» » Hoodia – Hvad Du Behøver At Vide

Hoodia – Hvad Du Behøver At Vide

Hvad er Hoodia Gordonii?

Hoodia – Hvad Du Behøver At VideLatinsk navn: Hoodia gordonii Andre navne: hoodia, xhooba,! khoba, Ghaap, hoodia cactus, sydafrikanske ørkenen Kaktus

Hoodia (udtales HOO-dee-ah) er en Kaktus-lignende plante der vokser primært i semi-deserts i Sydafrika, Botswana, Namibia og Angola.

I de sidste par år, hoodia er blevet stærkt markedsført i vægttab og er blevet umådeligt populære. Selvom der har altid været en efterspørgsel efter kost piller, efter forbuddet mod herb ephedra, var markedet især moden for de næste nye kost pille.

Meget af hoodia's popularitet skyldes fordringer at San buskmænd af Kalahari-ørkenen påberåbte hoodia for tusinder af år til at afværge sult og tørste under lange jagt ture. De siges at have afskåret stilken og spise anlægget bitter-smagning.

Hoodia gordonii vokser klots af grønne opretstående stængler. Selv om det kaldes ofte en Kaktus, fordi det ligner en, er hoodia faktisk en succulent plante. Det tager ca. fem år før hoodia gordonii bleg lilla blomster vises og anlægget kan høstes.

Der er over 13 typer hoodia. Den eneste aktive ingrediens identificeret hidtil er en steroidal glycoside, der er blevet kaldt p57. I øjeblikket menes kun hoodia gordonii at indeholde p57.

Klik her for at prøve Hoodia Gordonii

Hvad er historien Hoodia Gordonii?

En hollandsk antropolog studere San Buskmand bemærkede i 1937, at de anvendes hoodia gordonii til at undertrykke appetit. I 1963 begyndte forskere på Rådet for videnskabelig og industriel forskning (CSIR), Sydafrikas nationale laboratorium, at studere hoodia. De hævdede at lab dyr tabt vægt, efter de fik hoodia gordonii.

De sydafrikanske videnskabsmænd, arbejder med et britisk firma ved navn Phytopharm, isoleret, hvad de menes for at være en aktiv ingrediens i hoodia gordonii, en steroidal glycoside, som de hedder p57. Efter at have indhentet et patent i 1995, har de licens p57 til Phytopharm. Phytopharm har brugt mere end 20 millioner dollars på hoodia forskning.

Til sidst farmaceutiske giant Pfizer lærte om hoodia og udtrykt interesse i at udvikle en hoodia narkotika. I 1998 sub-licensed Phytopharm rettigheder til at udvikle p57 til Pfizer for $21 millioner. Pfizer tilbage rettighederne til hoodia til Phytopharm, som nu arbejder med Unilever.

Meget af hype om hoodia startede efter 60 minutter korrespondent Leslie Stahl og besætningen rejste til Afrika for at prøve hoodia. De hyrede en lokal Bushman til at gå med dem ind i ørkenen og spore ned nogle hoodia. Stahl spiste det, der beskriver det som cucumbery i teksturen, men ikke dårligt. Hun rapporterede, at hun har mistet viljen til at spise eller drikke hele dagen. Hun sagde også, hun ikke oplever nogen umiddelbare bivirkninger som forstoppelse eller hjerte hjertebanken.

Klik her for at prøve Hoodia Gordonii

Hvor er Hoodia Gordonii findes?

Hoodia gordonii er solgt i kapsel, pulver, flydende eller te form i sundhed fødevarer butikker og på internettet. Hoodia er også fundet i populære kost pille UniqueHoodia.

Hvordan fungerer Hoodia Gordonii?

Hoodia – Hvad Du Behøver At VideTrods sin popularitet er der ingen offentliggjorte randomized kontrollerede forsøg hos mennesker til at vise hoodia er sikker eller effektiv i pille form.

En undersøgelse offentliggjort i September 2004-udgaven af Brain Research fandt, at injektioner af p57 ind i appetit center af rat hjerner ført til ændrede niveauer af ATP, en energi-molekyle, der kan påvirke sult. Dyrene modtager P57-injektioner også spiste mindre end rotter, der fik placebo injektioner. Dog var dette en dyr undersøgelse og injektioner i hjernen er forskellige fra mundtlige forbruget, så det ikke kan bruges til at vise, at mundtlige hoodia, kan undertrykke appetit hos mennesker.

Fabrikanten Phytopharm cites et klinisk forsøg, der involverer 18 menneskers frivillige, der fundet hoodia forbrug nedsat fødeindtagelse ved omkring 1000 kalorier pr. dag sammenlignet med en placebo-gruppen. Selvom intrigerer, Filhåndtering undersøgelsen offentliggjort eller underkastes en peer review-proces, så kvaliteten af undersøgelsen ikke kan evalueres.

Klik her for at prøve at købe UniqueHoodia

Hvad er bivirkningerne Hoodia?

Der er nogle potentielle bivirkninger af hoodia, som du bør være klar over.

Hvordan kan jeg vide, hvis det er ren Hoodia?

Der er udbredt rapporter falske hoodia produkter. Mike Adams nyheder TARGET, skønner, at 80% af hoodia produkter er kontamineret eller forfalske. Det er umuligt at vide, hvis en hoodia produkt indeholder ren hoodia og det aktive stof, medmindre det er blevet testet af et uafhængigt laboratorium.

Når man ser på hoodia køberens hjælpelinjer, hoodia klassifikationer og hoodia sammenligninger på internettet, er mit råd at du være meget forsigtig. De fleste af disse websteder er blevet hemmeligt oprettet af virksomheder, der sælger hoodia. De forklarer, hvorfor hoodia i andre produkter er ringere, selv om der er ingen offentliggjorte rapporter viser, at man er mere effektiv.

Klik her for at prøve at købe UniqueHoodia