» » Hoodia – Volledige Informatie Over Hoodia

Hoodia – Volledige Informatie Over Hoodia

Wat is Hoodia?

Hoodia – Volledige Informatie Over HoodiaGordonii van Hoodia is een succulente installatie van cactus-achtige, inheems in de Kalahari woestijn in Zuidelijk Africa.1 moeten over oogst en trage groei, Hoodia wordt nu beschouwd als een bedreigde soort. Hoodia groeit in bosjes rechtop stengels met tan bloemen en doornen en een sterke en onaangename geur.

Hoodia heeft publiciteit in recente tijden voor de natuurlijke eetlust suppressant eigenschappen gekregen.

Wat is de belangrijkste informatie die ik over Hoodia weten moet?

Patiënten moeten niet Hoodia zonder eerste praten met hun arts als ze

  • diabetes hebt of een geneesmiddel aan controle bloedsuikerspiegel, neemt
  • hartproblemen hebt of neem een hart geneesmiddelen,
  • hebben een bloeden of bloed stremmen stoornis of een geneesmiddel te verhogen of verlagen de stolling van het bloed zoals aspirine, warfarine (Coumadin), heparine, of neemt
  • anorexia, boulimie of elke andere eetstoornis hebben.
Patiënten communicatieforfait speciale controle tijdens behandeling als ze een van de voorwaarden hebben of een van de hierboven vermelde medicijnen nemen, of mei niet zitten kundig voor Hoodia nemen.

Klik hier om te proberen de beste Hoodia pil
Hoodia is niet geëvalueerd door de FDA voor veiligheid, effectiviteit of zuiverheid. Alle potentiële risico's en / of voordelen van Hoodia kunnen niet bekend zijn. Daarnaast zijn er geen gereglementeerde productie normen voor deze verbindingen. Er zijn gevallen geweest waar kruiden / gezondheid supplementen zijn verkocht die besmet waren met toxische metalen of andere drugs. Kruiden / gezondheid supplementen moeten worden gekocht bij een betrouwbare bron te minimaliseren van het risico van besmetting.

Hoodia is beschikbaar voor aankoop in de detailhandel en online; echter, klinische proeven hebben niet bewezen Hoodia doeltreffendheid of veiligheid. Werkelijke bedragen van hoodia in geadverteerde producten niet altijd worden bevestigd en producten mogen worden nagemaakte of besmet. Omdat veel van deze producten worden gepromoot voor gewichtsverlies, maar zijn niet klinisch geëvalueerd, zijn de fabrikanten in strijd met de federale Food, Drug en cosmetische Act.

In oktober 2011 de FDA meegedeeld consumenten die het "P57 Hoodia" product op de markt gebracht door Huikng farmaceutische bleek te bevatten sibutramine, een gereguleerde stof, die om redenen van veiligheid uit de Amerikaanse markt in oktober 2010 is verwijderd. Sibutramine aanzienlijk kan verhogen bloeddruk of hartslag bij sommige patiënten en een aanzienlijk risico kan opleveren voor patiënten met een geschiedenis van kransslagaderziekte, congestief hartfalen, aritmie of beroerte. Dit product kan ook werken in levensbedreigende manieren met andere medicijnen een consument kan zijn taking.2

Klik hier om te proberen de beste Hoodia pil

Hoe werkt Hoodia?

De eetlust suppressant gevolgen van Hoodia werden het eerst waargenomen in 1937 door een Nederlands antropoloog bestuderen de primitieve San Bosjesmannen van de Kalahari-woestijn.

Het werd opgemerkt dat de nomadische Bosjesmannen, (die noemen het Xhoba) at de stam van de Hoodia plant af te wenden honger tijdens lange de jachtreizen in het dunbevolkte begroeide gebied.

Het actieve ingrediënt in Hoodia is het onderdrukken van eetlust molecuul, P57 of oxypregnane steroïdale glycoside P57AS3.3 In schaarse klinische studies, P57 heeft onderzocht om te evalueren van haar potentieel als een anti-obesity drug.

Het is theorie dat P57 op de hersenen op een manier vergelijkbaar met glucose handelt. Het trucs de hersenen in het denken een vol is, zelfs wanneer zij niet hebben gegeten, vermindert belangstelling voor voedsel en vertragingen van de tijd voor honger sets in. Het lijkt te werken op het niveau van de hypothalamus te remmen honger signalen.

