» » Hoodia – ολοκλήρωση πληροφορίες σχετικά με το Hoodia

Hoodia – ολοκλήρωση πληροφορίες σχετικά με το Hoodia

Τι είναι το Hoodia;

Hoodia – ολοκλήρωση πληροφορίες σχετικά με το HoodiaHoodia gordonii είναι σαν κάκτος ζουμερές φυτό, να την έρημο του Καλαχάρι στο Νότιο Africa.1 οφείλεται κατά τη συγκομιδή και την αργή ανάπτυξη, Hoodia τώρα θεωρείται απειλούμενο είδος. Hoodia επεκτείνεται σε μάζες όρθια βλαστοί με αντιηλιακά λουλούδια και κουβά και μια ισχυρά, δυσάρεστη οσμή.

Hoodia έχει λάβει δημοσιότητα τον τελευταίο καιρό για την φυσική όρεξη καταστολέας της ιδιότητες.

Τι είναι οι πιο σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζω για το Hoodia;

Ασθενείς δεν πρέπει να διαρκέσει Hoodia χωρίς πρώτη μιλώντας με το γιατρό τους εάν τους

  • έχουν διαβήτη ή λαμβάνουν ένα φάρμακο για τον έλεγχο τα επίπεδα σακχάρου αίματος,
  • χωρίς προβλήματα καρδιάς ή να πάρουν φάρμακα για κάθε καρδιά,
  • έχουν μια αιμορραγία ή αίματος clotting διαταραχή ή λαμβάνουν ένα φάρμακο για να αυξήσετε ή να μειώσετε την clotting τους αίμα, όπως η ασπιρίνη, ουσία warfarin (Coumadin) ή ηπαρίνη,
  • έχουν ανορεξία, βουλιμία ή οποιαδήποτε άλλη διατροφική διαταραχή.
Οι ασθενείς δεν μπορεί να είναι σε θέση να λάβει Hoodia, ή μπορεί να απαιτούν ειδική παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας αν έχουν οποιαδήποτε από τις συνθήκες ή λαμβάνουν οποιοδήποτε από τα φάρμακα που αναφέρονται παραπάνω.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο Hoodia χάπι
Hoodia δεν έχει αξιολογηθεί από το FDA για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα, ή καθαρότητα. Δεν μπορεί να είναι γνωστό όλα δυνητικών κινδύνων ή / και πλεονεκτήματα της Hoodia. Επιπλέον, δεν υπάρχουν οργανωμένες παρασκευής πρότυπα για τις ενώσεις αυτές. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου βότανα / συμπληρωμάτων υγείας έχουν πωληθεί που είχαν μολυνθεί με τοξικά μέταλλα ή άλλα ναρκωτικά. Βότανα / υγεία συμπληρώματα θα πρέπει να αγοραστεί από μια αξιόπιστη πηγή για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μόλυνσης.

Hoodia είναι διαθέσιμο για αγορά από τα καταστήματα λιανικής πώλησης και μέσω του Διαδικτύου· Ωστόσο, οι κλινικές δοκιμές δεν αποδείχθηκαν Hoodia αποτελεσματικότητα ή την ασφάλεια. Απολογιστικά ποσά της hoodia στα διαφημιζόμενα προϊόντα δεν μπορεί πάντα να επιβεβαιωθεί και μπορεί να είναι προϊόντα παραποίησης/απομίμησης ή να έχουν μολυνθεί. Επειδή πολλά από αυτά τα προϊόντα έχουν προωθηθεί για απώλεια βάρους, αλλά δεν έχουν αξιολογηθεί κλινικώς, οι κατασκευαστές είναι παραβίαση του ομοσπονδιακού τροφίμων, ναρκωτικών, και καλλυντικά πράξη.

