» » Gynecomastia – Mandlig Brystkræft Reduktion Kirurgi

Gynecomastia – Mandlig Brystkræft Reduktion Kirurgi

Mandlige Breast reduktion – Gynecomastia behandling

Disse er nogle af de erfarne af mænd med udvidede bryst eller gynecomastia følelser.

Omkring halvdelen af alle mænd har i dag overskydende lokaliserede fat og/eller overskydende glandular væv i ene eller begge bryster. Gynecomastia tegner sig for mere end 65 procent af alle mandlige breast lidelser, efter det amerikanske samfund af Plastic Surgeons (SLANGEGIFT). Kirurgi med eller uden liposuction kan anvendes til at behandle udvidede mandlige bryst.

Mens ofte ikke et alvorligt medicinsk problem, kan udvidet bryst i mænd være smertefuld. Det kan også forårsage forlegenhed — især blandt unge drenge, der kan være drilles som følge af deres bryst. Betingelsen er især almindeligt i teenage boys. Op har til 65 procent af 14-årige drenge forstørret bryst, ifølge American Academy of familie læger. Dette skyldes hovedsageligt udsving i kønshormoner, der opstår i puberteten. Det overskydende breast væv forsvinder uden behandling i to år i 75 procent af disse drenge og inden tre år i 90 procent af dem.

Udvidelsen forekommer typisk på begge sider af brystet, men hvis det er ensidig, fast og hårdt, se en læge straks at udelukke mandlig brystkræft.

Klik her for at prøve Gynexin

Hvad er Gynexin

Gynexin er en gennemprøvet arbejde mandlig brystkræft reduktion pille. Det er et naturligt supplement, der viser betydelig reduktion af den fedtholdige mand breast væv, også kaldet Gynecomastia.

Dette massiv marked virkninger en ud af tre mænd og dette produkt er det perfekte alternativ til dyre og ofte usikre kirurgi.

Årsager til udvidede bryst i mænd

I de fleste tilfælde er årsag til udvidede bryst ukendt. Blandt ældre mænd resulterer gynecomastia ofte fra faldende niveauer af det mandlige køn hormon testosteron, som formindsker med fremrykkende alder. Mænd oplever desuden en stigning i kropsfedt med alderen og en deraf følgende stigning i forholdet mellem de kvindelige kønshormoner (estrogens) til de mandlige kønshormoner (androgener).

Medikamenterne kan også forårsage udvidede bryst, herunder:

 • Antiandrogener anvendes til at behandle prostate udvidelsen eller kræft og nogle andre betingelser
 • AIDS medicin
 • Anti-anxiety medicin
 • Tricyclic antidepressants
 • Antibiotika
 • Ulcer medikamenterne
 • Cancer behandlinger
 • Hjerte medicin
 • Anabolske steroider og androgener
 • Alkohol
 • Amfetamin
 • Marihuana
 • Heroin
Hvis du bruger narkotika, der kan forårsage betingelsen, er du ikke en god kandidat til mandlig brystkræft reduktion behandling. Din læge vil først sandsynligvis rådgive dig at standse brugen af disse narkotika eller skifte til andre lægemidler, der ikke forårsager gynecomastia. Dog holder aldrig op med at tage en receptpligtig medicin uden tale med din læge første.

Klik her for at prøve Gynexin
Sygdomme kan medføre udvidede bryst. Disse kan omfatte:

 • Betingelser, der forstyrrer den normale testosteron produktion
 • Nogle tumorer, som dem, der involverer testiklerne, binyrer eller hypofyse kirtel
 • Hyperthyroidism (thyroidea kirtel producerer for megen thyroidea hormon)
 • Nyresvigt
 • Liver fiasko og skrumpelever
 • Underernæring
I nogle tilfælde er udseendet af fedtstof på kister af mænd og drenge ikke gynecomastia, men pseudogynecomastia, en betingelse, som kan løse med kost eller udøve. Sand gynecomastia vil derimod ikke forbedre med kost og motion.

Klik her for at prøve Gynexin

Gynecomastia behandling kandidatur

Du kan være en kandidat til gynecomastia behandling, hvis du er sundt, er forholdsvis normale vægt og er bliver generet af følelsen af at dine bryster er for stor. Derudover din breast udvikling skal har stabiliseret, og du skal have realistiske forventninger om, hvad proceduren, der kan og ikke kan udføre. Mandlig brystkræft reduktion kan modvirkes, hvis du er overvægtige eller overvægtige og ikke først har forsøgt at tabe.

Generelt har de bedste kandidater til kirurgi fast, elastisk hud, der vil omforme til organets nye konturer.

Teens kan drage fordel af kirurgi, hvis deres gynecomastia har været til stede i mere end to år, eller hvis problemet er alvorlige. I nogle teenageår, sekundære procedurer kan være behov for ned vejen hvis breast udvikling fortsætter.

Klik her for at prøve Gynexin

Din Breast reduktion høring

En høring med en certificeret plastik kirurg er nødvendig for at afgøre, om du er en god kandidat til mandlig brystkræft reduktion.

