» » Hoodia – τι πρέπει να γνωρίζετε

Hoodia – τι πρέπει να γνωρίζετε

Τι είναι το Hoodia Gordonii;

Hoodia – τι πρέπει να γνωρίζετεΛατινικό όνομα: Hoodia gordonii Άλλα ονόματα: hoodia, xhooba,! khoba, Ghaap, hoodia κάκτος, Νότιας Αφρικής ερήμου κάκτος

Hoodia (προφέρεται HOO-Ντη-ah) είναι σαν κάκτος φυτό που φυτρώνει κυρίως στην το semi-deserts από τη Νότια Αφρική, Μποτσουάνα, Ναμίμπια και με την Αγκόλα.

Τα τελευταία χρόνια, hoodia διατέθηκαν σε μεγάλο βαθμό για την απώλεια βάρους και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς. Αν και πάντα υπήρξε μια ζήτηση για δίαιτα χάπια, μετά την απαγόρευση η Εφέδρα βότανο, η αγορά ήταν ιδιαίτερα ώριμα για την επόμενη νέα δίαιτα χάπι.

Ένα μεγάλο μέρος της δημοτικότητας της hoodia πηγάζει από αξιώσεις ότι το San Bushmen της ερήμου Καλαχάρι στηρίχθηκε hoodia για χιλιάδες χρόνια για να αποτραπούν πείνας και thirst κατά τη διάρκεια κυνηγιού ταξίδια εδώ και καιρό. Ότι θεωρήθηκαν έχουν αποκοπεί από το μίσχο και να φάει το πικρό φυτό.

Hoodia gordonii μεγαλώνει σε μάζες των πράσινων όρθια βλαστοί. Παρόλο που συχνά λέγεται ένας κάκτος γιατί θα μοιάζει με ένα, hoodia είναι στην πραγματικότητα μια ζουμερές φυτό. Χρειάζονται περίπου πέντε χρόνια πριν της hoodia gordonii Παλ μοβ άνθη εμφανίζονται και το φυτό μπορεί να συγκομισθεί.

Υπάρχουν πάνω από 13 είδη hoodia. Το μόνο ενεργό συστατικό που έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής είναι ένα στεροειδή glycoside που έχει κληθεί p57. Προς το παρόν, μόνο το hoodia gordonii πιστεύεται ότι περιέχουν p57.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το Hoodia Gordonii

Τι είναι η ιστορία της Hoodia Gordonii;

Το 1937, μια ολλανδική ανθρωπολόγος μελετά το San Bushmen σημειωθεί ότι χρησιμοποιούσαν το hoodia gordonii για την καταστολή της όρεξης. Το 1963, επιστήμονες στο Συμβούλιο για την επιστημονική και βιομηχανική έρευνα (CSIR), εθνικό εργαστήριο της Νοτίου Αφρικής, άρχισε να σπουδάζει hoodia. Ισχυρίστηκαν ότι το βάρος απώλεια ζώων εργαστηρίου αφού είχαν hoodia gordonii.

Η νοτιοαφρικανική επιστήμονες, εργάζεται με μια βρετανική εταιρεία με το όνομα Phytopharm, απομονώνονται τι πίστευαν για να είναι ένα ενεργό συστατικό το hoodia gordonii, ένα στεροειδή glycoside, την οποία ονόμασαν p57. Μετά την απόκτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για το 1995, αυτοί έχουν αδειοδοτηθεί p57 να Phytopharm. Phytopharm έχει δαπανήσει πάνω από 20 εκατομμύρια $ hoodia έρευνας.

Τελικά φαρμακευτικής Pfizer γίγαντα έμαθε για την hoodia και εξέφρασε ενδιαφέρον για την ανάπτυξη ενός ναρκωτικού hoodia. Το 1998, Phytopharm, sub-licensed τα δικαιώματα να αναπτύξουν p57 να Pfizer για 21 εκατομμύρια δολάρια. Pfizer επέστρεψαν τα δικαιώματα hoodia στο Phytopharm, που τώρα εργάζεται με Unilever.

