» » Hoodia – Mit Kell Tudni

Hoodia – Mit Kell Tudni

Mi az a Hoodia Gordonii?

Hoodia – Mit Kell TudniLatin neve: Hoodia gordonii Más nevek: hoodia, xhooba,! khoba, Ghaap, hoodia kaktusz, Dél-afrikai sivatagi kaktusz

Hoodia kaktusz-szerű növény, hogy a nő elsősorban a Dél-afrikai Köztársaság, Botswana, Namíbia és Angola semi-deserts (ejtsd: HOO-dee-ah).

Az elmúlt néhány évben hoodia fogyás erősen forgalmazott, és vált rendkívül népszerű. Bár mindig volt a kereslet a diéta pirula után a gyógynövény ephedra tilalmát, a piac megérett különösen a következő új diéta pirula.

Sok hoodia's népszerűsége ered, azt állítja, hogy a Kalahári sivatagban Szan busmanok családjával támaszkodott hoodia ezer éve, hogy védekezzenek éhség és szomjúság hosszú vadászexpedíció során. Azt mondta van levág a szár, és enni a keserű ízű növény.

Hoodia gordonii csomókat a zöld függőleges szárak nő. Bár gyakran nevezik a kaktusz, mert ez hasonlít egy, a hoodia Gordonii tulajdonképpen egy nedvdús növény. Tart körülbelül öt év előtt a hoodia Gordonii-t sápadt-bíborszínű virágok megjelenjenek, és a növény betakarítása.

Vannak több mint 13 hoodia. Az eddig azonosított csak az aktív összetevő a szteroid glikozid, hogy hívott p57. Jelenleg csak a hoodia Gordonii-t úgy gondolják, hogy tartalmaz p57.

Kattintson ide, hogy próbálja ki a Hoodia Gordonii

Mi az a Hoodia Gordonii-t történelem?

1937-Ben egy holland antropológus Szan busmanok családjával megjegyezte, hogy használt hoodia gordonii csökkenteni az étvágyat. 1963-Ban a Tanács tudományos és ipari kutatási (CSIR), Dél-afrikai Köztársaság nemzeti laboratórium, a tudósok kezdett el tanulni a hoodia. Azt állították, hogy laboratóriumi állatok lefogyott, után kaptak a hoodia Gordonii-t.

A Dél-afrikai tudósok, működő-val egy brit cég neve Phytopharm, elszigetelt, azok úgy vélik, hogy egy hatóanyag a hoodia Gordonii-t egy szteroid melyet P57-nek neveztek el. Megszerzésére vonatkozó szabadalmi 1995-ben, miután ők engedélyezett p57 Phytopharm. Phytopharm több mint 20 millió dollárt költött hoodia kutatás.

Végül gyógyszeripari óriás Pfizer hoodia értesült, és jelezte, hogy a fejlődő egy hoodia kábítószer. 1998-Ban a Phytopharm ruházhatják a jogot, hogy dolgozzon ki a p57 Pfizer 21 millió dollárt. Pfizer tért vissza a jogot, hogy a hoodia Phytopharm, aki most dolgozik az Unilever.

Sok kezdődött, miután Leslie Stahl 60 perc -tudósítója és a személyzet utaztak Afrikába, hogy próbálja ki a hoodia hoodia hype. Ezek felbérelt egy helyi Bushman, menjen velük a sivatagba, és lenyomozni egy hoodia. Stahl ette meg, amely leírja, hogy mint cucumbery szerkezetű, de nem rossz. Ő számolt be, hogy elvesztette a vágy, hogy eszik vagy iszik egész nap. Azt is mondta, nem a tapasztalat minden azonnali mellékhatások, mint például az emésztési zavarok vagy a szív szívdobogás.

Kattintson ide, hogy próbálja ki a Hoodia Gordonii

Ha a Hoodia Gordonii találtak?

Hoodia gordonii eladott formájában kapszula, por, folyadék vagy tea az egészségügyi élelmiszer-áruházak és az interneten. Hoodia is található a népszerű diéta pirula UniqueHoodia.

Hogyan működik Hoodia Gordonii?

Hoodia – Mit Kell TudniAnnak ellenére, hogy a népszerűség van nem közzétett randomizált, kontrollált vizsgálatok azt mutatják, hoodia biztonságos vagy tabletta formájában hatásos emberben.

Megjelent a 2004 szeptember kérdését Agykutatás egy tanulmány úgy találta, hogy p57 injekciót patkány agya étvágy középpontja következtében megváltozott szintek ATP, energia-molekula, amely hatással lehet az éhség. Az állatok fogadása a P57 injekciót is evett kevesebb, mint a patkányok, hogy a placebo injekciót kapott. Azonban ez volt a állati tanulmányi és injekciót az agy különbözik a szájon át történő fogyasztásra, így nem tudja használni azt mutatják, hogy a szóbeli hoodia lehet csökkenteni az étvágyat, az emberek.

A gyártó Phytopharm idézi a klinikai vizsgálat során 18 emberi önkéntesek, hogy talált hoodia fogyasztását csökkentett táplálékbevitel, körülbelül 1000 kalóriát naponta, mint a placebo-csoportban. Bár érdekes, a tanulmány nem közzétett vagy kitéve a szakértői értékelési folyamat, így a tanulmány minősége nem lehet kiértékelni.

Kattintson ide, hogy megpróbálja vásárolni UniqueHoodia

Mi az Hoodia mellékhatások?

Vannak néhány lehetséges mellékhatások a hoodia, akkor tisztában kell lenniük.

Honnan tudom, ha-a ' tiszta Hoodia?

Vannak hamis hoodia termékek széles körű jelentések. Mike Adams hírek cél, becslése, hogy 80 %-os hoodia termékek szennyezett-e, vagy hamisak. Lehetetlen tudni, hogy ha a hoodia termék tartalmaz tiszta hoodia és a hatóanyag, kivéve, ha egy független laboratórium tesztelte.

Miután nézte a hoodia vevő útmutatók, a hoodia minősítések és a hoodia összehasonlítás az interneten, az én tanácsom az, hogy legyen nagyon óvatos. A legtöbb ilyen oldalak titokban készítette, vállalatok értékesítési hoodia. Kifejtik, hogy miért más termékek hoodia rosszabb, annak ellenére, hogy nincs olyan, hogy egy hatékonyabb közzétett jelentések.

Kattintson ide, hogy megpróbálja vásárolni UniqueHoodia