» » Hoodia – Komplett Informasjon Om Hoodia

Hoodia – Komplett Informasjon Om Hoodia

Hva er Hoodia?

Hoodia – Komplett Informasjon Om HoodiaHoodia gordonii er en kaktus-aktig saftige plante, opprinnelig til Kalahari ørkenen i Sør Africa.1 grunn over harvest og langsom vekst, Hoodia er nå regnet som en truet art. Hoodia vokser i klumper av oppreist stilk med tan blomster og torner og en sterk, ubehagelig lukt.

Hoodia har fått publisitet i nyere tid for naturlig appetitt suppressant egenskapene.

Hva er den viktigste informasjonen jeg bør vite om Hoodia?

Pasienter bør ikke ta Hoodia uten første snakker til deres lege hvis de

  • har diabetes eller tar en medisin til kontroll blodsukker nivåer,
  • har hjerteproblemer eller ta noen hjerte medisiner,
  • har en blødning eller blod clotting lidelse eller tar en medisin for å øke eller redusere clotting av deres blod som aspirin, warfarin (Coumadin) eller heparin,
  • har anoreksi, bulimi eller andre spiseforstyrrelse.
Pasienter kan ikke være i stand til å ta Hoodia, eller kan kreve spesielle overvåking under behandling hvis de har noen av forholdene eller tar noen av medisiner som er nevnt ovenfor.

Klikk her for å prøve beste Hoodia pillen
Hoodia har ikke blitt evaluert av FDA for sikkerhet, effektivitet og renhet. Alle potensielle risikoer og / eller fordelene med Hoodia kan ikke være kjent. I tillegg, er det ingen regulert industri standarder i stedet for disse forbindelsene. Har det vært tilfeller der urte / helse kosttilskudd har blitt solgt som ble forurenset med giftige metaller eller andre rusmidler. Urte / helse kosttilskudd bør kjøpes fra en pålitelig kilde for å minimere risikoen for forurensning.

Hoodia er tilgjengelig for kjøp i butikker og online; kliniske studier har imidlertid ikke påvist Hoodia effektivitet eller sikkerhet. Faktiske beløp av hoodia i annonserte produkter kan ikke alltid bli bekreftet, og produkter kan være forfalsket eller forurenset. Fordi mange av disse produktene er forfremmet for vekttap, men har ikke blitt klinisk evaluert, er produsentene i strid med Federal Food, Drug, og Cosmetic Act.

I oktober 2011 varslet FDA forbrukere som "Hoodia P57" produktet markedsført av Huikng Pharmaceutical ble funnet for å inneholder sibutramine, et kontrollert stoff som ble fjernet fra det amerikanske markedet i oktober 2010 av sikkerhetsmessige grunner. Reductil kan øke betydelig blodtrykk og/eller puls i noen pasienter, og kan utgjøre en betydelig risiko for pasienter med en historie med coronary arterien sykdom, hjertesvikt, arytmi eller slag. Dette produktet kan også samhandle i liv truende måter med andre medikamenter en forbruker kan være taking.2

Klikk her for å prøve beste Hoodia pillen

Hvordan fungerer Hoodia?

Appetitt suppressant virkningene av Hoodia ble først observert i 1937 av en nederlandsk antropolog studere primitive San buskmenn i Kalahari ørkenen.

Det ble lagt merke til at de nomadiske buskmenn, (som kaller det Xhoba) spiste stammen av Hoodia anlegget å avverge sult under lange turer i området tynt vegetasjon.

Den aktive ingrediensen i Hoodia er den appetitt undertrykke molekylet, P57 eller oxypregnane steroid glycoside P57AS3.3 i knappe kliniske studier, P57 er blitt forsket for å evaluere sitt potensial som en anti-fedme stoff.

Det er blitt at P57 fungerer på hjernen på en måte som ligner til glukose. Det lurer hjernen til å tro en er full, selv når de ikke har spist, reduserer interesse i mat og forsinker tidspunktet før sult setter i. Det synes å fungere på nivået av hypothalamus å hemme sult signaler.

