» » Hårtap Behandling For Kvinner

Hårtap Behandling For Kvinner

Kvinner er i en “ Catch-22 ″ Plasser når det gjelder stoffet behandlinger for androgenetic alopecia. Mens mange legemidler kan fungere til en viss grad, for noen kvinner, leger er uvillige til å foreskrive dem, og stoffet selskaper er ikke nøyaktig faller over seg til å teste eksisterende eller nye stoffer spesielt for deres evne til å hindre og behandle kvinne Mønstergruppe baldness.

Leger er motvillige til å bruke systemiske behandling (en pille eller annen form for intern behandling som påvirker hele systemet) hvis de ikke kjenner at Hårtap skyldes en ut over androgen i systemet eller en sensitized “ over-response ” til de såkalte “ vanlig ” mengder androgen i systemet. Det er fordi disse systemiske behandlinger kan lavere kroppens androgen nivåer. Derfor velge leger ofte aktuelle behandlinger (de som er brukt direkte på hodebunnen).

De beste resultatene fra behandling skje når du begynner behandling så snart som mulig etter at Hårtap begynner fordi langvarig androgenetic alopecia kan ødelegge mange av håret follicles. Bruk av anti-androgens etter langvarig Hårtap minst hjelper forhindre ytterligere Hårtap og oppmuntre noen hår regrowth fra disse follicles som har vært inaktiv, men er fortsatt levedyktig, stoppe behandling vil resultere i den hår tap fortsette hvis androgens ikke holdt inne sjekk på noen annen måte. A-vitamin og mineral nivåer hjelper mens du er på anti-androgen medisiner.

Vise beste Hårtap behandling for kvinner
Som alltid har behandlinger best sjanse til å være effektive hvis de er rettet til årsaken til Hårtap så vel som å utløse hårvekst. Dessverre er det bare en FDA godkjent behandling for kvinnelige mønster Hårtap.

Nedenfor finner du en liste over behandlinger som brukes til å behandle Håravfall i kvinner. Noen av disse stoffene har ikke blitt godkjent av FDA for dette programmet, men de har alle blitt godkjent for andre programmer, og brukes til å behandle Hårtap off label.

Effektiviteten av disse agenter og metoder varierer fra person til person, men mange kvinner har funnet at bruk av disse behandlinger har gjort en forskjell i håret og deres selvtillit.

Vise beste Hårtap behandling for kvinner
Minoxidil 2% aktuell behandling Minoxidil ble først brukt i tablettform som medisin til å behandle høyt blodtrykk (en antihypertensive). Det ble lagt merke til at pasienter behandlet med minoxidil opplevd overdreven hårvekst (Hypertrikose) som en bivirkning. Ytterligere forskning viste at bruker en løsning av minoxidil direkte til hodebunnen også kunne stimulere hårvekst. Mengden minoxidil gjennom huden i blodet er vanligvis for små til å føre til intern bivirkninger.

Kvinner med Diffus androgenetic alopecia kan bruke minoxidil og det faktisk synes å være mer effektive for kvinner sammenlignet med menn. Skaperne av minoxidil anbefaler kvinner bare bruker 2% konsentrasjon av minoxidil og ikke 5%. Skaperne av minoxidil ikke har mottatt FDA-godkjenning for å fremme minoxidil 5% eller minoxidil ekstra styrke for bruk av kvinner. Mange Hudspesialister foreskrive minoxidil 5% for kvinner med androgenetic alopecia hvis brukt under deres tilsyn. Noen små kliniske forsøk har vært gjennomført på 5% minoxidil for androgenetic alopecia i kvinner som viser at faktisk 5% løsning er mye mer effektivt i både beholder og regrowing håret enn 2%-løsning.

I kliniske studier av det meste hvite kvinner i alderen 18-45 år med mild eller moderat grader av håret forlis, følgende svar til minoxidil ble rapportert: 19% av kvinnene rapportert moderat hårvekst etter benytter minoxidil for 8 måneder (19% hadde moderat regrowth; 40% hadde minimal regrowth). Til sammenligning med 7% av kvinnene rapportering moderat hår regrowth etter benytter placebo, væsken uten virkestoffet i det, for 8 måneder (7% hadde moderat regrowth, 33% hadde minimal regrowth).

American hår tap Association gjenkjenner begrensningene for aktuell minoxidil behandling i kampen mot kvinnelige Hårtap (kvinne Mønstergruppe baldness) vi anbefaler derfor at du oppsøke råd fra en informert hår tap ekspert som kan gi deg informasjon om potensielle behandlinger oppført på dette webområdet.

Vise beste Hårtap behandling for kvinner
Androgen Receptor Inhibitors.

Aldactone / Spironolactone Spironolactone eller mer populære merkenavn Aldactone er i en klasse legemidler kalt kalium-sparsom diuretics (vannet pillen). Det brukes til å redusere mengden væske i kroppen uten å forårsake tap av kalium. Det er også brukt til å behandle hypertensjon (høyt blodtrykk) og edema (hevelse) og brukes til å behandle kalium mangel og hyperaldosteronism (en hormonal lidelse).

Spironolactone er en antiandrogen som fungerer på to måter. Først og fremst bremser det ned produksjonen av androgens i adrenal glands og ovaries. Dernest blokkerer den handlingen av androgens delvis ved å hindre at dihydrotestosterone bindingen til sin androgenetic-receptor.

Tagamet / cimetidin Cimetidin solgt under merkenavnet Tagamet, tilhører en klasse med histamine blokkeringer brukes hovedsakelig til å behandle gastrointestinal magesår. Histamine blokkeringen hindrer magen i å produsere overskytende syre, slik at kroppen til å helbrede ulcer. Cimetidin også har en ganske kraftig, anti-androgenic effekt og har vist seg for å blokkere dehydrotestosterone skjemaet bindende follicle receptor steder.

