» » Hur Man Ger Upp Godis Att Förlora Vikt

Hur Man Ger Upp Godis Att Förlora Vikt

"Ge upp socker att förlora vikt", rekommenderar dietister. Men att ge upp din favorit choklad bar eller svarta vinbär minne är bara för mycket att begära. Vad som fungerar bäst lära sig hantera cookie och godis promenaden att hålla dig på banan av att bibehålla en hälsosam vikt.

De flesta gånger, tänker vi inte allt socker som går i vår mun. Det är viktigt för att förstå att alltför stora socker i livsmedel gör lite bränsle och energi för oss att hålla sig aktiva, men ger på negativa effekter på vår hälsa i form av viktökning, fluktuerande socker nivå, osv.

Hur man kan minska socker om du vill gå ned i vikt

  • Bedöma dina vanor:Iaktta dina matvanor. Äter du godis innan/efter lunch? Vilken tid på dagen du ber för det? Denna självutvärdering hjälper dig gradvis SKIFT från att äta godis till något hälsosam. Till exempel om du har vanligtvis sötsliskig livsmedel i frukost, ersätta den med alternativet äta som ger dig energi.
  • Nr-socker mål: Göra en grov "nr-socker" mål som påminner dig om målet att minska socker innehåll från din kost och håller åtagit sig att det dig. Detta kan göras genom att göra ändringar i din kost.
  • Sockerfria drycker:Om du är en te eller kaffe älskare, dricka det utan socker. Bryta vanan att lägga till honung eller sirap i drycker.
  • Skära ned på desserter:Begränsa sötsliskig godsaker. Stället för desserter vardag med måltider, har dem tre besök i veckan. Om du äter två eller tre cookies för dessert, med mer än en begränsa dig själv. Aktiverar att minska del storlekar av godis hjälper dig att eliminera de flesta godis från din kost.
  • När du startar craving för godis: När du sugen för sötsaker, distrahera dig själv med andra aktiviteter som kräver en vän, lyssnar på musik, osv.
  • För ekologiska livsmedel: Inkludera livsmedel som inte är sötad alls. Om du hittar själv sugen för sötsaker, greppa din favorit frukt som inte kommer bara att söt smak men ger även näringsämnen. Det blir svårt att ersätta godis du älskar med andra hälsosam alternativ för en tid, men frestelsen kommer att minska gradvis.
Det bästa sättet att ge upp godis är att behandla dig själv ibland med söta kakor och choklad. Inte förneka dig själv socker men Behåll att minska frekvensen tills du har skurit ner mängden sött godsaker från din kost. Eliminera alla sötsaker på en gång kommer att göra dig känna eftersatta tvingas att binging på socker och vinner vikt.