» » Hoe Detox Uw Lichaam?

Hoe Detox Uw Lichaam?

Hoe Detox Uw Lichaam?Veel deskundigen geloven dat buitensporige toxiciteit van het lichaam een groot aantal ernstige ziekten van artrose maakt (waar toxines wonen in de gewrichten), naar de hart-en vaatziekten, kanker en diabetes. Om te voorkomen dat dergelijke ziekte moet u worden in harmonie met je lichaam, zich bewust van de staat en zijn behoeften, en zich tot het geven van jezelf een goede en grondige interne spring-clean ten minste eenmaal per jaar.

Op dat moment ook implementeren het goede eten en lichaamsbeweging die zullen helpen te voorkomen dat de opbouw van een giftige staat weer. Een spring-clean voor het lichaam is een essentieel onderdeel van een preventieve systeem van de gezondheidszorg.

De ideale manier om je lichaam detox is om te beginnen met een 24 uur per dag snelle, als je voelt aan het en zijn niet op alle medicijnen. Vraag uw arts of een voedingsdeskundige van advies als u niet zeker bent. Kies een dag wanneer er niet moet worden zeer actief zijn – bij voorkeur een dag wanneer u niet fysiek uitgedaagd.

U moet ook drink veel vocht tijdens een snelle, zoals uitdroging mag nooit, maar drink alleen water of warm water en vers citroensap. Om steun innerlijke reiniging, is een zeer goede gezondheid gewoonte om zowel beginnen en eindigen de dag met een drankje van warm water en vers citroensap. Dit heeft een reinigende werking op de lever en nieren, evenals de rest van het spijsverteringsstelsel.

Na de eerste etappe in uw detox programma, uw 24-uurs snel, is het idee om zo veel rauw voedsel eet mogelijk voor de rest van de week. Rauwe groenten en fruit zijn niet alleen het gemakkelijkste voedsel voor het lichaam te verteren, en de middelen om de meeste voeding van voedsel te krijgen, maar ze hebben ook een briljante reinigende werking op het lichaam. Gekookt voedsel is ingewikkelder voor het spijsverteringsstelsel; ongekookt voedsel verbetert het metabolisme en versterkt het immuunsysteem. In plaats van een langzame traag Grondwet vindt het lichaam het beste niveau is voor maximale prestaties.

Klik hier om te kopen DetoxPlus van officiële site
De hoge vezelinhoud van groenten en fruit is uitstekend voor de afboeking van giftige residuen uit het lichaam. Als u deze aanpak probeert, ziet u een verbetering in uw algemene gezondheid, met veel kleine niggling symptomen verdwijnen helemaal. Of u last van huiduitslag, hoofdpijn of hart-en vaatziekten heeft, bent je het aan jezelf om uw lichaam met de juiste materialen te bouwen.

Hoe Detox Uw Lichaam?Proberen om te kopen producten die is zo vers als je kunt krijgen en organische fruit kopen en waar mogelijk, groenten zoals zij uiteraard minder giftige stoffen hebben. Een goede politieagent hebben meestal veel verser fruit en groenten dan de grote supermarktketens. Verser de goede, hoe hoger de voedingswaarde. Verse kruiden zijn ook vol met gezonde eigenschappen, dus gebruik ze royaal. Het ideaal, natuurlijk, is om je eigen kruiden en groenten groeien, maar dit is niet mogelijk voor de meesten van ons.

Wanneer u uw groenten koken, vergeet niet dat veel vitaminen en mineralen worden vernietigd door de hitte in de keuken. Wanneer we groenten koken, worden de voedingsstoffen gespoeld uit in het water en gegoten weg in de afvoer.

Dus, waar mogelijk, zachtjes stoom of groenten roerbak voor enkele minuten in plaats daarvan, totdat ze – maar alleen alleen-gaar zijn voor het behoud van hun voedzaam goedheid. Ook streven naar een verscheidenheid aan vruchten, salade en andere groenten eten elke dag.

Klik hier om te kopen DetoxPlus van officiële site

Detox actieplan

  • Beginnen uw detox in het weekend of tijdens een tijd toen je hoeft niet te veel gaande.
  • Lopen voor ten minste 15 minuten per dag.
  • Het drinken van minstens 2 liter water per dag – gezuiverd, gedistilleerd, gefilterd of gebotteld. U kunt ook paardebloem koffie of kruid thee drinken.
  • ½ Liter vrucht of groente sap-wortel en appelsap (u kunt kopen deze twee afzonderlijk en combineren met een derde water) met geraspte gember of verse watermeloen sap-hebben een dag. Het vlees van de watermeloen is hoog gehalte aan bèta-caroteen en vitamine C. De zaden zijn rijk aan vitamine E, evenals de antioxidant mineralen zink en selenium. U kunt het maken van een grote anti-oxidant cocktail door vers fruit en zaden in een blender te mengen in een groot-proeft drankje.
  • Eten in overvloed: Fruit-de meest gunstige vruchten met de hoogste afschrikken potentieel verse abrikozen, omvatten alle bessen, cantaloupe-meloenen, citrusvruchten, kiwi's, papaja's, perziken, mango's, meloenen, rode druiven. Groenten-zijn vooral goed artisjokken, paprika's, rode biet, spruitjes, broccoli, rode kool, wortelen, bloemkool, komkommer, boerenkool, pompoen, spinazie, zoete aardappel, tomaten, waterkers en tauge.
  • Eten met mate: graan-bruine rijst, maïs, gierst en quinoa-niet meer dan twee porties per dag. Vissen-zalm, makreel, sardines en tonijn-niet meer dan eenmaal per dag. Oliën – gebruik extra vergine olijfolie voor het koken en in plaats van boter en zaad koudgeperste oliën voor dressings. Noten en zaden – een handvol per dag van ruwe, ongezouten noten en zaden moet worden opgenomen. Kiezen uit amandelen, paranoten, hazelnoten, pecannoten, pompoenpitten, zonnebloempitten, sesamzaad en lijnzaad (lijnzaad).
  • Vermijden: alle tarwe producten, alle vlees en zuivelproducten (met inbegrip van eieren), zout en een levensmiddel met het, (trans) gehydrogeneerde vetten, kunstmatige zoetstoffen, levensmiddelenadditieven en conserveringsmiddelen, gefrituurd voedsel, kruiden, gedroogde vruchten. Grenzen aardappelen naar een gedeelte elke andere dag en bananen moeten één om de andere dag.
  • Wees niet verbaasd als je gevoel erger voor een paar dagen voordat u begint met het zich beter voelt. Dit is vooral waarschijnlijk als u zijn het elimineren van voedingsmiddelen die u afhankelijk bent.
  • Neem een dubbele dosis dagelijks van kwaliteit multivitaminen/mineralen supplementen, plus twee 1000 mg vitamine C capsules en anti-oxidant complex.
Klik hier om te kopen DetoxPlus van officiële site
Hoe Detox Uw Lichaam?