» » How To Lose Weight Het Gezonde Manier

How To Lose Weight Het Gezonde Manier

De gezondste manier om gewicht te verliezen is crash diëten noch barst van de oefening. Het lichaam houdt van langzame veranderingen op het gebied van voeding en lichaamsbeweging.

Bijvoorbeeld, moet niet iemand die jarenlang niet heeft uitgeoefend rush in mijlen per dag uitgevoerd of stampende de loopband. Niet alleen zal de strijd om dit te doen laat je je ontmoedigd en gedemotiveerd, je ook veel meer kans op verwondt en stel verder terug uw fitnessniveaus.

Hetzelfde geldt voor mensen die plotseling beginnen hongerende zelf. Diëten die strenge beperkingen te calorieën of de soorten voedsel onderwerpen ‘ toegestaan ' kan leiden u naar tekort in de voedingsstoffen en vitaminen die uw lichaam nodig heeft.

Dus, als u nodig hebt om gewicht te verliezen, wat moet u doen?

Energiebehoefte en weight loss

Je lichaam maakt gebruik van voedsel voor energie. Eventuele overtollige energie wordt opgeslagen als vet. Dit betekent dat als je meer voedsel eet dan je lichaam nodig voor dagelijkse activiteiten en het onderhoud van de cel heeft, zul je gewicht krijgen.

Als u wilt afvallen, moet u uw lichaam om het gebruik van deze winkels van vet te krijgen. De meest effectieve manier om dit te doen is:

 • Verminder de hoeveelheid calorieën die je eet
 • verhogen van uw niveaus van activiteit.
Dit is de reden waarom de deskundigen spreken over gewichtsverlies in termen van dieet en lichaamsbeweging.

Wijzigingen geleidelijk worden ingevoerd

Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken. Een extra koekje per week kan leiden u naar krijgen 5 pond per jaar – gesneden dat koekje uit uw dieet en u zult hetzelfde bedrag verliezen.

Je bent ook meer kans te houden aan, zeg, volledig-fat melk ruilen voor halfvolle of maken tijd voor het ontbijt elke ochtend dan een dieet dat sets regels voor alle levensmiddelen.

U moet denken aan verlies van het gewicht in termen van permanent veranderen van uw eetgewoonten. Hoewel gewichtsverlies doelen zijn meestal ingesteld op termijn van weken, is het einde spel te houden deze veranderingen in maanden en jaren, ie levensstijl te veranderen voor het leven.

Verhogen van uw activiteitenniveaus

Iemand die het bedrag zij uitoefenen verhoogt, maar handhaaft het hetzelfde dieet en calorie-inname, zal vrijwel zeker gewicht verliezen.

Het maakt niet uit als je sportscholen haat – zal zelfs licht oefening, zoals een korte 20 minuten lopen, gunstig zijn als de meeste dagen van de week gedaan.

Elke keer die u meer dan gebruikelijk oefenen, branden u calorieën en vet.

Er zijn tal van manieren om het verhogen van de hoeveelheid activiteit die u doen. Team sport, racket sport, aerobicsklassen, lopen, wandelen, zwemmen en fietsen zal alle verbeteren uw fitnessniveaus.

Vind iets wat je genieten, dat is gemakkelijk voor u om te doen in termen van locatie en kosten. Je bent dan meer kans om te bouwen in uw routine en blijven uitoefenen, ondanks de onvermijdelijk ontbreekt de oneven sessie door vakantie, gezinstaken, enz.

 • Krijg uit en ongeveer in het weekend. Laat uw auto achter op het station en loop naar de winkels. Probeer te nemen langere wandelingen in uitstapjes naar het park, de kust en het platteland en een picknick, dus je in controle bent van wat je gaat om te eten die dag nemen.
 • Elke extra stap die je zet helpt. Altijd gebruiken de trap in plaats van de lift, of stapt uit de bus een halte voor de gebruikelijke een en loop de rest van de weg.
 • Commerciële pauzes tussen TV-programma's te opstaan en doen uitoefenen, of overweeg het gebruik van een fiets oefening in de woonkamer tijdens het kijken naar uw favoriete programma te gebruiken.

