» » Hoodia – Kaj Morate Vedeti

Hoodia – Kaj Morate Vedeti

Kaj je Hoodia Gordonii?

Hoodia – Kaj Morate VedetiLatinsko ime: Hoodia gordonii Druga imena: hoodia, xhooba,! khoba, Ghaap, hoodia kaktus, južnoafriški puščavski kaktus

Hoodia (izgovori HOO-dee-ah) je kaktus, kot rastlina, ki raste predvsem v napol puščavah Južna Afrika, Bocvana, Namibijo in Angole.

V zadnjih nekaj letih, hoodia je bil močno trži za hujšanje in je postala izjemno priljubljena. Čeprav tam je bila vedno povpraševanje po prehrana tablete, po prepovedi zelišče ephedra, trg je bil zlasti zrel za naslednji nov prehrana tabletke.

Veliko priljubljenost je hoodia izhaja iz trditve, da San Grmičarji puščave Kalahari oprla na hoodia za tisoče let, da ubranijo pred lakoto in žejo v dolgih potovanjih lov. Oni so rekli, da so odrezana stebla in jedli grenke rastlin.

Hoodia gordonii raste v grudast zelena stebla pokonci. Čeprav to se pogosto imenuje kaktus, saj spominja na eno, hoodia je dejansko sočna rastlin. To traja približno pet let, preden hoodia gordonii svetlo vijolični cvetovi pojavijo in rastline lahko nabirajo.

Obstaja več kot 13 vrst hoodia. Samo aktivne sestavine, doslej ugotovljenih je steroidne glikozid, ki je bil imenovan p57. Trenutno samo hoodia gordonii je misel, da vsebuje p57.

Kliknite tukaj, da poskusite Hoodia Gordonii

Kaj je zgodovina Hoodia Gordonii?

Leta 1937, nizozemski antropolog, študira San Grmičarji opozoriti, da se uporabljajo hoodia gordonii zatreti apetit. Leta 1963, znanstveniki na svet za znanstvene in industrijske raziskave (CSIR), Južna Afrika nacionalni laboratorij, začel študij hoodia. Trdili so da laboratorij živali izgubljeno težo po imele hoodia gordonii.

Južne Afrike znanstveniki, ki delajo z britansko družbo z imenom Phytopharm, izolirani, kaj so verjeli, da je aktivna sestavina v hoodia gordonii, steroidne glikozid, ki se imenuje p57. Po pridobitev patenta leta 1995, so licenco p57 Phytopharm. Phytopharm je preživel več kot 20 milijonov dolarjev za raziskave hoodia.

Sčasoma farmacevtski velikan Pfizer naučil o hoodia in izraženo zanimanje za razvoj zdravila hoodia. Leta 1998, Phytopharm sub-licensed pravice za razvoj p57 Pfizer za 21 milijonov $. Pfizer pravice za hoodia vrniti Phytopharm, ki zdaj delajo z Unilever.

Veliko hype o začel po 60 minutah dopisnik Leslie Stahl in posadke potoval v Afriko, da poskusite hoodia hoodia. So najeli lokalnega Bushman iti z njimi v puščavi in izslediti nekatere hoodia. Stahl, pojedel, opisuje kot cucumbery v teksturi, vendar ni slabo. Ona je poročala, da je izgubila željo, da jeste ali pijete ves dan. Tudi ona je dejal, ona ni izkušenj takojšnje stranskih učinkov, kot so prebavne motnje ali srce palpitacije.

Kliknite tukaj, da poskusite Hoodia Gordonii

Kjer je Hoodia Gordonii našel?

Hoodia gordonii je prodajajo v obliki kapsule, v prahu, tekočine ali čaj v trgovinah z zdravo hrano in na internetu. Hoodia je najti tudi v priljubljenih diet pill UniqueHoodia.

Kako Hoodia Gordonii delo?

Hoodia – Kaj Morate VedetiKljub njeni priljubljenosti, so objavljeni randomiziranih kontroliranih preskušanjih pri ljudeh pokazati hoodia varna ali učinkovito v obliki tablete.

Ena študija, objavljena v izdaji septembra 2004 Brain raziskave ugotovila, da injekcije P57 v centru apetit podgana možganov povzročila spremenjeno ravni ATP, energije, molekula, ki lahko vplivajo na lakoto. Živali, ki prejemajo injekcije P57 tudi jedli manj kot podgan, ki je prejela placebo injekcije. Vendar pa to bilo živali študija in injekcije v možganih se razlikujejo od oralno uživanje, zato ga ni mogoče uporabiti za kažejo, da je ustni hoodia lahko zatreti apetit pri ljudeh.

Proizvajalec Phytopharm navaja kliničnega preskušanja, ki vključujejo 18 ljudi prostovoljcev, ki našel hoodia porabo zmanjšan vnos hrane s približno 1000 kalorij na dan, v primerjavi s placebo skupino. Čeprav je zanimiv, študija ni bilo objavljenih ali opraviti postopek medsebojnega pregleda, zato ni mogoče oceniti kakovost študija.

Kliknite tukaj, da poskusite kupiti UniqueHoodia

Kakšni so stranski učinki Hoodia?

Obstaja nekaj možnih stranskih učinkov Hoodia, ki ga je treba zavedati.

Kako naj vem, če je čista Hoodia?

Obstajajo razširjena poročila hoodia ponarejenih izdelkov. Mike Adams novice cilja, ocenjuje, da 80 % hoodia izdelkov so kontaminirane ali ponarejeni. To je nemogoče vedeti, če izdelek hoodia vsebuje čistega hoodia in zdravilna učinkovina, razen če je bil preizkušen z neodvisni laboratorij.

Ko gledaš vodniki, hoodia ocen in primerjave hoodia hoodia kupec na internetu, moj nasvet je, da biti zelo previden. Večina teh območij so skrivaj ustvaril družb, ki prodajajo hoodia. Pojasnjujejo, zakaj hoodia drugih izdelkih je slabše, čeprav ni objavljenih poročil, ki kažejo, da je bolj učinkovita.

Kliknite tukaj, da poskusite kupiti UniqueHoodia