Στο Οκτωβρίου, 2011 η FDA κοινοποιηθείσα καταναλωτές που διατίθενται στην αγορά το προϊόν «P57 Hoodia» από φαρμακευτική Huikng, βρέθηκε να περιέχει sibutramine, μιας ελεγχόμενης ουσίας που καταργήθηκε από την αγορά των ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2010, για λόγους ασφαλείας. Sibutramine μπορεί να αυξάνει σημαντικά την αρτηριακή πίεση και/ή ρυθμό παλμών σε ορισμένους ασθενείς και μπορούν να ενέχουν σημαντικό κίνδυνο για ασθενείς με στεφανιαία νόσο, καρδιακή ανεπάρκεια, αρρυθμία ή περιγράμματος ιστορία. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να αλληλεπιδρούν σε απειλητική τρόπους με άλλα φάρμακα, ο καταναλωτής μπορεί να taking.2

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο Hoodia χάπι

Πώς λειτουργεί το Hoodia;

Τα αποτελέσματα καταστολέας της όρεξης Hoodia παρατηρήθηκαν πρώτη φορά το 1937 από μια ολλανδική ανθρωπολόγος μελετά την πρωτόγονη San Bushmen της ερήμου Καλαχάρι.

Αυτό είχε παρατηρήσει ότι οι νομάδες Bushmen, (ο οποίος αποκαλούν Xhoba) έφαγε ο βλαστός του φυτού Hoodia για να αποκρούσει την πείνα κατά τη διάρκεια κυνηγιού ταξίδια εδώ και καιρό στην περιοχή αραιοκατοικημένες vegetated.

Το ενεργό συστατικό στο Hoodia είναι η όρεξη-καταστολή μόριο, P57 ή oxypregnane στεροειδή glycoside P57AS3.3 σε σπάνιες κλινικές μελέτες, έχει ήδη ερευνηθεί P57 για να αξιολογήσετε τις δυνατότητές της ως ένα ναρκωτικό κατά της παχυσαρκίας.

Αυτό είναι υπέθεσαν ότι P57 πράξεις που αφορούν τον εγκέφαλο κατά τρόπο παρόμοιο με γλυκόζη. Αυτό κόλπα ο εγκέφαλος μία είναι πλήρης, ακόμα και όταν αυτές δεν έτρωγαν, μειώνει το ενδιαφέρον στα τρόφιμα και καθυστερεί την ώρα πριν από την πείνα που ορίζει σε αυταπάτες. Φαίνεται να λειτουργούν στο επίπεδο του ο Υποθάλαμος δια των οποίων αναχαιτίζεται ενδείξεις πείνας.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο Hoodia χάπι

Ποιος δεν πρέπει να λάβει Hoodia;

Ασθενείς δεν πρέπει να διαρκέσει Hoodia χωρίς πρώτη μιλώντας με το γιατρό τους εάν έχουν

  • διαβήτη,
  • καρδιακές παθήσεις ή υψηλή αρτηριακή πίεση,
  • μια αιμορραγία ή αίματος clotting διαταραχή,
  • ανορεξία, βουλιμία ή οποιαδήποτε άλλη διατροφική διαταραχή.
Ασθενείς πρέπει να μιλάμε για γιατρό τους πριν από τη λήψη Hoodia, αν έχουν τυχόν άλλες ιατρικές παθήσεις, αλλεργίες (ειδικά για τα φυτά), ή αν λάβουν άλλα φάρμακα ή βότανα / υγείας συμπληρωμάτων διατροφής.

Ασθενείς δεν πρέπει να το Hoodia χωρίς πρώτη μιλάμε για γιατρό τους εάν είναι έγκυος ή θα μπορούσε να μείνει έγκυος.

Ασθενείς δεν πρέπει να το Hoodia χωρίς πρώτη μιλώντας για τους γιατρό αν αυτοί θηλασμός.

Υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τη χρήση της Hoodia από τα παιδιά. Δεν παρέχουν οποιοδήποτε βότανο / υγείας σε ένα παιδί συμπληρώσει χωρίς να μιλάει πρώτο γιατρό του παιδιού.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο Hoodia χάπι

Πώς θα πρέπει να πάρω το Hoodia;

Hoodia – ολοκλήρωση πληροφορίες σχετικά με το HoodiaΗ χρήση της Hoodia σε πολιτιστικές και παραδοσιακές ρυθμίσεις μπορεί να διαφέρουν από τις έννοιες που έγιναν δεκτές από την σημερινή Δυτική ιατρική. Όταν εξετάζετε τη χρήση συμπληρώματα βοτάνων, κατόπιν διαβουλεύσεων με μια επαγγελματική πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη είναι σκόπιμο. Επιπλέον, διαβουλεύσεις με ιατρό εκπαιδεύονται με τις χρήσεις του σκευάσματος από βότανα / υγείας συμπληρώματα μπορούν να είναι ευεργετικές και συντονισμού της μεταχείρισης μεταξύ των εμπλεκομένων όλα υγειονομικής περίθαλψης παρόχων μπορεί να είναι συμφέρουσα.

