» » Hoodia – Täydelliset Tiedot Hoodia

Hoodia – Täydelliset Tiedot Hoodia

Mikä on Hoodia?

Hoodia – Täydelliset Tiedot HoodiaHoodia gordonii on kaktuksen kaltainen mehikasvi, kotoisin Kalaharin autiomaassa Etelä Africa.1 määrä yli sato ja hidas kasvu, Hoodia pidetään nykyään uhanalainen laji. Hoodia kasvaa möhkäleitä pystyssä varret tan kukkia piikkejä ja voimakas, epämiellyttävä haju.

Hoodia on saanut julkisuutta viime aikoina sen luonnollinen ruokahalu suppressant ominaisuudet.

Mikä on tärkein tieto pitäisi tietää Hoodia?

Potilaiden ei pidä Hoodia neuvottelematta ensin lääkärin jos ne

  • on diabetes tai ottavat lääke verensokeri,
  • on sydänongelmia tai ottaa Sydänlääkkeitä,
  • on verenvuodon tai veren hyytymistä häiriö tai ottavat lääke Suurenna tai pienennä, kuten aspiriinia ja varfariinin (Coumadin) hepariini, veren hyytymistä
  • on anoreksia, bulimia tai muut syömishäiriö.
Potilaiden ei voi ottaa Hoodia, tai se voi vaatia erityistä seurantaa hoidon aikana, jos ne on jokin ehdoista tai ottavat kaikki edellä mainitut lääkkeet.

Klikkaa tästä yrittää paras Hoodia pilleri
Hoodia ei ole arvioinut FDA turvallisuutta, tehokkuutta ja puhtaus. Kaikki mahdolliset riskit ja / tai etuja Hoodia ei välttämättä tunneta. Lisäksi on olemassa ei ole säännelty valmistusnormeja paikka Nämä yhdisteet. On ollut tapauksia, joissa kasviperäisten / Terveys Lisäravinteet myydään joka saastuttamia myrkyllisiä metalleja tai muita huumeita. Kasviperäisten / Terveys Lisäravinteet olisi ostettu luotettavasta lähteestä, Kontaminaatioriskin minimoimiseksi.

Hoodia on ostettavissa vähittäiskaupat ja verkossa; kliiniset tutkimukset eivät ole osoittautuneet Hoodia tehokkuutta ja turvallisuutta. Todelliset summat hoodia mainostettuja tuotteita ei aina voida vahvistaa, ja tuotteet voivat olla väärennettyjä tai saastunut. Koska monet näistä tuotteista ovat edistää laihtuminen, mutta ei ole arvioitu kliinisesti, valmistajat ovat vastoin Federal Food, Drug ja kosmeettiset lain.

FDA ilmoitti lokakuu 2011 kuluttajille, että "P57 Hoodia" tuotetta kaupan Huikng Pharmaceutical löytyi sibutramiini, valvottavien aine, joka poistettiin USA: n markkinoille lokakuussa 2010 turvallisuussyistä. Sibutramiini voi merkittävästi lisätä verenpaine ja/tai joillakin potilailla syke ja voi esittää merkittävä riski potilaille historia sepelvaltimotauti, sydämen vajaatoiminta, rytmihäiriöitä tai aivohalvaus. Tämän tuotteen voi myös vuorovaikutuksessa hengenvaarallinen tapoja muiden lääkkeiden kanssa kuluttaja saattaa olla taking.2

Klikkaa tästä yrittää paras Hoodia pilleri

Miten Hoodia toimivat?

Hoodia ruokahalua vähentäviä vaikutuksia havaittiin ensin vuonna 1937 alankomaalainen antropologi opiskelu primitiivinen San Sanit Kalaharin autiomaa.

Huomattiin, nomadiarmeijat Sanit, (jotka kutsuvat Xhoba) söi varsi Hoodia kasvi loitolla nälän aikana kauan metsästys matkoja harvaan kasvipeitteiset alueella.

Vaikuttava aine Hoodia on ruokahalu tukahduttaa molekyylin P57 tai oxypregnane steroidisia glykosidiannoksen P57AS3.3 niukasti kliinisissä tutkimuksissa, P57 on tutkittu arvioida, voidaanko lihavuuden lääke.

On teorian, että P57 toimii samalla tavalla kuin glukoosi aivoissa. Se temppuja aivot luulemaan yksi on täynnä, vaikka he ole syönyt, vähentää kiinnostusta elintarvikkeiden ja viivästyksiä aikaa, ennen kuin nälkä asettaa. Se näyttää toimivan hypotalamuksen estää näläntunteen tasolla.