Verminderen uw calorie-inname

Wat is overgewicht? BMI artsen gebruiken om te beoordelen van gewicht. Een BMI van 18,5 tot 25 is gezond.

Hebt u een BMI van meer dan 25, ben je overgewicht.

Meer dan 30 is obesitas.

Meer dan 40 is morbide obesitas.

Als u wilt uw BMI berekenen, moet u weten uw gewicht in kilo's en uw hoogte in meter, en volg het voorbeeld hieronder.

 • Vermenigvuldig uw hoogte met zelf, bijvoorbeeld 1.7 1.7 = 2.89.
 • Deelt u uw gewicht (bijvoorbeeld 80 kg) door dit cijfer.
 • 80 ÷ 2.89 = 27,7.
27,7 is de BMI.

Als je overgewicht, kunt niet u doorgaan met uw huidige eetgewoonten als je echt wilt om gewicht te verliezen.

Het is niet mogelijk om lichaamsvet terwijl het eten van veel eten, gebak en snoep. Dit betekent niet u kan nooit enige behandelt, maar u moet leren hoe te beperken deze voedingsmiddelen op kleine hoeveelheden-zeggen voor speciale gelegenheden.

In termen van gewichtsverlies, kunt u uw lichaam om het gebruik van bestaande winkels van vet door het eten van minder en gezondere keuzes te maken.

Dit betekent niet dat crash dieet (om het even wat minder dan 1500 calorieën), die meestal eindigt met u beide steeds zwakker of het geven van in wanhoop. Quick-fix diëten kunnen leiden tot een yo-yoing effect van drastische gewichtsverlies gevolgd door aanwinst van het gewicht, wat resulteert in een vicieuze cirkel.

Er zijn geen snelkoppelingen naar het verliezen van gewicht in een gezonde en redelijke manier.

Eten van 300 tot 500 calorieën per dag minder moet leiden tot een verlies van tussen één en twee ponden per week. Dit is een realistische doelstelling. Het lijkt misschien langzaam, maar het zou oplopen tot een verlies van het gewicht van meer dan drie stenen in een jaar.

Vet bevat de meeste hoeveelheid calorieën uit alle het voedsel (eiwitten, koolhydraten), typt dus een goede manier om dit te bereiken is om te bezuinigen op vette voedingsmiddelen en eten meer volkoren brood, groenten en fruit.

Hieronder zijn manieren om te verminderen calorie-inname zonder te veranderen van uw dieet aanzienlijk.

 • Koolzuurhoudende dranken en fruit wijnen vervangen door water.
 • Swap volle melk voor halfvolle of halfvolle voor magere.
 • Eet minder lunch dan gebruikelijk. Bijvoorbeeld, maak uw eigen boterham en beperking van het gebruik van margarine of boter en full-vet mayonaise (winkel koopt broodjes vaak bevatten beide).
 • Stop de inname van suiker in thee en koffie.
 • Kleinere porties van het voedsel dat u genieten van hebben.
 • Voorkomen dat een tweede portie tijdens het diner.
 • Knip ongezonde behandelt – zoals banketbakkerij, zoete koekjes en chips tussen de maaltijden.
 • Bezuinigen op alcoholgebruik.
Al deze dingen zullen uw gezondheid beïnvloeden op een positieve manier.

Tot slot, laat je niet verleiden om te slaan ontbijt – of een maaltijd om gewicht te verliezen. Hoewel een maaltijd overslaan uw calorie-inname voor dat speluur verminderen zal, zal het u verlaten veel hongeriger later.

Niet alleen bent u waarschijnlijk te veel eten om te compenseren, maar vaak zult u slechte keuzes om het gat te vullen: een granen bar is niet zo gezond als een kom van granen of als vulling, leidt u ‘ moeten ' iets extra's voor de lunch.

Onregelmatige eetgewoonten ook verstoren uw lichaam metabolisme, waardoor het moeilijker om gewicht te verliezen in de eerste plaats.