Λάβει Hoodia μόνο που σκηνοθετήθηκε από γιατρός, φαρμακοποιός ή άλλα παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

Αποθήκευση Hoodia, σύμφωνα με τις οδηγίες σχετικά με το πακέτο.

Τι θα συμβεί εάν παραλείψω μια δόση;

Δεν είναι διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με μια χαμένη δόση Hoodia. Συμβουλευτείτε ένα γιατρό, φαρμακοποιό ή παροχής υγειονομικής περίθαλψης αν χρειάζεται πρόσθετες πληροφορίες.

Τι θα συμβεί αν μου λήψης υπερβολικής δόσης;

Ζητούν επείγουσα ιατρική φροντίδα.

Τι εγώ πρέπει να αποφεύγω ενώ παίρνω Hoodia;

Δεν υπάρχουν γνωστοί περιορισμοί σε τρόφιμα, ποτά ή δραστηριότητα λαμβάνοντας συγχρόνως Hoodia, εκτός εάν άλλως απευθύνονται από τον πάροχο περίθαλψης.

Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της Hoodia;

Οι ασθενείς πρέπει να μιλάμε για τους γιατρό για τυχόν παρενεργειών που μπορούν να αναπτύξουν.

Ποια άλλα ναρκωτικά θα επηρεάσει Hoodia;

Υπάρχει περιορισμένη ναρκωτικών πληροφοριών αλληλεπίδρασης μεταξύ Hoodia και άλλων φαρμάκων. Συνιστάται ότι ασθενείς Μίλησέ τους γιατρός, φαρμακοποιός ή παροχής υγειονομικής περίθαλψης πριν από τη λήψη οποιαδήποτε συνταγή ή ελεύθερα πωλουμένων φαρμάκων ή άλλα βότανα / υγείας συμπληρωμάτων διατροφής.

Μια κλινική δοκιμή in vitro έδειξε ότι ήταν υπό τη μεσολάβηση εντερική μεταφορά P57 από P γλυκοπρωτεΐνης και των πρωτεϊνών, αντίσταση multidrug MRP1/MRP2. P57 εκτεθεί αδύναμη παρεμποδίσεως των του ήπατος κυττοχρωματικής P450 3A4 enzyme.3 το δυναμικό για ναρκωτικά κλινικώς σημαντικές αλληλεπιδράσεις είναι άγνωστη.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε UniqueHoodia

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών Hoodia;

Δημοσιευμένη, ομοτίμων, τυχαιοποιημένοι ελεγχόμενες κλινικές δοκιμές αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των Hoodia gordonii ανύπαρκτη.

15-Ημέρα, ξεχωρίζονται με τυχαία επιλογή κλινικών δοκιμαστική δημοσιευμένη στο 2011 αξιολογούνται Hoodia gordonii καθαρισμένο εκχύλισμα (HgPE) σε σχέση με το εικονικό φάρμακο. Υγιή, υπέρβαρες γυναίκες (n = 64) έλαβε 1.110 milligram HgPE ή εικονικό φάρμακο που διατυπώνονται σε ένα ποτό γιαούρτι μία ώρα πριν από το πρωινό και δείπνο. Διαφορετικά μενού ήταν αμετάβλητη και τμήματα αυτοί δεν ελέγχονται. HgPE ήταν λιγότερο διασυστημικά από placebo λόγω επεισοδίων, ναυτία, εμετό και αισθήσεις του δέρματος. Αρτηριακή πίεση, παλμική, καρδιακός ρυθμός, χολερυθρίνη και αλκαλικής φωσφατάσης αυξήθηκαν σημαντικά στην ομάδα HgPE. Φάνηκαν χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στο βάρος σε σχέση με εικονικό φάρμακο ή ενεργειακή πρόσληψη.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε UniqueHoodia