» » Hvordan Antioxidanter øge Vægttab

Hvordan Antioxidanter øge Vægttab

Hvordan Antioxidanter øge VægttabAt miste vægt kan være en vanskelig proces. Dette skyldes primært, at det drejer sig om at ændre din nuværende vaner og vedtage en ny livsstil, der undertiden kan være vanskeligt at håndtere. Alligevel er der visse ting, du kan medtage i dit vægttab program, der kan hjælpe med at gøre processen lidt nemmere og hurtigere, som giver kroppen med antioxidanter.

Antioxidanter fjerner frie radikaler fra kroppen og bidrage til at forbedre stofskiftet og generelle sundhed. Bær er nogle af de mest potente naturlige kilder af antioxidanter.

Hvad er antioxidanter?

En antioxidant er et stof, der reducerer eller forhindrer processen med oxidation af beskytter kroppens celler mod skader forårsaget af frie radikaler. Frie radikaler er ustabile molekyler, der mangler en elektron. Vores kroppe er udsat for fri radikaler hele tiden.

Nogle af de eksterne kilder til frie radikaler er stråling (f.eks. fra solen eller x-stråler), ozon og lattergas, tungmetaller (dvs, kviksølv, cadmium, bly), røg, alkohol, mættet fedt, og andre kemikalier og forurenende stoffer. Vores kroppe producerer også frie radikaler ved at udføre væsentlige aktiviteter, såsom energiproduktion og immunitet. Frie radikaler er produceret af vores kroppe endnu mere når vi motion.

Klik her for at købe Antioxidant Supplement fra officielle hjemmeside

Antioxidanter øge vægttab

Mens det er klart antioxidanter har en positiv indvirkning på vores sundhed og hjælper med at beskytte vores celler, hjælper de ikke direkte selv du mister vægt. Rollen, antioxidanter spiller i vægttab er at give kroppen det ernæringsmæssig støtte, det har brug for at holde den stærk og energisk under fedtforbrænding processen.

Hvordan Antioxidanter øge Vægttab

Hvordan vores kroppe Burn Fat?

For at forstå, hvordan antioxidanter kan hjælpe med vægttab proces, skal du tage et nærmere kig på hvad der sker når vi tabe fedt. Mens de fleste mennesker har en tendens til at se på fedt som deres fjende, når de er overvægtige, er det bydende nødvendigt, at du indser, at fedt er nødvendige for vores sundhed. Der er to typer af fedt:

1. Væsentlige fedt – nødvendigt for mange kropsfunktioner, herunder reproduktion.2. Opbevaring fedt – væsentlige for at beskytte nogle af kroppens organer.

Fedt i vores krop er gemt i vores fedtvæv. Dette væv indeholder lipider, der er nødvendige for at omdanne næringsstoffer til energi. Fedt celler har mange funktioner og en af dem er at gemme giftstoffer, der frigives i hele fordøjelsesprocessen. Således, når du reducerer fedt i kroppen, mængden af toksiner i kroppen øges og dette kan resultere i nogle negative bivirkninger. For eksempel, påvirker de ekstra toksiner ofte leveren, forårsager sig hen til arbejde overtid for at behandle og fjerne dem. Desuden, når fedt molekyler er brudt ned, en proces, der kaldes oxidation, de frigive frie radikaler, som kan resultere i celle, proteiner og DNA skader.

Oxidation opstår når frie radikaler (ustabile atomer) angribe celler til at re-regulering selv. Re-stabilized atomer frigive flere frie radikaler og processen fortsætter som en kædereaktion i hele kroppen, indtil de frie radikaler er stoppet. Kroppen vil skabe sin egen antioxidanter til hjælp stop reaktion, men ofte ikke er der nok, hvilket er grunden til konsumering af fødevarer eller kosttilskud, der er rig på antioxidanter kan være gavnligt for at holde din krop stærk i løbet af fedtforbrænding processen.

Klik her for at købe Antioxidant Supplement fra officielle hjemmeside

Antioxidanter støtte ernæringsmæssige

Således, når du mister vægt, du kun kaste ikke overskydende fedt, mister du også nogle af de næringsstoffer i kroppen, der er nødvendige for at bevare et godt helbred. Også, hvis du træner som en del af din sunde vægttab program derefter din krop vil skabe endnu højere niveauer af giftige biprodukter. Derfor, antioxidanter kan hjælpe med at give din krop med ernæringsmæssige støtte det kræver under oxidation proces, reducere stress på din krop og holde energiniveauet og stofskifte så højt som muligt.

Det er vigtigt at huske at det faktiske beløb for vægttab, der kan være forbundet med at tage antioxidanter er stadig ukendt. Sandsynligvis, dette beløb svinger mellem enkeltpersoner og kilder til antioxidanter du forbruge. Fra et sundhedsmæssigt synspunkt, jeg har tendens til at forbruge alle mine antioxidanter fra frugt og grøntsager, bær især. Jeg vælger disse kilder over at tage piller, fordi disse naturlige kilder også tendens til at være høj i fiber, som er godt for mave sundhed.

Hvordan Antioxidanter øge Vægttab

Kilder til antioxidanter

Antioxidanter findes i bestemte vitaminer og mineraler og er i en række fødevarer kilder, især visse frugter og grøntsager. De er også tilgængelige i tillægget form. Prøv at tilføje et par af disse antioxidant fødevarer til din kost dagligt: kirsebær, brombær, jordbær, hindbær, blåbær, ribs, granatæble, druer, appelsiner, blommer, ananas, Kiwifrugter, grapefrugter, abrikoser, svesker, datoer, pekannødder, valnødder, hasselnødder, solsikkefrø, grønkål, rødkål, peber, persille, artiskok, rosenkål, spinat, citron, ingefær, roer, bønner, pinto bønner, sojabønner, byg, hirse, havre, majs, nelliker, kanel og oregano.

Klik her for at købe Antioxidant Supplement fra officielle hjemmeside