» » Hoodia – Sinun Täytyy Tietää

Hoodia – Sinun Täytyy Tietää

Mikä on Hoodia Gordonii?

Hoodia – Sinun Täytyy TietääLatinankielinen nimi: Hoodia gordonii Muut nimet: hoodia, xhooba,! khoba, Ghaap, hoodia kaktuskasvit, Etelä-Afrikkalainen autiomaa kaktus

Hoodia (lausutaan HOO-dee-ah) on kaktuksen kaltainen kasvi, joka kasvaa lähinnä Etelä-Afrikka, Botswanan, Namibian ja Angolan puoli-aavikot.

Viime vuosina hoodia on voimakkaasti kaupan laihtuminen ja on tullut erittäin suosittu. Vaikka on aina ollut kysyntää laihdutusvalmisteita, yrtti ephedra kiellon jälkeen, markkinat olivat erityisen kypsä seuraavan uuden ruokavalion pilleri.

Paljon hoodia: n suosio johtuu väittää, että San Sanit Kalaharin autiomaa vedota hoodia tuhansia vuosia loitolla nälkä ja jano aikana pitkiä metsästysretkiä. He olivat sanoi on katkaistaan varsi ja syödä Karvaanmakuiset kasvi.

Hoodia gordonii kasvaa möhkäleitä vihreä pystyssä varret. Vaikka sitä kutsutaan usein kaktus koska se muistuttaa yksi, hoodia on mehevä kasvi. Se kestää noin viisi vuotta ennen kuin hoodia gordonii vaalean violetit kukat näyttävät ja kasvi voidaan korjata.

Hoodia on yli 13. Tähän mennessä havaitut vain vaikuttava aine on steroidisia glykosidiannoksen, jota on kutsuttu p57. Tällä hetkellä vain hoodia gordonii uskotaan sisältää p57.

Klikkaa tästä yrittää Hoodia Gordonii

Mikä on Hoodia Gordonii historia?

Vuonna 1937 alankomaalainen antropologi opiskelu San Sanit totesi, että ne käyttää hoodia gordonii tukahduttamaan ruokahalua. Vuonna 1963 neuvoston tieteellisen ja teollisen tutkimuksen (CSIR), Etelä-Afrikan kansallisen laboratorion tutkijat aloitti hoodia. He väittivät että lab eläimiä laihtunut, kun he saivat hoodia gordonii.

Etelä-Afrikkalainen tutkijat, kanssa brittiläinen yritys nimeltä Phytopharm, eristetty, mitä he uskovat olevan vaikuttava aine hoodia gordonii steroidisia glykosidiannoksen, jonka he nimittivät p57. Saatuaan patentin vuonna 1995 ne lisensoitu p57 Phytopharm. Phytopharm on viettänyt yli 20 miljoonaa dollaria hoodia tutkimus.

Lopulta lääkealan jättiläinen Pfizer oppinut hoodia ja ilmaisseet kiinnostuksensa kehittää hoodia huume. Vuonna 1998 Phytopharm lisensiöinti oikeudet kehittää p57 Pfizer 21 miljoonaa dollaria. Pfizer palasi Phytopharm, joka työskentelee nyt Unilever hoodia oikeudet.

Paljon hype noin alkoi sen jälkeen 60 minuuttia kirjeenvaihtaja Leslie Stahl ja miehistö matkusti Afrikkaan kokeilla hoodia hoodia. He palkkasivat paikallisen Bushman mennä heidän kanssaan autiomaahan ja jäljittää joitakin hoodia. Stahl söi, kuvailen cucumbery rakenne, mutta ei paha. Hän kertoi, että hän menetti halu syödä tai juoda koko päivän. Hän myös sanoi, että hän ei koe mitään välittömiä haittavaikutuksia, kuten ruoansulatushäiriöt tai sydämen sydämentykytystä.

Klikkaa tästä yrittää Hoodia Gordonii

Missä on Hoodia Gordonii löysi?

Hoodia gordonii myydään kapseli, jauhemaiset, nestemäiset tai teetä lomake luontaistuotekaupoista ja Internetissä. Hoodia löytyy myös suosittu ruokavalion pilleri UniqueHoodia.

Miten Hoodia Gordonii toimii?

Hoodia – Sinun Täytyy TietääVaikka sen suosio on ei julkaistu satunnaistetuissa kontrolloiduissa kokeissa ihmisillä näyttää hoodia on turvallinen ja tehokas pilleri muodossa.

Yksi tutkimus julkaistiin syyskuussa 2004 aivotutkimuksen todettiin, että p57 injektiot ruokahalu keskelle rotta aivot johti muuttanut tasoilla ATP-energia molekyyli, joka voi vaikuttaa nälkä. Eläimet saavat P57 injektionesteisiin myös söi vähemmän kuin rotat, jotka saivat lumelääkettä injektionesteisiin. Kuitenkin tämä oli eläinten tutkimus ja injektionesteisiin aivot eroavat suun, joten sitä ei voi käyttää osoittamaan, että suullinen hoodia voi tukahduttaa ruokahalua ihmisissä.

Valmistajan Phytopharm mainitsee kliinisessä tutkimuksessa, johon 18 ihmisen vapaaehtoisia, jotka löytyi hoodia kulutuksen vähentyneen ravinnon saanti on noin 1000 kaloria päivässä, plasebo-ryhmässä verrattuna. Vaikka kiehtova, tutkimuksessa ei ollut julkaistu tai alistettava vertaisarvioinnin prosessia, niin tutkimuksen laatua ei voida arvioida.

Klikkaa tästä yrittää ostaa UniqueHoodia

Mikä on Hoodia sivuvaikutuksia?

On olemassa joitakin mahdollisia sivuvaikutuksia, Hoodia, joka sinun pitäisi olla tietoinen.

Miten tietää, jos se on puhdasta Hoodia?

Hoodia väärennettyjen tuotteiden laajaa raportoidaan. Mike Adams uutiset tavoitteen, arvioi, että 80 prosenttia hoodia tuotteet ovat saastuneita tai väärennettyjä. On mahdotonta tietää, jos hoodia-tuote sisältää puhdasta hoodia ja vaikuttavana aineena, ellei se on testattu riippumattomassa laboratoriossa.

Kun tarkastellaan hoodia ostajan oppaat, hoodia luokitukset ja hoodia vertailuja Internetissä, minun neuvoni on, että voit olla hyvin varovaisia. Useimmat näistä alueista ovat luoneet salaa yritykset myyvät hoodia. Ne selittävät, miksi hoodia muissa tuotteissa on huonompi, vaikka eivät ole julkaistut raportit osoittavat, että yksi on tehokkaampaa.

Klikkaa tästä yrittää ostaa UniqueHoodia