» » Hoodia – Informaţii Complete Despre Hoodia

Hoodia – Informaţii Complete Despre Hoodia

Ce este Hoodia?

Hoodia – Informaţii Complete Despre HoodiaHoodia gordonii este o plantă suculentă de cactus-ca, nativ deşertul Kalahari din sudul Africa.1 datorează peste recoltare şi creştere lentă, Hoodia este considerat o specie pe cale de dispariţie. Hoodia creşte în tufe de în poziţie verticală tulpini cu flori bronz spini şi un miros neplacut, puternic.

Hoodia a primit publicitate în ultimii ori pentru proprietatile sale de suprima pofta de mâncare naturală.

Care este cea mai importanta informatie ar trebui să ştiu despre Hoodia?

Pacienţii nu trebuie să luaţi Hoodia fără prima vorbesc cu medicul lor, dacă acestea

  • au diabet sau sunt luaţi un medicament pentru controlul nivelului de zahăr din sânge,
  • au orice probleme cu inima sau de a lua orice medicamente inima,
  • au o sângerare sau tulburare de coagulare a sângelui sau sunt luaţi un medicament pentru a mări sau micşora coagularea sângelui lor precum aspirina, warfarina (Coumadin) sau heparina,
  • avea anorexie, bulimie sau orice altă tulburare de alimentatie.
Pacienţii nu poate fi în măsură să ia Hoodia, sau poate solicita monitorizare speciale în timpul tratamentului, dacă oricare dintre condiţiile au sau sunt luaţi oricare dintre medicamentele enumerate mai sus.

Click aici pentru a încerca cele mai bune Hoodia pilula
Hoodia nu a fost evaluată de către FDA pentru siguranţă, eficacitatea sau puritate. Toate potenţialul riscurilor si / sau avantaje de Hoodia nu poate fi cunoscut. În plus, există standarde reglementate de fabricaţie în loc de aceşti compuşi. Au fost cazuri în cazul în care pe bază de plante / Suplimente de sănătate au fost vândute în care au fost contaminate cu metale toxice sau alte medicamente. Pe bază de plante / Suplimente de sănătate ar trebui să fie achiziţionate de la o sursă de încredere pentru a minimiza riscul de contaminare.

Hoodia este disponibil pentru cumpărare în magazine cu amănuntul şi online; cu toate acestea, studiile clinice au dovedit Hoodia eficacitate sau siguranţă. Sumele reale de hoodia produse promovate întotdeauna nu poate fi confirmată, şi produse pot fi falsificate sau contaminate. Deoarece multe dintre aceste produse sunt promovate pentru pierderea în greutate, dar nu au fost evaluate clinic, producătorii sunt în încălcare a Federal Food, Drug şi cosmetice Act.

În octombrie, 2011, FDA a notificat consumatorilor care comercializează produsul "P57 Hoodia" Huikng farmaceutice a fost găsit pentru a conţine Sibutramina, o substanţă controlată, care a fost scos din piaţa americană în octombrie 2010, pentru motive de siguranţă. Sibutramina poate creşte în mod substanţial tensiunii arteriale şi/sau pulsul la unii pacienţi şi pot prezenta un risc semnificativ pentru pacienţii cu antecedente de boală coronariană, insuficienţă cardiacă congestivă, aritmie, sau accident vascular cerebral. Acest produs poate interacţiona, de asemenea, în viaţa în pericol moduri cu alte medicamente un consumator poate fi taking.2

Click aici pentru a încerca cele mai bune Hoodia pilula

Cum funcţionează Hoodia?

Efectele supresor poftei de mâncare Hoodia au fost observată pentru prima oară în 1937 către un antropolog olandeză studierea îmblânzire San primitiv de Deșertul Kalahari.

S-a observat că îmblânzire nomazi, (care se numesc Xhoba) mâncat tulpina de planta Hoodia a stăvili foame în timpul lung de vânătoare excursii în zona slab de vegetaţie.

Ingredientul activ în Hoodia este suprimarea apetitului moleculă, P57 sau oxypregnane steroidiene cardiotonice P57AS3.3 în studii clinice limitate, P57 a fost cercetat pentru a evalua potenţialul său ca un medicament anti-obezitate.

Acesta este teoretizat că P57 acţionează asupra creierului într-un mod similar cu glucoză. Trucuri creier în gândire, unul este plin, chiar şi atunci când acestea nu au mâncat, reduce interes în produsele alimentare şi întârzieri de timp înainte de seturi de foame. Se pare să lucreze la nivelul hipotalamusului a inhiba foamea semnale.

