» » Hvordan Kjøpe Ren Hoodia

Hvordan Kjøpe Ren Hoodia

Hvordan Kjøpe Ren HoodiaRen Hoodia er en type av kosttilskudd som mange folk bruker for å hjelpe dem med å miste vekt. Hoodia er spioneringen som en sterk appetitt suppressant, som hjelper dieters i redusere beløpet de spiser. Ren Hoodia inneholder ikke tilsetningsstoffer, og er avledet fra Hoodia gordonii, en plante med sørafrikanske opprinnelse. Du kan kjøpe ren Hoodia fra flere forskjellige kilder.

  • Se etter lab data å kontrollere at supplement som du planlegger å kjøpe inneholder ren Hoodia. Før du kjøper ren Hoodia, gå online å forskjellige produsenter til å vise sine lab-data. Produktet skal være sertifisert av et velkjente laboratorium, for eksempel Alkemists.
  • Sjekk på en vitamin forsyning butikken. Detaljister som GNC vil ofte lager sine hyller med flere forskjellige versjoner av ren Hoodia fra forskjellige produsenter.
  • Gå online for å kjøpe ren Hoodia. Noen av de laveste prisene på ren Hoodia kan finnes fra web detaljister av supplement. For eksempel, selges VitaDigest 60 kapsler med ren Hoodia for om lag 40 prosent rabatt av utsalgsprisen.
  • Se hvor dose av ren Hoodia inkludert i tillegg. En ren Hoodia supplement bør inneholde mellom 400 mg til 500 mg av Hoodia. Noe mindre enn dette beløpet er sannsynlig å være full av unødvendige ingredienser og fyllstoff.
  • Les etiketten av ren Hoodia supplement. Det er obligatorisk at selskapet må sette delen av planten som brukes i tillegg på merking. Hvis du ikke ser denne oppføringen, er det mulig at pillen ikke inneholder ren Hoodia.
Klikk her for å kjøpe UniqueHoodia
Hoodia er et populært urte vekttap supplement solgt i helsekostbutikker og på Internett. Dessverre, det er utbredt rapporter at de fleste hoodia produkter er forfalsket eller har vært adulterated.

Hvordan Kjøpe Ren HoodiaHvis du søke på nettet for hoodia, finner du hundrevis av selskaper selger hoodia og advarsel om ikke å kjøpe konkurrentens ubrukelig hoodia piller. Selskaper som kjøre gamut fra legitime næringssalter supplement selskaper å hucksters. Hvordan vet du hvis du får the real thing? Hoodia er en plante som er vanskelig å vokse og tar fire til fem år i et veldig varmt miljø å modne.

Et annet stort problem er at det er umulig å vite hvis en hoodia produktet inneholder ren hoodia og den påståtte aktive ingrediensen.

Men ifølge en uavhengig laboratorium i White Plains, New York, er det ingen definitive, etablerte tester for å bedømme kvaliteten på hoodia-produkter på denne tiden. Selv når selskaper kan produsere et sertifikat, noen selskaper kan ha sendt et ekte eksempel på hoodia til laboratoriet for å få forseglingen av autentisitet og deretter brukt adulterated hoodia i produksjon løpe.

Næringssalter supplement selskaper kanskje ikke engang være klar over at de bruker falske eller adulterated hoodia fordi de ikke sende deres hoodia for uavhengig testing.

Hoodia-piller som er konsekvent bekreftet som ren hoodia er UniqueHoodia.

Klikk her for å kjøpe UniqueHoodia