Noteer uw plan

Voedingsschema Als u niet zeker weet wat is er mis met uw dieet, probeer het bijhouden van een dagelijkse dagboek van alles wat je eet en drinkt. U kunt een laptop of een online dagboek.

Aan het eind van de week, bekijkt u uw vermeldingen voor probleemgebieden.

Kijk uit voor verwerkt voedsel, alcohol, fast food, gebraad, romige sauzen en gefrituurd voedsel.

Als uw dieet grotendeels gezonde lijkt, kijken naar porties.

Als u niet zeker weet wat bedoeld wordt met ‘ gezonde voeding ', Lees onze serie over voeding.

Zodra u hebt besloten op welke wijzigingen gaat je te maken, schrijf ze op. Bijvoorbeeld:

Week 1

 • Oefening: een 20 minuten elk uur lunch.
 • Alcohol: geen in de week, twee kleine glazen wijn op vrijdag, zaterdag en zondag.
 • Eten: geen chocolade of koekjes in de week, kies gezonde snacks zoals groenten, trim alle vet uit vlees, geen gebakken of snel voedsel eten.
 • Voor iedere week een lijst van uw doelstellingen betreffende alcohol, oefening en uw voedsel plan.
 • Elke dag moet vervolgens worden opgenomen in een eenvoudige grafiek en items die u hebt gehad moeten worden opgeschreven. Het is ook belangrijk om een notitie van uw stemming en alle opmerkingen die u zou willen krijgen van uw borst voor elke dag te maken.

Wees geduldig en volharden

Het duurt een week of twee voordat u wijzigingen merken, maar ze zal gestaag worden weergegeven. Na de eerste maand zult u kunnen zien van de resultaten en meten in termen van losser passende kleding.

Houden van uw motivatie omhoog is een van de moeilijkste aspecten van dieting. Er zijn dagen dat gezond eten gaat uit het raam, en er zullen weken waar je kan niet verliezen geen gewicht – of een beetje terug zetten.

Dit is normaal voor iedereen – dieters of niet-dus laat niet het ongedaan maken van uw plannen voor een slanker je. Je bent niet doet om het even wat ‘ verkeerd ', maar u kan nodig zijn om te kijken naar uw plan. Moet u verhogen van uw activiteitenniveaus? Een paar meer wijzigingen aanbrengen in uw dieet? Meer energie gestoken in het vasthouden aan uw huidige plan?

De andere kant van dit is om ervoor te zorgen dat u vieren uw doelen. Terwijl er vreugde genoeg is in stap op de weegschaal en ze lager duik te zien, moet u markeren op lange termijn vooruitgang met een beloning – zoals nieuwe kleren of tijd af van huishoudelijke taken.

Vieren is ook een manier om uw dichtstbijzijnde en liefste te betrekken-het is aan u of u wilt hun aanmoediging in de vorm van zachte herinneringen niet te eten van bepaalde voedingsmiddelen. Maar steun van andere mensen kunt u krijgen via de hobbelige patches.

Voordelen voor de gezondheid van verlies van het gewicht

Studies tonen aan dat overgewicht vrouwen die tussen 10 pond en 20 pond verliezen halveren hun risico op diabetes te ontwikkelen. Voor mannen vermindert het risico op hartproblemen aanzienlijk.

In het algemeen, krijgen wij gewicht naarmate we ouder worden. Een paar kilo's door de jaren heen zijn niet een probleem, maar mensen die meer dan 20 pond in vergelijking met hun gewicht als een 18-jarige snel hun risico op gezondheidsproblemen als gevolg van dat extra gewicht toenemen zal krijgen. In het bijzonder verhogen vrouwen hun risico op hartaanval en dubbele hun risico op overlijden aan kanker.

Het lijkt alsof dit zijn de problemen in de toekomst zorgen te maken, maar tijd vliegt door en morgen wordt vandaag. Door het bijhouden van uw gewicht in het gezonde bereik, waarschijnlijk u minder last van ziekten in je latere jaren.