Klikk her for å prøve beste Hoodia pillen

Hvem bør ikke ta Hoodia?

Pasienter bør ikke ta Hoodia uten første snakker til deres lege hvis de har

  • diabetes,
  • hjertesykdom eller høyt blodtrykk,
  • en blødning eller blod clotting lidelse,
  • anoreksi, bulimi eller andre spiseforstyrrelse.
Pasienter bør snakke med legen sin før du tar Hoodia hvis de har noen andre medisinske tilstander, allergier (spesielt til planter), eller hvis de tar andre medisiner eller urte / helse kosttilskudd.

Pasienter bør ikke ta Hoodia uten første snakker til deres lege hvis de er gravide, eller kan bli gravid.

Pasienter bør ikke ta Hoodia uten første snakker til deres lege hvis de er amming.

Det er ingen informasjon om bruk av Hoodia av barn. Ikke gi noen urte / helse supplement til et barn uten første snakker til barnets lege.

Klikk her for å prøve beste Hoodia pillen

Hvordan bør jeg ta Hoodia?

Hoodia – Komplett Informasjon Om HoodiaBruk av Hoodia i kulturelle og historiske innstillinger kan avvike fra konsepter akseptert av gjeldende vestlig medisin. Når det gjelder bruk av urte kosttilskudd, er konsultasjon med en profesjonell primærhelsetjenesten tilrådelig. I tillegg konsultasjon med en utøver opplært i bruk av urte / helse kosttilskudd kan være gunstig, og koordinering av behandling blant alt helsepersonell involvert kan være en fordel.

Ta Hoodia bare som anvist av en lege, farmasøyt eller annet helsepersonell.

Lagre Hoodia som anvist på pakken.

Hva skjer hvis jeg savner en dose?

Ingen informasjon er tilgjengelig om en savnet dose av Hoodia. Rådfør deg med lege, farmasøyt, eller helsepersonell hvis tilleggsopplysninger kreves.

Hva skjer hvis jeg overdose?

Søk øyeblikkelig legehjelp.

Hva bør jeg unngå mens du tar Hoodia?

Det er ingen kjente restriksjoner på mat, drikkevarer eller aktivitet mens du tar Hoodia, hvis ikke ellers regissert av helsepersonell.

Hva er de mulige bivirkningene av Hoodia?

Pasienter bør snakke med legen sin om noen bivirkninger som de kan utvikle.

Hva andre narkotika vil påvirke Hoodia?

Det er begrenset narkotikainformasjon til samhandling mellom Hoodia og andre medisiner. Det anbefales at pasienter snakke med deres lege, farmasøyt eller helsepersonell før du tar noen resept eller over-the-counter medisiner eller andre urte / helse kosttilskudd.

En in vitro klinisk studie har vist at intestinal transport av P57 ble formidlet av P-glykoprotein og multidrug motstand proteiner MRP1/MRP2. P57 utstilt svak hemming av leveren cytochrome P450 3A4 enzyme.3 potensial for klinisk signifikant interaksjoner er ukjent.

Klikk her for å bestille UniqueHoodia

Hva er resultatene av Hoodia kliniske studier?

Publisert, fagfellevurderte, randomiserte kontrollerte kliniske studier evaluere effekten av Hoodia gordonii mangler.

En 15-dagers, randomisert klinisk prøve publisert i 2011 evaluert Hoodia gordonii renset ekstrakt (HgPE) i forhold til placebo. Sunn, overvektige kvinner (n = 64) mottatt 1,110 mg HgPE eller placebo formulert i en yoghurt drink én time før frokost og middag. Menyer ellers var uendret og deler var ikke kontrollert. HgPE var mindre godt tolerert enn placebo på grunn av episoder av kvalme, oppkast og huden opplevelser. Blodtrykk, puls, puls, bilirubin og alkalisk fosfatase økte betydelig i gruppen HgPE. Ingen signifikante effekter på energi inntak eller vekt i forhold til placebo ble vist.

Klikk her for å bestille UniqueHoodia