Πολλά από τα δημοσιότητα σχετικά με το hoodia ξεκίνησε μετά από 60 λεπτά ανταποκριτής Leslie Stahl και πλήρωμα ταξίδεψε στην Αφρική για να δοκιμάσετε το hoodia. Εκμισθώθηκαν ένα τοπικό Bushman να πάω μαζί τους στην έρημο και να παρακολουθήσετε κάποια hoodia. Stahl έφαγε, περιγράφοντάς το ως cucumbery σε υφή, αλλά δεν είναι κακό. Αυτή ανέφερε πως έχασε την επιθυμία να φάει ή πιει ολόκληρη η ημέρα. Επίσης είπε ότι αυτή δεν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε άμεση παρενέργειες, όπως η δυσπεψία ή καρδιά ταχυπαλμίες.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το Hoodia Gordonii

Πού είναι το Hoodia Gordonii βρέθηκε;

Hoodia gordonii πωλείται υπό μορφή κάψουλα, σε σκόνη, υγρή ή τσάι σε καταστήματα υγιεινής διατροφής και στο Διαδίκτυο. Hoodia βρίσκεται επίσης στο το δημοφιλές δίαιτα χάπι UniqueHoodia.

Πώς Hoodia Gordonii εργασία;

Hoodia – τι πρέπει να γνωρίζετεΠαρά τη δημοτικότητα, υπάρχουν δεν δημοσιεύεται τυχαιοποιημένοι ελεγχόμενες δοκιμές στον άνθρωπο να δείξει hoodia είναι ασφαλή ή αποτελεσματικά σε μορφή χαπιών.

Μία μελέτη που δημοσιεύθηκε στο τεύχος του Σεπτεμβρίου 2004 της Έρευνας του εγκεφάλου , βρήκε ότι ενέσεις p57 στο κέντρο όρεξης του επίμυς εγκέφαλο ως αποτέλεσμα τροποποιημένη επίπεδα ATP, ένα μόριο ενέργειας που ενδέχεται να επηρεάσουν την πείνα. Τα ζώα που επίσης λαμβάνει τις ενέσεις P57 έτρωγαν λιγότερο από αρουραίους που έλαβαν εικονικό φάρμακο ενέσεις. Ωστόσο, αυτό ήταν μια μελέτη του ζώου και ενέσεις στον εγκέφαλο είναι διαφορετική από την κατανάλωση από το στόμα, ώστε να είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί για να δείχνουν ότι η προφορική hoodia να αποκρύψετε την όρεξη στους ανθρώπους.

Ο κατασκευαστής Phytopharm cites κλινικής με τη συμμετοχή 18 ανθρώπινη εθελοντές που βρέθηκαν hoodia κατανάλωση τροφίμων μειωμένη πρόσληψη από περίπου 1000 θερμίδες ημερησίως σε σύγκριση με ομάδα placebo. Αν και intriguing, η μελέτη δεν ήταν δημοσιεύονται ή να υπόκεινται σε μια διαδικασία peer-review, έτσι δεν είναι δυνατό να αξιολογηθεί η ποιότητα της μελέτης.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσουμε να αγοράσω UniqueHoodia

Ποιες είναι οι παρενέργειες της Hoodia;

Υπάρχουν ορισμένες πιθανές παρενέργειες της hoodia, που θα πρέπει να γνωρίζετε.

Πώς μπορώ να ξέρω αν είναι καθαρή Hoodia;

Υπάρχουν διαδεδομένες αναφορές hoodia πλαστών προϊόντων. Mike Adams ειδήσεις στόχου, εκτιμά ότι το 80% των προϊόντα hoodia είναι μολυσμένα ή πλαστά. Είναι αδύνατον να γνωρίζει αν ένα προϊόν hoodia περιέχει καθαρή hoodia και το ενεργό συστατικό, εκτός αν αυτό έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητο εργαστήριο.

Μετά κοιτάζοντας οδηγών, hoodia χαρακτηρισμούς και συγκρίσεις hoodia hoodia αγοραστή στο Internet, η συμβουλή μου είναι ότι είσαστε πολύ προσεκτικοί. Οι περισσότερες από αυτές τις τοποθεσίες έχουν δημιουργηθεί μυστικά από επιχειρήσεις που πωλούν hoodia. Οι βρετανικές αρχές εξηγούν γιατί το hoodia σε άλλα προϊόντα είναι κατώτερα, παρόλο που υπάρχουν δεν δημοσιευμένων εκθέσεων αποδεικνύουν ότι μία πιο αποτελεσματική.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσουμε να αγοράσω UniqueHoodia