» » Hoodia – Vad Du Behöver Veta

Hoodia – Vad Du Behöver Veta

Vad är Hoodia Gordonii?

Hoodia – Vad Du Behöver VetaLatinska namn: Hoodia diet Andra namn: hoodia, xhooba,! khoba, Ghaap, hoodia cactus, sydafrikanska öken kaktus

Hoodia (uttalas HOO-dee-ah) är en kaktus-liknande växt som växer främst i semi-deserts i Sydafrika, Botswana, Namibia och Angola.

Under de senaste åren, hoodia har marknadsförts kraftigt för viktminskning och har blivit oerhört populära. Även om det har alltid funnits en efterfrågan på diet piller, efter förbudet mot ört ephedra, var marknaden särskilt mogen för nästa nya kosthållning piller.

Mycket av hoodia's popularitet härrör från fordringar att San Sanfolket i Kalahariöknen åberopade hoodia i tusentals år att avvärja svält och thirst under långa jakt resor. De sades ha skära av stammen och äta växten bitter smak.

Hoodia diet växer i stycken av gröna upprätt skaft. Även om det kallas ofta en kaktus eftersom den liknar en, är hoodia faktiskt en suckulent växt. Det tar ungefär fem år innan hoodia diet ljust lila blommor visas och anläggningen kan skördas.

Det finns över 13 typer av hoodia. Den enda verksamma ingrediensen identifierats hittills är en steroida glykosider som har kallats 912. För närvarande tros endast hoodia diet innehålla 912.

Klicka här för att prova Hoodia Gordonii

Vad är historia av Hoodia diet?

1937 Konstaterade en nederländsk antropolog studera San bushmän att de använt hoodia diet att undertrycka aptit. 1963 Började forskare vid rådet för vetenskaplig och industriell forskning (CSIR), Sydafrikas nationella laboratoriet, studera hoodia. De hävdade att lab djur förlorade vikt när de fick hoodia diet.

Sydafrikanska forskarna arbetar med ett brittiskt företag som heter Phytopharm, isolerade vad de ansåg vara en aktiv ingrediens i hoodia diet, en steroida glykosider, som de heter 912. Efter att erhålla ett patent 1995 licensierat de 912 till Phytopharm. Phytopharm har spenderat mer än 20 miljoner dollar på hoodia forskning.

Så småningom lärde sig om hoodia farmaceutiska jätten Pfizer och uttryckt intresse för att utveckla en hoodia drog. 1998 Sub-licensed Phytopharm rättigheterna att utveckla 912 till Pfizer för 21 miljoner dollar. Pfizer tillbaka rättigheterna till hoodia till Phytopharm, som nu arbetar med Unilever.

Mycket av hype om hoodia som inleddes efter 60 minuter korrespondent Leslie Stahl och besättning reste till Afrika för att prova hoodia. De hyrde en lokal Bushman att gå med dem i öknen och spåra vissa hoodia. Stahl åt det, beskriver det som cucumbery i strukturen, men inte dåligt. Hon rapporterade att hon förlorat viljan att äta eller dricka hela dagen. Hon sade också att hon inte uppleva någon omedelbar sidoeffekter, som matsmältningsbesvär eller hjärtat hjärtklappning.

Klicka här för att prova Hoodia Gordonii

Där är Hoodia diet finns?

Hoodia diet säljs i form av kapsel, pulver, vätska eller te i hälsokost butiker och på Internet. Hoodia finns även i populär diet piller UniqueHoodia.

Hur fungerar Hoodia diet?

Hoodia – Vad Du Behöver VetaTrots sin popularitet finns det inga publicerade randomiserade kontrollerade undersökningar på människor att visa hoodia är säkert eller effektivt i piller form.

En studie som publiceras i September 2004 frågan om Hjärnforskning fann att injektioner av 912 i aptit mitten av råtta hjärnor lett till ändrade ATP, en energi-molekyl som kan påverka hunger. Djuren tar emot 912 injektioner också åt mindre än råttor som fått placebo injektioner. Men detta var en undersökning av djur och injektioner i hjärnan skiljer sig från muntliga förbrukning, så det inte kan användas för att visa att muntliga hoodia kan undertrycka aptit hos människor.

Tillverkaren Phytopharm nämner en klinisk prövning som omfattar 18 människors frivilliga som hittade hoodia förbrukningen minskade mat intag av ca 1000 kalorier per dag jämfört med en placebo grupp. Även om konspirerar, inte Studien publiceras eller genomgå en peer-review process, så kvaliteten på studien inte kan utvärderas.

Klicka här för att försöka köpa UniqueHoodia

Vad är biverkningar Hoodia?

Det finns några potentiella biverkningar av hoodia bör du vara medveten om.

Hur vet jag om det är ren Hoodia?

Det finns omfattande rapporter om falska hoodia produkter. Mike Adams Nyheter mål, uppskattar att 80% av hoodia produkter är förorenat eller förfalska. Det är omöjligt att veta om en hoodia produkt innehåller ren hoodia och den aktiva ingrediensen, såvida den har testats av en oberoende laboratorium.

Titta på hoodia köparens stödlinjer, hoodia omdömen och hoodia jämförelser på Internet, är mitt råd att du vara mycket försiktig. De flesta av dessa platser har skapats hemlighet av företag som säljer hoodia. De förklarar varför hoodia i andra produkter är sämre, trots att det finns inga publicerade rapporter som visar att en mer effektiv.

Klicka här för att försöka köpa UniqueHoodia