» » Hoodia – Teljes Körű Tájékoztatást Hoodia

Hoodia – Teljes Körű Tájékoztatást Hoodia

Mi az a Hoodia?

Hoodia – Teljes Körű Tájékoztatást HoodiaHoodia gordonii egy kaktusz-szerű zamatos őshonos, a Kalahári sivatag déli Africa.1 köszönhető, hogy több mint a betakarítás és a lassú növekedés, Hoodia most úgy egy veszélyeztetett faj. Hoodia nő egyenes szár, erős, kellemetlen szag, a tan virágok és a tövis csomókat.

Hoodia nyilvánosságot kapott az utóbbi időben, a természetes étvágy csökkentő tulajdonságok.

Mi a legfontosabb információkat kell, hogy a Hoodia?

A betegek nem szedhetik Hoodia nélkül első beszél a doktor, ha azok

  • cukorbeteg vagy szed gyógyszer ellenőrzési vércukorszintet,
  • bármilyen szív probléma vagy bármilyen szív gyógyszert szed
  • vérzés vagy véralvadási zavar, vagy vesz egy gyógyszer, hogy növelje vagy csökkentse a véralvadási a vér, mint az aszpirin, a warfarin (Coumadin) vagy a heparin,
  • is, anorexia, bulimia, vagy bármilyen más étkezési rendellenesség.
A betegek nem lehet tudni, hogy a Hoodia, vagy előírhatja, hogy a különleges megfigyelés kezelés során, ha van, ha a feltételek bármelyike, vagy a fent felsorolt gyógyszerek bármelyikét szedi.

Kattintson ide, hogy próbálja ki a legjobb Hoodia tabletta
Hoodia nem értékelte az FDA biztonságára, a hatékonyság és a tisztaság. Minden potenciális kockázatok és előnyök Hoodia nem ismert. Ezenkívül vannak olyan nem szabályozott gyártási szabványokat helyen ezek a vegyületek. Előfordultak esetek, ahol növényi / egészség-kiegészítők adtak, amely szennyezett a toxikus fémek vagy más gyógyszerekkel. Gyógynövény / egészség-kiegészítők kell megvásárolni megbízható forrásból, hogy a szennyeződés kockázatát a legkisebbre csökkentsék.

Hoodia Gordonii megvásárolható a boltokban és online; azonban klinikai vizsgálatok nem bizonyították Hoodia hatékonyságát és biztonságát. Hoodia hirdetett termékek tényleges összegek nem mindig kell erősíteni, és a termékeket lehet, hogy hamisított, illetve szennyezett. Mert sok ilyen termékeket hirdetett, a fogyás, de nem klinikailag értékelni, a gyártók is, a szövetségi élelmiszer, gyógyszer és kozmetikai törvény megsértése miatt.

Október 2011-ben az FDA értesítette az által Huikng gyógyszerészeti a "P57 Hoodia" terméket forgalomba fogyasztók megállapítást nyert, hogy tartalmaznak sibutramine, egy szabályozott anyag, eltávolított az USA piacán 2010 októberében biztonsági okokból. Sibutramine jelentősen növelheti a vérnyomás és/vagy a pulzusszám, néhány betegnél, és olyan jelentős kockázatot jelenthet a betegek a koszorúér-betegség, pangásos szívelégtelenség, szívritmuszavar vagy szélütés története. Ez a termék is kölcsönhatásba léphet a fogyasztó életveszélyes módon, más gyógyszerekkel lehet taking.2

Kattintson ide, hogy próbálja ki a legjobb Hoodia tabletta

Hogyan működik a Hoodia?

A Kalahári sivatagban primitív Szan busmanok családjával egy holland antropológus először figyeltek fel 1937-ben az Hoodia étvágy csökkentő hatásait.

Vettem észre, hogy a nomád busmanok, (aki hívják Xhoba) megette a Hoodia növény alatt hosszú vadászexpedíció gyéren földcsuszamlást szár.

Hoodia aktív összetevője az étvágy leverő molekula, P57, vagy oxypregnane szteroid glikozid P57AS3.3 szűkös klinikai vizsgálatokban, P57 már kutatott, hogy értékelje a potenciális, mint az elhízás elleni gyógyszer.

Azt is theorized, hogy P57 jár az agy-glükóz hasonló módon. A trükk az agyban azt gondolni, egy tele, akkor is, ha nem ettek, csökkenti az érdeklődést az élelmiszer-, és késlelteti az idő előtt éhség határozza meg, Úgy tűnik, hogy gátolja a éhség jeleket a hipotalamusz szinten.

