» » Hoodia – Ceea Ce Trebuie Să ştiţi

Hoodia – Ceea Ce Trebuie Să ştiţi

Ce este Hoodia Gordonii?

Hoodia – Ceea Ce Trebuie Să ştiţiLatină Nume: Hoodia gordonii Alt nume: hoodia, xhooba,! khoba, Ghaap, hoodia cactus, cactus deşert din Africa de Sud

Hoodia Gordonii (pronunţat HOO-dee-ah) este o planta ca cactus, care creste în primul rând în deserturile din Africa de Sud, Botswana, Namibia şi Angola.

În ultimii ani, hoodia a fost comercializat puternic pentru pierderea în greutate şi a devenit extrem de populară. Deşi a fost întotdeauna o cerere pentru dieta pastile, după interdicţia de ephedra planta, piaţa a fost deosebit de coapte pentru următoarea noua dieta pilula.

Mare parte din popularitate hoodia pe provine din susţine că San îmblânzire din Deșertul Kalahari bazat pe hoodia de mii de ani pentru a îndepărta foamea şi setea în timpul lung de vânătoare de excursii. Ei s-au spus să au tăiat stem şi mănâncă planta cu gust amar.

Hoodia gordonii creşte în tufe de verde în poziţie verticală tulpini. Deşi este adesea numit un cactus deoarece se aseamănă cu unul, hoodia este de fapt un plante suculente. Este nevoie de aproximativ cinci ani înainte de hoodia gordonii flori violet pal apar şi plante pot fi recoltate.

Există peste 13 tipuri de Hoodia Gordonii. Ingredientul activ numai identificate până în prezent este un glicoziă steroidice, care a fost numit p57. În prezent, este considerat numai hoodia gordonii conţine p57.

Click aici pentru a încerca Hoodia Gordonii

Ce este istoria Hoodia Gordonii?

În 1937, un antropolog olandeză studierea îmblânzire San remarcat faptul că au folosit hoodia gordonii pentru a suprima pofta de mâncare. În 1963, oamenii de stiinta de la Consiliul pentru ştiinţifică şi de cercetare industriala (CSIR), laboratorul național din Africa de Sud, a început să studieze hoodia. Ei au susţinut că animalele de laborator greutatea pierdut după ce acestea s-au dat hoodia gordonii.

Oamenii de stiinta din Africa de Sud, de lucru cu o companie britanică numit Phytopharm, izolat ceea ce ei credeau a fi un ingredient activ în hoodia gordonii, un glicoziă steroidice, care au numit p57. După obţinerea unui brevet în 1995, a licențiat p57 a Phytopharm. Phytopharm a cheltuit mai mult de 20 milioane dolari hoodia cercetare.

În cele din urmă farmaceutice Pfizer gigant aflat despre hoodia şi -a exprimat interesul de a dezvolta un medicament hoodia. În 1998, Phytopharm sublicenţiat drepturile de a dezvolta p57 la Pfizer pentru 21 de milioane de dolari. Pfizer a revenit drepturile de hoodia Phytopharm, care este acum de lucru cu Unilever.

Mare parte din hype despre hoodia a început după 60 de minute corespondent Leslie Stahl şi echipajul au călătorit în Africa pentru a încerca hoodia. Au angajat un boşiman locale să merg cu ei în deşert şi urmări în jos unele hoodia. Stahl mâncat-o, descriind-o ca cucumbery în textură, dar nu-i rău. Ea a raportat că ea a pierdut dorinţa de a mânca sau bea întreaga zi. De asemenea, ea a spus ea nu experienţă orice efecte secundare imediate, cum ar fi indigestie sau inima palpitaţii.

Click aici pentru a încerca Hoodia Gordonii

Unde este Hoodia Gordonii găsit?

Hoodia gordonii este vândut în formă de capsulă, praf, lichid sau ceai în magazine alimentare de sănătate şi pe Internet. Hoodia este, de asemenea, găsite în populare dieta pilula UniqueHoodia.

Cum functioneaza Hoodia Gordonii?

Hoodia – Ceea Ce Trebuie Să ştiţiÎn ciuda popularitatii sale, nu există nici un publicat randomizate controlate la om pentru a arăta hoodia este sigur sau eficace în formă pilula.

Un studiu publicat in numarul din septembrie 2004 de Cercetarea creierului găsit că injecţiile de p57 în centrul de apetit de creier de şobolan a dus la niveluri modificat de ATP, o moleculă de energie care pot afecta foamea. Animalele primesc, de asemenea, preparate injectabile P57 mâncat puţin de şobolani, care au primit placebo preparate injectabile. Cu toate acestea, acest lucru a fost un studiu de origine animală şi preparate injectabile în creier sunt diferite la consum orală, astfel încât nu poate fi utilizată pentru a arăta că orală hoodia poate suprima pofta de mâncare la om.

Producătorul Phytopharm citează un studiu clinic care implică 18 voluntari umane care găsit hoodia consumul ingestia de alimente redusă de aproximativ 1000 de calorii pe zi, comparativ cu un grup de placebo. Deşi intrigant, studiul nu a fost publicat sau supus unui proces de peer-review, astfel încât calitatea de studiu nu poate fi evaluată.

Click aici pentru a încerca să cumpere UniqueHoodia

Care sunt efectele secundare Hoodia?

Există unele efecte secundare potenţiale de hoodia că ar trebui să fie conştienţi de.

Cum ştiu dacă este pur Hoodia?

Există rapoarte pe scară largă de produse contrafăcute hoodia. Mike Adams de ştiri ţintă, estimează că 80% din produsele hoodia sunt contaminate sau contrafăcute. Este imposibil să ştiu dacă un produs de hoodia conţine pur hoodia şi ingredientul activ, dacă nu a fost testat de un laborator independent.

După ce se uită la hoodia cumpărătorului ghiduri, hoodia evaluări şi hoodia comparaţii pe Internet, sfatul meu este că aţi fi foarte precaut. Cele mai multe dintre aceste site-uri au fost create în secret de companii de vânzare hoodia. Acestea explica de ce hoodia în alte produse este inferior, chiar dacă nu există rapoarte publicate care arată că unul este mai eficientă.

Click aici pentru a încerca să cumpere UniqueHoodia