» » Hvordan å Detox Kroppen Din?

Hvordan å Detox Kroppen Din?

Hvordan å Detox Kroppen Din?Mange eksperter tror at overdreven toksisitet av kroppen skaper en hel rekke alvorlige sykdommer, fra slitasjegikt (der giftstoffer avgjøre i leddene), hjertesykdommer, kreft og diabetes. Du må være i melodi med kroppen din, klar over sin tilstand og dens behov, og være forpliktet til å gi deg selv en god, grundig interne spring-clean minst en gang i året for å hindre slike sykdom.

På den tiden, også, implementere god mat og trening vaner som vil bidra til å hindre oppbygging av en giftig tilstand igjen. En spring-clean for kroppen er en viktig del av alle forebyggende system av helsevesenet.

Den ideelle måten å detox kroppen din er å begynne med en 24-timers rask, hvis du stemning til det, og er ikke på noen medisiner. Søke din lege eller ernæringsfysiologs råd hvis du er usikker. Velg en dag når det ikke er nødvendig å være veldig aktiv-fortrinnsvis en dag når du ikke er bevegelseshemmede.

Du trenger også å drikke mye væske under en rask, som dehydrering må aldri tillates, men drikker bare vann eller varmt vann og fersk sitronsaft. For å hjelpe indre rensing, er en veldig god helse vane å både begynne og avslutte dagen med en drink i varmt vann og fersk sitronsaft. Dette har en rensende effekt på leveren og nyrer, så vel som resten av fordøyelsessystemet.

Etter den første fasen i detox-programmet, 24-timers rask, er ideen å spise så mye rå mat som mulig for resten av uken. Rå frukt og grønnsaker er ikke bare de enkleste mat for kroppen å fordøye, og midler til å få de fleste ernæring fra mat, men de har også en strålende rensende effekt på kroppen. Mat er mer komplisert for fordøyelsessystemet; ukokt mat forbedrer stoffskiftet og styrker immunforsvaret. I stedet for en treg treg grunnlov finner kroppen sin beste nivå for toppytelse.

Klikk her for å kjøpe DetoxPlus offisielle nettsted
Det høye fiberinnholdet av frukt og grønnsaker er utmerket til å skylle giftig rester ut av kroppen. Hvis du prøver denne tilnærmingen, vil du se en forbedring i din generelle helse, med mange mindre niggling symptomer forsvinner helt. Om du lider av hudutslett, hodepine eller hjertesykdom, skylder du det til deg selv å bygge din kropp med den riktige materialet.

Hvordan å Detox Kroppen Din?Prøv å kjøpe produserer som er like frisk som du kan få det og kjøpe økologisk frukt og veg der det er mulig som de åpenbart har færre giftstoffer. En god greengrocer har vanligvis mye ferskere frukt og grønnsaker enn de store dagligvarekjedene. Jo ferskere gode, jo høyere ernæringsmessige verdi. Friske urter er også full av sunn egenskaper, så bruk dem rikelig. Ideelt, selvfølgelig, er å vokse din egen urter og grønnsaker, men dette er ikke mulig for de fleste av oss.

Når du skal kokes dine grønnsaker, husk at mange vitaminer og mineraler er ødelagt av varmen i matlaging. Når vi koke grønnsaker, er næringsstoffer utvasket i vannet og helte bort i vasken.

Så, når det er mulig, forsiktig damp eller wok grønnsaker i stedet for bare noen få minutter til de er møre-men bare litt – å bevare deres næringsrik godhet. Også som mål å spise et utvalg av frukt, salat og andre grønnsaker hver dag.

Klikk her for å kjøpe DetoxPlus offisielle nettsted

Detox handlingsplan

  • Starte din detox i helgen eller i en tid når du ikke har for mye som skjer.
  • Gange i minst 15 minutter hver dag.
  • Drikk minst 2 liter vann om dagen-renset, destillert, filtrert eller flaske. Du kan også drikke Løvetann kaffe eller urt te.
  • Har ½ liter frukt eller grønnsak juice-enten gulrot og eplejuice (du kan kjøpe disse to separat og kombinere med en tredjedel vann) med revet ingefær, eller fersk vannmelon juice-en dag. Kjøttet av vannmelon er høy i beta-karoten og vitamin C. Frøene er høy i vitamin E, samt antioksidant mineralene sink og selen. Du kan lage en stor antioksidant cocktail ved å blande frisk frukt og frø i en blender i en stor-smaker drink.
  • Spis i overflod: frukt-de mest fordelaktige fruktene med den høyeste avskrekke potensial inkluderer friske aprikoser, alle bær, honningmelon meloner, sitrusfrukter, Kiwi, papaya, fersken, mango, meloner, røde druer. Grønnsaker-er spesielt god artisjokker, paprika, rødbeter, rosenkål, brokkoli, rød kål, gulrøtter, blomkål, agurk, grønnkål, gresskar, spinat, søtpotet, tomater, watercress og bønnespirer.
  • Spis i moderasjon: korn-brun ris, mais, hirse og quinoa-ikke mer enn to portions per dag. Fisk-laks, makrell, sardiner og tunfisk-ikke mer enn en gang om dagen. Oljer-bruk ekstra virgin olivenolje for matlaging og i stedet for smør, kaldpresset oljer og frø for dressinger. Nøtter og frø-en håndfull en dag med rå, usaltet nøtter og frø bør være inkludert. Velg fra mandler, paranøtter, hasselnøtter, pekannøtter, Gresskarfrø, solsikkefrø, sesamfrø og flax frø (linfrø).
  • Unngå: alle hvete-produkter, alle kjøtt og meieriprodukter (inkludert egg), salt og noe mat som inneholder det, hydrogenert (trans) fett, kunstige søtstoffer, mat tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, stekt mat, krydder, tørket frukt. Grenser poteter til en del hver andre dag og bananer til en hver andre dag.
  • Ikke bli overrasket om du føler verre for et par dagen før du begynner å føle seg bedre. Dette er spesielt sannsynlig hvis du er å eliminere matvarer som du er avhengige.
  • Ta en dobbel dose daglig av kvalitet multivitamin/mineral tilskudd, pluss to 1000 mg C-vitamin kapsler og antioksidant komplekse.
Klikk her for å kjøpe DetoxPlus offisielle nettsted
Hvordan å Detox Kroppen Din?