Ud over at deltage en grundig sygehistorie, vil din kirurgen også udføre en fysisk eksamen for at måle omfanget af overskydende fedt og glandular væv i området brystet. Din kirurg vil også foretage diagnostiske test for at bestemme den underliggende årsag til din udvidede bryst. Dette vil omfatte undersøgelser af dit endokrine funktion. Endokrine kirtler sekret de hormoner, der har været knyttet til udvidede bryst.

Din kirurg kan også tage nogle “ før ” fotos under denne høringsproces og bør drøfte dine forventninger med dig.

Klik her for at prøve Gynexin

Forberede kirurgi

Når du har planlagt dine fremgangsmåde, vil din kirurg give dig en liste over preoperative instruktioner. Dette vil omfatte nogle lab test som rutinemæssige blod arbejde og en cardiac workup Hvis du har nogen historie hjertesygdomme. Din kirurg vil også drøfte mandlig brystkræft reduktion af risici med dig før kirurgi. Han eller hun vil sandsynligvis bede dem holde op med at tage visse lægemidler, herunder albyl, nonsteroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs) og blod fortyndingsmidler, som alle kan øge blødende risiko.

Visse plantelægemidler kan også øge blødende risiko. For eksempel kan E-vitamin, omega-3 fedtsyrer, green tea og gingko biloba øge blødende risiko under og efter kirurgi. Kontroller, at du fortæller din kirurg om alt det, du tager, selv om det forekommer harmløst. De fleste kirurger anbefaler, at potentielle patienter ryge for måneden før og måneden efter kirurgi. Dine potentielle kirurg bør også drøfte mandlig brystkræft reduktion nyttiggørelse med dig for at Kontroller du ved, hvad der kan forventes.

Klik her for at prøve Gynexin

Gynecomastia Surgery Procedure

Breast reduktion surgery for gynecomastia der oftest udføres på et ambulant grundlag i en office-baserede eller ambulant kirurgisk facilitet eller i hospitalet. Undertiden anbefales en overnatning hospitalet. Gang i kirurgi er typisk en og en halv time, men en mere omfattende reduktion af mandlig brystkræft kan tage længere tid.

Proceduren kan udføres under generelle anesthesia eller local anesthesia med sedation. Din kirurg vil drøfte dine anesthesia muligheder med dig, når du har besluttet dig på kirurgi. Hvis din udvidede bryst består primært af overdreven fedtvævet, kan din kirurg bruge liposuction alene. Hvis overskydende glandular væv er den primære årsag, kan væv skære med en skalpel. Denne udtagelse kan udføres alene eller sammenholdt med liposuction.

Indsnit foretages enten på kanten af drikkekop (areola) eller i området underærmerne. Kirurgen skærer væk overskydende glandular væv, fedt og huden fra omkring pigmenteret området omkring areola og fra sider og bunden af brystet ved at arbejde gennem indsnit. Store reduktioner, der involverer fjernelse af en betydelig mængde vævscentre og huden kan kræve større indskæringer og mere synlige ar.

Hvis liposuction bruges også til at fjerne overskydende fedt, indsættes et slankt, hule rør (venflon) direkte via de eksisterende indskæringer. Venflon er knyttet til en vakuumpumpe til sugeudstyr ud fedtet.

For kun liposuction breast reduction, vil din kirurg sandsynligvis gøre et halv-tommers indsnit rundt om kanten af areola eller i området underærmerne. After surgery, kan et lille dræn indsættes via et separat indsnit at fjerne overskydende væsker. Når lukket, dækket af indskæringer med forbinding. Brystet kan være indpakket for at holde huden fast sted.

Klik her for at prøve Gynexin

Omkostningerne ved Gynecomastia kirurgi

Omkostningerne ved mandlig brystkræft reduktion varierer afhængigt om omfanget af dine kirurgi. Det omfatter typisk kirurgen gebyr, hospitalet eller kirurgiske facilitetens omkostninger, anesthesia gebyrer og forskrifter for medikamenter og post-surgery klæder. Ifølge statistikker fra det amerikanske samfund af Plastic Surgeons (SLANGEGIFT) er det nationale gennemsnit for plastik kirurg gebyrer for gynecomastia kirurgi groft $3,100. Dette omfatter kun en del af de samlede omkostninger. Få et komplet skøn før booking din kirurgi. Mange plastic surgeons tilbyder finansieringsplaner.

I de fleste tilfælde er omkostningerne ved mandlig brystkræft reduktion kirurgi ikke omfattet af forsikring. Hver forsikringspolice varierer meget, så revision din politik omhyggeligt for at bestemme dækning.

Klik her for at prøve Gynexin

Hvis du vælger den rigtige kirurg

Vælg en certificeret plastik kirurg med omfattende erfaring i mandlig brystkræft reduktion procedurer til at minimere risikoen for gynecomastia kirurgi komplikationer og maksimere din tilfredshed med resultaterne. Starte din søgning efter de rigtige kirurg nu.

Klik her for at prøve Gynexin