Klik hier om te proberen de beste Hoodia pil

Die moet niet nemen Hoodia?

Patiënten moeten Hoodia zonder eerste praten met hun arts als ze niet nemen

  • diabetes,
  • hart-en vaatziekten of hoge bloeddruk,
  • een bloeden of bloed stremmen stoornis,
  • anorexia, boulimie of elke andere eetstoornis.
Patiënten moeten praten met hun arts alvorens Hoodia als ze hebben een andere medische voorwaarden, allergieën (vooral voor planten), of als zij nemen andere geneesmiddelen of kruiden / gezondheid supplementen.

Patiënten moeten niet Hoodia nemen zonder eerste praten met hun arts als ze zwanger zijn of zwanger zou kunnen worden.

Patiënten moeten niet Hoodia nemen zonder eerste praten met hun arts als ze zijn borstvoeding.

Er is geen informatie beschikbaar over het gebruik van Hoodia door kinderen. Geef niet elke kruiden / gezondheid supplement aan een kind zonder eerste praten met het kind arts.

Klik hier om te proberen de beste Hoodia pil

Hoe neem ik Hoodia?

Hoodia – Volledige Informatie Over HoodiaHet gebruik van Hoodia in culturele en traditionele instellingen afwijken van concepten geaccepteerd door de huidige westerse geneeskunde. Bij het overwegen van het gebruik van kruiden supplementen, is overleg met een primaire gezondheidszorg professionele aan te raden. Bovendien, overleg met een arts opgeleid in het gebruik van kruiden / gezondheid supplementen voordelig kunnen zijn, en coördinatie van de behandeling van alle zorgverleners betrokken voordeel kan opleveren.

Neem Hoodia alleen als geregisseerd door een arts, apotheker of andere zorgverlener.

Hoodia opslaan zoals aangegeven op de verpakking.

Wat gebeurt er als ik een dosering?

Er is geen informatie beschikbaar over een gemiste dosis van Hoodia. Raadpleeg een arts, apotheker of zorgverlener als aanvullende informatie vereist is.

Wat gebeurt er als ik overdosis?

Dringende medische hulp inroepen.

Wat moet ik Vermijd terwijl het nemen van Hoodia?

Er zijn geen bekende beperkingen op levensmiddelen, dranken, of de activiteit terwijl het nemen van Hoodia, tenzij anders geregisseerd door een zorgverlener.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Hoodia?

Patiënten moeten praten met hun arts over eventuele bijwerkingen die deze kunnen ontwikkelen.

Wat andere drugs zal invloed op Hoodia?

Er is beperkte druginformatie interactie tussen Hoodia en andere geneesmiddelen beschikbaar. Het is aangeraden dat patiënten met hun arts, apotheker of zorgverzekeraar praten alvorens een recept of over-the-counter geneesmiddelen of andere kruiden / gezondheid supplementen.

Een in vitro klinische proef heeft aangetoond dat intestinale vervoer van P57 was gemedieerd door P-glycoproteïne en multidrug weerstand eiwitten MRP1/MRP2. P57 tentoongesteld zwakke remming van de lever cytochroom P450 3A4 enzyme.3 het potentieel voor klinisch significante drug interactions is onbekend.

Klik hier om te bestellen UniqueHoodia

Wat zijn de resultaten van klinische proeven van Hoodia?

Er ontbreken gepubliceerde, peer-reviewed, gerandomiseerde gecontroleerde klinische evaluatie van de werkzaamheid van Hoodia gordonii.

Een 15-dagen, gerandomiseerde klinische trial gepubliceerd in 2011 geëvalueerd Hoodia gordonii gezuiverd uittreksel (HgPE) ten opzichte van placebo. Gezonde, overgewicht vrouwen (n = 64) ontvangen 1.110 milligram HgPE of placebo geformuleerd in een drankje yoghurt één uur voor ontbijt en diner. Menu's anders waren onveranderd en delen werden niet gecontroleerd. HgPE was minder goed verdragen dan een placebo als gevolg van afleveringen van misselijkheid, braken en huid sensaties. Bloeddruk, pols, hartslag, bilirubine en alkalisch fosfatase werden aanzienlijk verhoogd in de HgPE-groep. Geen significante effecten op energie-inname of gewicht ten opzichte van placebo werden gedemonstreerd.

Klik hier om te bestellen UniqueHoodia