» » Információ A Fentermin

Információ A Fentermin

Mi az a fentermin?

Információ A FenterminPhentermine a stimuláns amfetamin hasonló. Phentermine egy appetite suppressant, amely érinti a központi idegrendszert.

Phentermine diéta és a testmozgás együtt elhízás (túlsúlyos), az emberek a kockázati tényezők, mint például a magas vérnyomás, magas koleszterinszint vagy a cukorbetegség kezelésére használják.

Phentermine is használható más célra nem szerepel ez a gyógyszer az útmutató.

Fontos információk a fentermin

Ne használjon phentermine, ha haveused egy MAO-gátló pl. furazolidon (Furoxone), isocarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil) rasagiline Azilect), selegiline (Eldepryl, Emsam, Zelapar), vagy az elmúlt 14 nap (Parnate) tranylcypromine. Egy veszélyes gyógyszer kölcsönhatás alakulhat, vezető súlyos mellékhatások.

Véve phentermine együtt más étrend gyógyszerek, mint például a fenfluramine (Roland-Fen) vagy dexfenfluramine (Redux) okozhat egy ritka súlyos tüdő-betegség úgynevezett pulmonalis hypertonia. Ne szedje a fentermin olyan egyéb étrend gyógyszert, anélkül, hogy orvosa tanácsát.

Phentermine ronthatja a gondolkodás vagy a reakciókat. Legyen óvatos, ha hajt, vagy bármit, ami megköveteli, hogy legyen óvatos. Az alkoholfogyasztás növeli bizonyos mellékhatások a gyógyszer.

Fogyás, terhesség alatt árthat a születendő baba, még akkor is, ha túlsúlyos. Ne használjon phentermine, ha terhes.

Phentermine csak egy része a teljes program kezelése, diéta, a testmozgás és a súlykontroll is tartalmazzák. Kövesse a diéta, gyógyszer, és gyakorolni rutinok szorosan.

Phentermine kiértékelés lehet és kell használni, csak az a személy volt az előírt. Soha nem osztjuk phentermine egy másik személy, főleg valaki a kábítószerrel való visszaélés, illetve függőség története. Kísérje figyelemmel a gyógyászatban használt minden új üveg összege. Fentermin kábítószer, és Önnek kellene lenni tudatában van, ha valaki van használ a gyógyszert helytelenül, vagy recept nélkül. Nem abba phentermine hirtelen, vagy ha volna kellemetlen elvonási tünetek. Kérdezze meg orvosát, hogyan lehet elkerülni a megvonási tünetek, amikor abbahagyja a gyógyszer.

Kattintson ide vásárolni Phen375 hivatalos oldal

Előtt figyelembe fentermin

Ne használjon phentermine ha önnek van használt mint a furazolidon (Furoxone), isocarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil) rasagiline Azilect MAO-gátló), selegiline (Eldepryl, Emsam, Zelapar), vagy az elmúlt 14 nap (Parnate) tranylcypromine. Egy veszélyes gyógyszer kölcsönhatás alakulhat, vezető súlyos mellékhatások.

Véve phentermine együtt más étrend gyógyszerek, mint például a fenfluramine (Roland-Fen) vagy dexfenfluramine (Redux) okozhat egy ritka súlyos tüdő-betegség úgynevezett pulmonalis hypertonia. Nem gyógyszert tbis olyan egyéb étrend gyógyszert, anélkül, hogy orvosa tanácsát.

Phentermine nem szedhetik, ha allergiás rá, vagy ha van:

 • kórtörténetében szívbetegségek (koszorúér-betegség, szívritmuszavarok, pangásos szívelégtelenség, pulmonalis hypertonia);
 • súlyos vagy kezeletlen magas vérnyomás;
 • pajzsmirigy;
 • glaucoma;
 • Ha Ön terhes vagy szoptat-e;
 • Ha Ön izgatott állapotban is;
 • Ha van egy története drog- vagy alkoholfogyasztás miatt; vagy
 • Ha allergiás más diéta pirula, amfetaminok, stimulánsok, vagy hideg gyógyszeres kezelés.
Győződjön meg róla, nyugodtan vegye phentermine, hogy mondja el orvosának, ha van akármi-ból ezek a feltételek:

 • a magas vérnyomás;
 • cukorbetegség;
 • vese-betegség; vagy
 • a pajzsmirigy rendellenesség.
FDA terhesség kategória X. fogyás terhesség alatt árthat a születendő baba, még akkor is, ha túlsúlyos. Ne használjon phentermine, ha terhes. Phentermine át az anyatejbe, és kárt okozhat a szoptatott baba. Önnek kell nem elvetéséről phentermine szedése. A 16 évesnél fiatalabb gyermek ne add ezt a gyógyszert.

Phentermine kiértékelés lehet és kell használni, csak az a személy volt az előírt. Soha nem osztjuk ezt a gyógyszert egy másik személy, főleg valaki a kábítószerrel való visszaélés, illetve függőség története. Folyamatosan a gyógyszer egy olyan helyen, ahol mások nem tud rá.

Kattintson ide vásárolni Phen375 hivatalos oldal

Hogyan kell vennie phentermine?

Hogy phentermine pontosan az orvos által felírt. Csinál fog nagyobb vagy kisebb mennyiségben, vagy hosszabb ideig, mint ajánlott. Kövesse a recept címkén.

Egyes márkák phentermine kell venni éhgyomorra reggeli előtt vagy a reggeli után 2 órán belül.

Suprenza tabletta széteső lehet venni étellel vagy anélkül.