Click aici pentru a încerca cele mai bune Hoodia pilula

Cine nu ar trebui să ia Hoodia?

Pacienţii nu trebuie să luaţi Hoodia fără prima vorbesc cu medicul lor, dacă au

  • diabet zaharat,
  • boala cardiacă sau hipertensiune arterială,
  • o hemoragie sau tulburări de coagulare a sângelui
  • anorexie, bulimie sau orice altă tulburare de alimentatie.
Pacienţii ar trebui să discutaţi cu medicul lor înainte de a lua Hoodia dacă au alte afecţiuni medicale, alergii (mai ales la plante), sau dacă le iau alte medicamente sau plante / Suplimente de sănătate.

Pacienţii nu trebuie să luaţi Hoodia fără prima vorbesc cu medicul lor, dacă acestea sunt gravide sau ar putea deveni gravidă.

Pacienţii nu trebuie să luaţi Hoodia fără prima vorbesc cu medicul lor, dacă acestea sunt alăptaţi.

Nu există informaţii disponibile cu privire la utilizarea de Hoodia de copii. Nu dau nici pe bază de plante / sănătate supliment de la un copil fără prima vorbesc cu medicul copilului.

Click aici pentru a încerca cele mai bune Hoodia pilula

Cum ar trebui să ia Hoodia?

Hoodia – Informaţii Complete Despre HoodiaUtilizarea Hoodia în setările culturale şi tradiţionale poate diferi de conceptele acceptate de medicina de Vest curent. Atunci când se analizează utilizarea de suplimente pe bază de plante, consultându-se cu o asistenţei medicale primare profesionale este recomandabil. În plus, consultarea cu un medic instruit în utilizările de plante / Suplimente de sănătate poate fi benefic, şi coordonare de tratament printre toate de sănătate furnizorii implicate poate fi avantajoasă.

Ia Hoodia numai ca regia de medic, farmacist sau alte furnizorului de servicii medicale.

Magazin Hoodia conform instrucţiunilor de pe pachet.

Ce se întâmplă dacă mi-e dor o doză?

Nu sunt disponibile informaţii cu privire la o doză ratate de Hoodia Gordonii. Consulte cu un medic, farmacist, sau furnizorul de îngrijire a sănătăţii, dacă sunt necesare informații suplimentare.

Ce se întâmplă dacă am supradozaj?

Solicite asistenţă medicală de urgenţă.

Ce ar trebui să evite în timp ce lua Hoodia?

Nu există restricţii cunoscut pe alimente, băuturi sau activitatea în timp ce lua Hoodia, cu excepţia cazului în altfel regizat de un furnizor de îngrijire a sănătăţii.

Care sunt posibilele efecte secundare de Hoodia?

Pacienţii ar trebui să discutaţi cu medicul lor despre efecte secundare, ei pot dezvolta.

Ce alte medicamente va afecta Hoodia?

Există informaţii de interacţiune de droguri limitat disponibil între Hoodia şi alte medicamente. Se recomandă ca pacienţii vorbesc să medicului, farmacistului sau furnizorul de îngrijire a sănătăţii lor înainte de a lua orice baza de prescriptie medicala sau over-the-counter medicamente sau alte plante / Suplimente de sănătate.

Un studiu clinic in vitro au demonstrat că transportul intestinale de P57 a fost mediate de glicoproteina P şi rezistenţă regimurilor proteine MRP1/MRP2. P57 expuse slab de inhibiţie de ficat citocromul P450 3A4 enzyme.3 potenţialul pentru interacţiuni medicamentoase semnificative clinic este necunoscut.

Click aici pentru a comanda UniqueHoodia

Care sunt rezultatele studiilor clinice Hoodia?

Publicate, revizuite, randomizat controlat studiile clinice evaluarea eficacitatea Hoodia gordonii lipsesc.

O zi de 15, randomizat clinice 2011 publicat în proces evaluate Hoodia gordonii purificat extract (HgPE) în raport cu placebo. Femeile sănătoase, supraponderali (n = 64) primit miligram 1110 HgPE sau placebo formulate într-o băutură de iaurt o oră înainte de micul dejun şi cină. Meniuri altfel au fost neschimbate şi porţiuni nu au fost controlate. HgPE a fost mai puţin permise decât placebo din cauza episoade de greaţă, vărsături, şi pielea senzatii. Arterială, puls, ritmului cardiac, bilirubinei şi fosfatazei alcaline au crescut semnificativ în grupul HgPE. Nu efecte semnificative asupra prize de energie sau greutate faţă de placebo au fost demonstrate.

Click aici pentru a comanda UniqueHoodia