Cimetidin er brukt til å behandle hirsuitism i kvinner (overskytende ansikts hårvekst) og har blitt studert hos kvinner med Hårtap viser lovende resultater. På grunn av de store doser trengs for å oppnå det hår heve resultater, bør menn ikke ta cimettidine til å behandle sine Hårtap på grunn av mulig feminizing effekter inkludert ugunstige seksuell bivirkninger.

Vise beste Hårtap behandling for kvinner
Cyproterone Acetate Cyproterone Acetate brukes til å redusere sex stasjonen i menn som har overdreven sex stasjonen og for behandling av uttales seksuell aggresjon. Det er også foreskrevet for å behandle alvorlige hirsuitism i kvinne av childbearing alder, og også androgenetic alopecia i kvinner. Cyproterone acetate har sin effekter ved å blokkere binding av DHT dihydrotestosterone til sin reseptorene.

Cyproterone acetate er ikke tilgjengelig i USA og er tenkt som en av de siste skianlegg for behandling av kvinnelige mønsteret Hårtap på grunn av dens mulig toksisitet og langsiktige bivirkninger.

Som med alle narkotika bivirkninger enn de oppført kan oppstå, kontakt din lege Hvis du opplever en bivirkning som er uvanlig eller spesielt plagsom

Estrogen/progesteron Også kjent som hormone erstatning terapi (HRT) og forskrevne på menopause, er estrogen og progesterone piller og kremer trolig den mest vanlige systemiske formen av behandling for androgenetic alopecia for kvinner i overgangsalderen eller med estrogen og/eller progesteron mangler av andre grunner.

Vise beste Hårtap behandling for kvinner
Oral prevensjonsmidlerSiden prevensjon piller redusere produksjonen av ovarian androgens, kan de brukes til å behandle women's androgenetic alopecia. Husk, imidlertid, at de samme forsiktighetsregler må følges om en kvinne tar contraceptive pillene utelukkende for å hindre prevensjon eller behandle kvinne Mønstergruppe baldness. Røykere over trettifem som tar "pille" er for eksempel høyere risiko for blod clots og andre alvorlige forhold. Medisinske og livsstil loggen grundig diskutere med legen din. Contraceptive pillene kommer i ulike hormonal formuleringer, og legen din kan finne noe som er rett til dine bestemte behov, bytte piller Hvis det er nødvendig, til du er fysisk og følelsesmessig komfortabel med utforming. Merk: Bare lav androgen index prevensjon piller skal brukes til å behandle Hårtap. Høy androgen index prevensjon piller faktisk bidra til Hårtap ved utløser det eller aktivere den en gang er det blitt utløst av noe annet. Nizoral/ketokonazol Tilgjengelig som en aktuell behandling av resept, ketokonazol blir brukt som en antifungal agent i behandlingen av fungal infeksjoner. Den også har anti-androgenic effekter og kan føre til en reduksjon i produksjon av testosterone og andre androgens av det adrenalin kjortelen og av de mannlige og kvinnelige reproduktive organene (i kvinner, ovaries). På grunn av denne handlingen, kan den brukes til å behandle Hårtap. Nizoral sjampo inneholder 2 prosent ketokonazol og forskrives ikke bare for behandling av hodebunnen forhold, men også i kombinasjon med andre behandlinger for androgenetic alopecia. En 1 prosent-versjon er nå anvendelig over-the-counter, men det kan ikke være så effektiv som 2 prosent resept styrken. Det er ingen betydelige bivirkninger.

Vise beste Hårtap behandling for kvinner
PROPECIA/Proscar Narkotika-finasteride hemmer enzym 5-Alfa reduktase, og dermed begrenser produksjon av prostatakreft-skade, follicle drepe DHT. Det ble først markedsført for å behandle prostate under merkenavnet Proscar i 5 mg piller. I 1998 angitt en 1 mg versjon med merkenavn Propecia markedet som den første pillen godkjent av FDA for menns Hårtap. Det fungerer ganske bra for de fleste menn både å forebygge hårtap og utløser regrowth, og det kan fungere for noen kvinner, selv om kvinner ikke må ta den hvis de er gravid, og må ikke bli gravid mens på stoffet på grunn av risikoen for fødselsskader i en mannlig fetus. Mindre enn 2% av menn opplever forbigående seksuell side virkninger inkluderer erectile og libido vanskeligheter. Disse bivirkningene forekommer ikke i kvinner.

Cyproterone Acetate med Ethinyloestradiol Solgt under merkenavnet Diane 35 og Diane 50, er denne contraceptive tavle foreskrevet i Europa for women's androgenetic alopecia. Stoffet virker ved å blokkere noen av handlingene til mannlige hormoner som er vanligvis tilstede i kvinner. Selv om det er mulig for stoffet å stoppe ytterligere Hårtap og utløse regrowth av hår i omtrent et år, må det brukes på en kontinuerlig basis for å opprettholde regrowth og eliminere Hårtap. Mulige bivirkninger inkluderer bryst ømhet, en hodepine og redusert libido. Den har en god bivirkning-it bidrar til å hindre osteoporose. Stoffet er en kombinasjon av cyproterone og estradiol, en estrogen. Både Diane 35 og Diane 50 inneholder 2 mg cyproterone. Diane 35 inneholder omtrent 0,035 mg estradiol. Diane 50 inneholder 0.050 mg estradiol. Stoffet er så effektiv som, om ikke mer enn spironolactone. Dessverre er dette stoffet ikke tilgjengelig i USA.

Vise beste Hårtap behandling for kvinner