Kattintson ide, hogy próbálja ki a legjobb Hoodia tabletta

Aki nem szedhetik Hoodia?

A betegek nem szedhetik Hoodia nélkül első beszél a doktor, ha

  • cukorbetegség,
  • szívbetegség, vagy magas vérnyomás,
  • a vérzés vagy véralvadási zavar,
  • anorexia, bulimia, vagy bármilyen más étkezési rendellenesség.
A betegek az orvos kell beszélni, mielőtt a Hoodia, ha van bármilyen más egészségügyi feltételek, allergia (különösen a növények), vagy ha más gyógyszereket vagy gyógynövény / egészség-kiegészítők.

A betegek nem szedhetik Hoodia nélkül első beszél a doktor, ha terhes, vagy terhes válhat.

A betegek nem szedhetik Hoodia nélkül első beszél a doktor, ha ők szoptatás.

Nincs információ elérhető Hoodia gyermekek felhasználása tekintetében. Nem ad semmilyen gyógynövény / egészségügyi kiegészítés a gyermek nélkül első beszél a gyermek kezelőorvosával.

Kattintson ide, hogy próbálja ki a legjobb Hoodia tabletta

Hogyan kell venni a Hoodia?

Hoodia – Teljes Körű Tájékoztatást HoodiaHoodia kulturális és hagyományos beállítások használata a jelenlegi nyugati orvostudomány által elfogadott fogalmak eltérhet. Gyógynövény alkalmazásának mérlegelésekor az elsődleges egészségügyi szakemberrel konzultálva tanácsos. Továbbá konzultáció, egy orvos képzett gyógynövény használja / egészség-kiegészítők hasznos lehet, és előnyös lehet a kezelés érintett valamennyi egészségügyi szolgáltatóknál koordináció.

Vesz Hoodia csak, mivel a rendezte orvosát, gyógyszerészét vagy más egészségügyi szolgáltató.

Hoodia tárolni, mint a csomagoláson.

Mi történik, ha hiányzik egy adag?

Nem áll rendelkezésre információ vonatkozólag a kimaradt adagot Hoodia. Konzultáljon egy orvos, a gyógyszerész vagy az egészségügyi szolgáltató, ha további információkra szükség.

Mi történik, ha azt overdose?

Sürgősségi orvoshoz.

Mit kell kerülni, miközben a Hoodia?

Nincs ismert korlátozások vannak élelmiszerek, italok, vagy a tevékenység Hoodia, miközben utasítás hiányában egy egészségügyi szolgáltató.

Mik a lehetséges mellékhatásokat a Hoodia?

A betegek kell beszélni az orvos, a mellékhatások alakulhatnak ki.

Mi a kábítószer befolyásolja a Hoodia?

Korlátozott gyógyszer kölcsönhatás információ áll rendelkezésre, Hoodia és egyéb gyógyszerek között. Ajánlott, hogy a betegek beszélni, hogy az orvos, a gyógyszerész vagy az egészségügyi szolgáltató mielőtt bármilyen vényköteles vagy over-the-counter gyógyszerek vagy más növényi / egészség-kiegészítők.

Egy in vitro klinikai vizsgálat kimutatta, hogy bél közlekedési P57 P-glikoprotein és multirezisztenciája fehérjék MRP1/MRP2 volt közvetíti. P57 kiállított gyenge gátolja a máj citokróm P450 3A4 enzyme.3 rejlő lehetőségeket, a klinikailag jelentős gyógyszer kölcsönhatás nem ismert.

Ide kattintva a UniqueHoodia rend

Mik azok a Hoodia klinikai kísérletek eredményeit?

Közzétett, lektorált, randomizált kontrollált klinikai vizsgálatokban Hoodia gordonii hatékonyságának értékelése hiányzik.

Egy 15-nap, randomizált klinikai próba megjelent 2011 értékelni a Hoodia gordonii tisztított kivonat (HgPE) képest a placebo. Egészséges, túlsúlyos nő (n = 64) kapott 1,110 mg HgPE vagy placebót megfogalmazott joghurt ital reggeli és vacsora előtt egy órával. Menük egyébként nem változott, és egyes részei nem védekeznének. HgPE volt a kevésbé jól összeférhető, mint a placebo-epizódok, a hányinger, hányás, és a bőr érzés miatt. Vérnyomás, pulzus, pulzusszám, bilirubin és alkalikus foszfatáz jelentősen emelkedett, a HgPE csoport. Nincs jelentős hatása a energia bevitel vagy placebo viszonyított súlya is bizonyította.

Ide kattintva a UniqueHoodia rend