Klikkaa tästä yrittää paras Hoodia pilleri

Kenen ei pitäisi ottaa Hoodia?

Potilaiden ei pidä Hoodia neuvottelematta ensin lääkärin onko heillä

  • diabetes,
  • sydänsairaus tai korkea verenpaine,
  • verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö,
  • anoreksia, bulimia tai muut syömishäiriö.
Potilaiden tulisi keskustella lääkärin ennen ottaen Hoodia, jos heillä on mitään muita sairauksia, allergiat (erityisesti kasveille), tai jos he ottavat muita lääkkeitä tai kasviperäisiä / terveyteen täydentää.

Potilaiden ei pidä Hoodia neuvottelematta ensin lääkärin jos raskaana tai voivat tulla raskaaksi.

Potilaiden ei pidä Hoodia neuvottelematta ensin lääkärin jos ne imetyksen.

Ei ole tietoa Hoodia lasten käyttöön. Älä anna mitään kasviperäisiä / terveyden täydentää lapselle neuvottelematta ensin lapsen lääkäri.

Klikkaa tästä yrittää paras Hoodia pilleri

Miten tulisi Hoodia?

Hoodia – Täydelliset Tiedot HoodiaHoodia käyttöön kulttuurisissa ja perinteisissä asetukset saattavat poiketa hyväksyä nykyisen länsimaisen lääketieteen käsitteitä. Kun otetaan huomioon käyttö kasviperäisten täydentää, kuultuaan ensisijainen terveydenhuollon ammattihenkilön on suositeltavaa. Lisäksi kuuleminen lääkärin koulutetaan käyttää kasviperäisiä / terveyden täydentää voi hyödyttää, ja hoito kaikki terveydenhuollon tarjoajien keskuudessa koordinointi voi olla edullista.

Ota Hoodia, vain koska ohjannut lääkäriin, apteekkiin tai muun terveydenhuollon tarjoaja.

Tallentaa Hoodia ohjeiden pakkauksessa.

Mitä tapahtuu, jos unohdan annos?

Ei tietoja on saatavilla jääneiden annosten Hoodia. Ota lääkäriin, apteekkiin tai terveydenhuollon tarjoaja, jos tarvitaan lisätietoja.

Mitä tapahtuu, jos olen yliannostuksen?

Hakeudu.

Mitä pitäisi välttää ottaen Hoodia?

Ei ole tiedossa rajoituksia elintarvikkeiden, juomien ja toimintaa samalla kun Hoodia, ellei muuten ohjannut terveydenhuollon tarjoaja.

Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset Hoodia?

Potilaiden tulisi keskustella lääkärin siitä voi kehittyä mitään sivuvaikutuksia.

Mitä muita lääkkeitä vaikuttavat Hoodia?

On rajattu huumeiden vuorovaikutus tietoa Hoodia ja muut lääkkeet. On suositeltavaa, että potilaat, keskustella lääkäriin, apteekkiin tai terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin otat mitään reseptiä tai over-the-counter lääkkeitä tai muita kasviperäisiä / terveyteen täydentää.

In vitro-kliinisen on osoittanut, että suoliston liikenteen P57 oli välittyy P-glykoproteiinin ja monien lääkkeiden sietokyky proteiineja MRP1 ja MRP2. P57 näytteillä heikko inhibitio maksan Sytokromi P450 3A4-enzyme.3 mahdollisuuksia, sillä kliinisesti merkittäviä yhteisvaikutuksia ei tiedetä.

Klikkaa tästä tilata UniqueHoodia

Mikä on Hoodia kliinisten tutkimusten tulokset?

Julkaistu vertaisarvioinnin, satunnaistettu kontrolloiduissa kliinisissä tutkimuksissa arvioidaan tehoa Hoodia gordonii puuttuvat.

15 Päivän, satunnaistettu kliininen kokeilu julkaistu 2011 arvioidaan Hoodia gordonii puhdistettua uutetta (HgPE) verrattuna lumelääkettä. Terve, ylipainoisia naisia (n = 64) sai 1,110 milligramman HgPE tai lumelääkettä muotoiltu jogurtti-juoma tunti ennen aamiaista ja illallista. Muuten valikot olivat ennallaan, ja osia ei torjuta. HgPE oli vähemmän siedetty kuin lumelääkettä koska jaksot pahoinvointi, oksentelu ja ihon tuntemuksia. Verenpaine, pulssi, syke, bilirubiini ja alkalisen fosfataasin korotettiin merkittävästi HgPE-ryhmässä. Ei ole merkittäviä vaikutuksia energian saannin tai lumelääkettä paino osoitettiin.

Klikkaa tästä tilata UniqueHoodia