine, vertel uw dokter als u een van deze andere voorwaarden zijn:

 • hoge bloeddruk;
 • diabetes;
 • kidney disease; of
 • een schildklier aandoening.
FDA zwangerschapscategorie X. gewichtsverlies tijdens de zwangerschap kan schade toebrengen aan een ongeboren baby, zelfs als je overgewicht. Gebruik geen phentermine als u zwanger bent. Phentermine kan passeren in moedermelk en kan schade toebrengen aan een baby verzorging. U moet niet terwijl het nemen van phentermine borstvoeding. Geef dit medicijn niet aan een kind jonger dan 16 jaar oud.

Phentermine kan verslavend en moet alleen worden gebruikt door de persoon die het was voorgeschreven voor. Deel nooit dit geneesmiddel met een andere persoon, vooral iemand met een geschiedenis van drugsgebruik of verslaving. De medicatie in een plek waar anderen niet kunnen om het te krijgen houden.

Klik hier om te kopen Phen375 van officiële site

Hoe neem ik phentermine?

Neem phentermine precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet in grotere of kleinere bedragen of langer dan aanbevolen. Volg de aanwijzingen op het etiket van uw recept.

Sommige merken van phentermine moeten worden genomen op een lege maag voor het ontbijt of binnen 2 uur na het ontbijt.

Suprenza uiteenvallende tabletten kan met of zonder voedsel worden genomen.

Met behulp van droge handen, verwijder de Suprenza tablet uit de fles geneeskunde en plaats van de tablet in je mond. Het zal beginnen te ontbinden meteen. De Tablet PC niet doen slikken hele. Laat het ontbinden in je mond zonder het kauwen.

Om te voorkomen dat slaapproblemen, neem deze medicatie in het begin van de dag, niet later dan 6: 00 pm.

Praat met uw arts als je honger hebt verhoogd of als u denkt anders dat de medicatie werkt niet goed. Nemen meer van dit medicijn niet maakt het effectiever en kan leiden tot ernstige, levensbedreigende bijwerkingen.

Phentermine moet worden genomen slechts voor een korte tijd, zoals een paar weken.

Stop niet met phentermine plotseling, of je zou kunnen hebben onaangename ontwenningsverschijnselen. Vraag uw arts hoe te vermijden ontwenningsverschijnselen wanneer u stopt met behulp van phentermine.

Bewaren bij kamertemperatuur vocht en warmte.

Bijhouden van de hoeveelheid geneesmiddel van elke nieuwe fles. Phentermine is een drug van misbruik en moet u zich bewust als iemand van uw geneesmiddel ten onrechte of zonder een voorschrift gebruikmaakt.

Klik hier om te kopen Phen375 van officiële site

Wat gebeurt er als ik een dosering?

Neem de gemiste dosis zodra u zich herinneren. Sla de gemiste dosis over als het is bijna tijd voor uw volgende geplande dosering. Neem geen extra geneeskunde inhalen op de gemiste dosis.

Wat gebeurt er als ik overdosis?

Dringende medische hulp inroepen of bel de Poison helpen. Een overdosis van phentermine kan fataal zijn.

Symptomen van overdosis kunnen omvatten verwarring, hallucinaties, paniek, gevoel vijandig of agressief, misselijkheid, braken, diarree, maagkrampen, onregelmatige hartslag, snelle ademhaling, overactieve reflexen, verwarring, inbeslagneming (convulsies), gevoel ijlhoofdig of flauwvallen.

Wat moet ik Vermijd terwijl nemen phentermine?

Het drinken van alcohol kan bepaalde bijwerkingen van deze medicament verhogen. Phentermine kan afbreuk doen aan uw denken of reacties. Wees voorzichtig als u rijden of doen dat vereist dat u alert te zijn.

Phentermine bijwerkingen

Dringende medische hulp krijgen als u een van deze symptomen van een allergische reactie op phentermine: hives; ademhalingsproblemen; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Bellen met uw arts onmiddellijk als u een ernstige bijwerking, zoals hebben:

 • gevoel kort van adem, zelfs met milde inspanning;
 • pijn op de borst, gevoel alsof u flauwvalt misschien;
 • zwelling in je enkels of voeten;
 • heartbeats stampende of wapperen in je borst;
 • verwarring of prikkelbaarheid, ongebruikelijke gedachten of gedrag;
 • gevoelens van extreem geluk of droefheid; of
 • gevaarlijk hoge bloeddruk (ernstige hoofdpijn, wazig zicht, zoemen in uw oren, angst, pijn op de borst, shortness van adem, ongelijke heartbeats, inbeslagneming).
Minder ernstige phentermine kunnen bijwerkingen omvatten:

 • gevoel rusteloos of hyperactieve;
 • hoofdpijn, duizeligheid, tremoren;
 • slaapproblemen (slapeloosheid);
 • droge mond of een onaangename smaak in je mond;
 • diarree of constipatie, last van de maag; of
 • verhoogd of verminderde interesse in seks, impotentie.
Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bellen met uw arts voor medische advies over bijwerkingen.

Klik hier om te kopen Phen375 van officiële site

Phentermine dosering informatie

Gebruikelijke volwassen Phentermine dosis voor Weight Loss:

Startdosis: 8 mg mondeling 3 keer per dag 30 minuten voor de maaltijd.

U kunt ook kunnen phentermine waterstofchloride en phentermine hars mondeling worden gegeven als een enkelvoudige dosis van 15-37,5 mg eenmaal per dag voor het ontbijt of 10-14 uren voordat u zich terugtrekt.

Gebruikelijke pediatrische Phentermine dosis voor Weight Loss:

Child > 12 jaar:

Startdosis: 8 mg mondeling 3 keer per dag 30 minuten voor de maaltijd.

U kunt ook kunnen phentermine waterstofchloride en phentermine hars mondeling worden gegeven als een enkelvoudige dosis van 15-37,5 mg eenmaal per dag voor het ontbijt of 10-14 uren voordat u zich terugtrekt.

Informatie Over Phentermine

Wat andere drugs zal invloed op phentermine?

Vertel uw dokter over alle andere geneesmiddelen die u, met name gebruikt:

 • insuline of mondelinge diabetes medicatie;
 • bepaalde bloeddruk medicijnen, zoals doxazosine (Cardura), prazosin (Minipress) of terazosin (Hytrin); of
 • een antidepressivum zoals citalopram (Celexa), fluoxetine (Prozac, Sarafem, Symbyax), paroxetine (Paxil) en sertraline (Zoloft).
Deze lijst is niet compleet en andere drugs met phentermine kunnen communiceren. Vertel uw dokter over alle medicijnen die u gebruikt. Dit omvat recept, over-the-counter, vitamine en kruidengeneesmiddelen. Start een nieuwe medicatie niet zonder te vertellen uw arts.

Klik hier om te kopen Phen375 van officiële site