Száraz kezét használva, távolítsa el a Suprenza tabletta az orvostudomány üveg, és helyezze a tabletta a szájában. Oldjunk fel azonnal elkezdődik. Ne nyelje le a tablettát egész. Lehetővé teszi, hogy a szádba rágás nélkül oldjuk fel.

Annak megakadályozása érdekében, alvási problémák, hogy ezt a gyógyszert, korán azon a napon, de legkésőbb 18: 00 óráig.

Beszéljen orvosával, ha you have fokozott éhség, vagy másképp gondolja, a gyógyszeres kezelés nem működik megfelelően. Figyelembe véve, több ez a gyógyszer nem teszi hatékonyabbá és okozhat súlyos, életveszélyes mellékhatások.

Phentermine kell venni csak rövid ideig, mint egy pár hétig.

Ne hagyja abba, figyelembe véve a fentermin hirtelen, vagy ha volna kellemetlen elvonási tünetek. Kérdezze meg orvosát, hogyan lehet elkerülni elvonási tünetek, ha abbahagyja phentermine.

Szobahőmérsékleten el a nedvességet és a hőt.

Kísérje figyelemmel a gyógyászatban használt minden új üveg összege. Fentermin kábítószer, és Önnek kellene lenni tudatában van, ha valaki van használ a gyógyszert helytelenül, vagy recept nélkül.

Kattintson ide vásárolni Phen375 hivatalos oldal

Mi történik, ha hiányzik egy adag?

Hogy a kihagyott adagot, amint eszébe jut. Ugrás az elmulasztott adagot, ha-a ' majdnem idő részére a következő ütemezett adag. Nem gyógyszert extra pótolni a kimaradt adagot.

Mi történik, ha azt overdose?

Sürgősségi orvoshoz, vagy hívja a méreg Súgó vonal. Phentermine túladagolása végzetes lehet.

Túladagolás tünetei lehetnek, zavartság, hallucinációk, pánik, érzés ellenséges vagy agresszív, hányinger, hányás, hasmenés, hasi görcsök, szabálytalan szívverés, gyors légzés, hiperaktív reflexek, zavart, lefoglalás (rohamok) érzés könnyelmű, vagy ájulás.

Mit kell kerülni, miközben figyelembe phentermine?

Az alkoholfogyasztás növeli bizonyos mellékhatások a gyógyszer. Phentermine ronthatja a gondolkodás vagy a reakciókat. Legyen óvatos, ha hajt, vagy bármit, ami megköveteli, hogy legyen óvatos.

Phentermine mellékhatások

Sürgősségi orvosi segítséget kap, ha bármilyen ilyen tüneteket allergiás reakció phentermine: csalánkiütés; nehézlégzés; az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok duzzanata. Azonnal hívja orvosát, ha van egy súlyos mellékhatás, mint például:

 • érzés fullad, még az enyhe terhelés;
 • mellkasi fájdalom, érzés, mint te lehet, hogy át
 • duzzanat a boka vagy a láb;
 • dobogó szívdobbanás vagy csapkodott a mellkasban;
 • zavart vagy ingerlékenység, szokatlan gondolatok vagy viselkedés;
 • érzelmek extreme boldogság vagy szomorúság; vagy
 • a veszélyesen magas vérnyomás (súlyos fejfájás, homályos látás, zümmögő a füle, szorongás, mellkasi fájdalom, légszomj, egyenetlen szívverés, lefoglalás).
Kevésbé súlyos phentermine mellékhatásai lehetnek:

 • érzés nyugtalan vagy hiperaktív;
 • fejfájás, szédülés, remegés;
 • Alvászavarok (álmatlanság);
 • száraz száj vagy egy kellemetlen íz a szájban;
 • hasmenés vagy székrekedés, hányinger; vagy
 • fokozott vagy csökkent érdeklődés, a szex, impotencia.
Ez nem egy teljes listáját mellékhatások és mások fordulhat elő. Hívja orvosát az orvosi tanácsot a mellékhatások.

Kattintson ide vásárolni Phen375 hivatalos oldal

Phentermine adagolási információ

Szokásos felnőtt Phentermine adag fogyás:

Első adag: 8 mg szájon át naponta 3-szor 30 perccel étkezés előtt.

Vagylagosan phentermine hidroklorid és phentermine gyanta is meghozható mint egy egyszeri dózis 15-37,5 mg naponta egyszer reggeli előtt vagy a 10-14 óra előtt távozó.

Szokásos gyermekgyógyászati Phentermine adag fogyás:

> 12 Éves gyermek:

Első adag: 8 mg szájon át naponta 3-szor 30 perccel étkezés előtt.

Vagylagosan phentermine hidroklorid és phentermine gyanta is meghozható mint egy egyszeri dózis 15-37,5 mg naponta egyszer reggeli előtt vagy a 10-14 óra előtt távozó.

Információ A Fentermin

Mi a kábítószer befolyásolja a fentermin?

Tájékoztassa orvosát az egyéb gyógyszerek használata, különösen:

 • inzulin vagy az orális cukorbetegség gyógyszeres kezelés;
 • bizonyos vérnyomás gyógyszerek, mint például a doxazozin (Cardura), prazosin (Minipress) vagy terazozin (Hytrin); vagy
 • egy antidepresszáns, mint a citalopram (Celexa), fluoxetin (Prozac, Sarafem, Symbyax), paroxetin (Paxil), szertralin (Zoloft) és mások.
Ez a lista nem teljes, és más gyógyszerekkel kölcsönhatásba léphet a fentermin. Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszert használ. Ez magában foglalja a vényköteles, over-the-counter, vitamin- és növényi termékek. Egy új gyógyszer nélkül azt mondta az orvos nem indul el.

Kattintson ide vásárolni Phen375 hivatalos oldal