» » Hoodia – Hva Du Trenger å Vite

Hoodia – Hva Du Trenger å Vite

Hva er Hoodia Gordonii?

Hoodia – Hva Du Trenger å ViteLatinsk navn: Hoodia gordonii Annet navn: hoodia, xhooba,! khoba, Ghaap, hoodia kaktus, sør-afrikanske ørkenen kaktus

(Hoodia uttales HOO-dee-ah) er en kaktus-aktig plante som vokser hovedsakelig i semi-ørkenen i Sør-Afrika, Botswana, Namibia og Angola.

I de siste årene, hoodia har vært tungt markedsført for vekttap og har blitt umåtelig populær. Selv om det har alltid vært en etterspørsel etter slankepiller, etter forbudet mot urt ephedra, var markedet spesielt moden for den neste nye diet pillen.

Mye av hoodia's popularitet stammer fra hevder at San buskmenn i Kalahari ørkenen lettelse på hoodia i tusenvis av år å avverge sult og tørst under lange turer. De ble sagt å ha kuttet av stammen og spise anlegget bitter-smaker.

Hoodia gordonii vokser i klumper av grønne oppreist stilkene. Selv om det ofte kalles en kaktus fordi den ligner en, er hoodia faktisk en saftig plante. Det tar omtrent fem år før hoodia gordonii blek lilla blomster vises og anlegget kan høstes.

Det finnes over 13 typer hoodia. Den eneste aktive ingrediensen identifisert så langt er en steroid glycoside som har blitt kalt p57. Foreløpig er bare hoodia gordonii antatt å inneholde p57.

Klikk her for å prøve Hoodia Gordonii

Hva er historie Hoodia Gordonii?

I 1937 bemerket en nederlandsk antropolog studere San buskmenn at de brukte hoodia gordonii å undertrykke appetitt. I 1963 begynte forskere ved Rådet for og industriell forskning (IPS), Sør-Afrikas national laboratory, å studere hoodia. De hevdet at lab dyr tapt vekt etter at de ble gitt hoodia gordonii.

De sørafrikanske forskerne som arbeider med et britisk selskap ved navn Phytopharm, isolert hva de antas for å være en aktiv ingrediens i hoodia gordonii, en steroid glycoside, som de kalte p57. Etter få et patent i 1995, lisensiert de p57 til Phytopharm. Phytopharm har tilbrakt mer enn 20 millioner dollar på hoodia forskning.

Til slutt farmasøytiske giganten Pfizer lærte om hoodia og uttrykt interesse i å utvikle et stoff som hoodia. I 1998 sub-licensed Phytopharm rettighetene til å utvikle p57 til Pfizer for $21 millioner. Pfizer tilbake rettighetene til hoodia til Phytopharm, som nå arbeider med Unilever.

Mye av hypen om hoodia startet etter 60 minutter korrespondent Leslie Stahl og mannskap reiste til Afrika for å prøve hoodia. De hyret en lokal Bushman å gå med dem inn i ørkenen og spore opp noen hoodia. Stahl spiste det, beskrev det som cucumbery i tekstur, men ikke dårlig. Hun rapporterte at hun mistet et ønske om å spise eller drikke hele dagen. Hun sa også at hun ikke oppleve noen umiddelbare bivirkninger, for eksempel fordøyelsesbesvær eller hjerte hjertebank.

Klikk her for å prøve Hoodia Gordonii

Hvor er Hoodia Gordonii funnet?

Hoodia gordonii er solgt i kapsler, pulver, væske eller te skjemaet helse matbutikker og på Internett. Hoodia er også funnet i den populære slankepille UniqueHoodia.

Hvordan fungerer Hoodia Gordonii?

Hoodia – Hva Du Trenger å ViteTil tross for sin popularitet er det ingen publiserte randomiserte kontrollerte forsøk hos mennesker å vise hoodia er trygt eller effektivt i pilleform.

En studie publisert i September 2004 spørsmålet om Hjerneforskning fant at injeksjoner av p57 i appetitt midten av rotte hjerner resulterte i endret nivåer av ATP, en energi molekyl som kan påvirke sult. Dyrene mottar P57 injeksjoner også spiste mindre enn rotter som fikk placebo injeksjoner. Men dette var en dyr studie og injeksjoner i hjernen er forskjellig fra muntlige forbruk, så den ikke kan brukes til å vise at muntlig hoodia kan undertrykke appetitt hos mennesker.

Produsenten Phytopharm siterer en klinisk studie som involverer 18 menneskelige frivillige som funnet hoodia forbruk redusert matinntak av ca 1000 kalorier per dag sammenlignet med en placebo-gruppe. Selv om spennende, var ikke studien publisert eller utsatt for en peer-review prosess, slik at kvaliteten på studien ikke kan evalueres.

Klikk her for å prøve å kjøpe UniqueHoodia

Hva er bivirkninger av Hoodia?

Det er noen potensielle bivirkningene av hoodia som du bør være klar over.

Hvordan vet jeg om det er ren Hoodia?

Det finnes omfattende rapporter om falske hoodia produkter. Mike Adams av nyheter mål, anslår at 80% av hoodia produkter er forurenset eller piratkopiert. Det er umulig å vite hvis en hoodia produktet inneholder ren hoodia og den aktive ingrediensen, med mindre det har blitt testet av et uavhengig laboratorium.

Etter ser på hoodia kjøpers guider, hoodia rating og hoodia sammenligninger på Internett, er mitt råd at du være svært forsiktig. De fleste av disse nettstedene har blitt hemmelighet opprettet av selskaper som selger hoodia. De forklarer hvorfor hoodia i andre produkter er dårligere, selv om det er ingen publiserte rapporter som viser at en er mer effektive.

Klikk her for å prøve å kjøpe UniqueHoodia