» » Gynecomastia – Hímivarú Breast Csökkentése Sebészet

Gynecomastia – Hímivarú Breast Csökkentése Sebészet

Hímivarú Breast csökkentése – Gynecomastia-kezelés

Ezek a kibővített mellek vagy gynecomastia férfiak által tapasztalt érzelmek meg.

Minden ember körülbelül a fele ma van honosított felesleges zsírt és/vagy felesleges mirigyes szövet egyik vagy mindkét mellek. Minden férfi breast rendellenességek, Plasztikai Sebészek American Society (ASP) szerint több mint 65 %-os gynecomastia számlák. Műtét, vagy anélkül liposuction kibővített hímivarú mellek kezelésére használható.

Gyakran nem súlyos orvosi probléma, míg a férfiak kibővített mellek fájdalmas lehet. Ez okoz a zavartan – különösen a fiatal fiú, aki lehet bosszantotta, miatt a mellek között. A feltétel az, különösen gyakori, hogy teen fiúk. Fel a 14 éves fiú 65 %-os van nagyítják melleit, családi orvosok American Academy. Ez nagyrészt a pubertás során előforduló nemi hormonok ingadozása. A felesleges mellszövet ezek a fiúk, és 90 százalékát a három éven belül két évig terjedő 75 százaléka kezelés nélkül eltűnik.

A bővítés jellemzően akkor fordul elő a mellkas mindkét oldalon, de ha az egyoldalú, szilárd és kemény, lásd: az orvos, hogy haladéktalanul zárja ki a hímivarú breast cancer.

Kattintson ide, hogy próbálja meg a Gynexin

Mi a Gynexin

Gynexin a bizonyított hímivarú breast csökkentése pirulát dolgozni. Természetes kiegészítése, azt mutatja, hogy a jelentős csökkentését a zsíros ember breast szövetek, más néven a Gynecomastia.

E tömeges piaci háromból egy férfi van hatással, és ez a termék költségesek, és gyakran nem biztonságos sebészeti perfect alternatíva.

Férfiak kibővített mellek okai

A legtöbb esetben a kibővített mellek oka ismeretlen. Idősebb emberek között gynecomastia eredményei gyakran az, hogy csökkenti a kor hátramaradtak férfi nemi hormon-tesztoszteron szintje csökken. Ezen túlmenően férfiak tapasztalat testzsír korhatár emelése és a női nemi hormonok (ösztrogének) aránya a férfi nemi hormonok (androgens) való eredő emelkedése.

Gyógyszereket is okozhatja a kibővített mell, többek között:

 • Hozzászokott élvezet a prosztata bővítés vagy a rák és a néhány egyéb feltételek anti-Androgens
 • AIDS gyógyszeres kezelés
 • Anti-anxiety gyógyszeres kezelés
 • Triciklikus antidepresszánsok
 • Antibiotikumok
 • Ulcer gyógyszeres kezelés
 • Rák kezelés
 • Szív gyógyszeres kezelés
 • Anabolikus szteroidok és androgens
 • Alkohol
 • Amfetamin
 • Marihuána
 • Heroin
Azok a kábítószerek, amit május okoz a feltétel használatakor nincs férfi breast csökkentése kezelés jó jelölt. Az orvos lesz valószínűleg először tanácsoljuk, stop, e kábítószerek használatával, vagy kapcsol-hoz más gyógyszereket, hogy ne okozzanak a gynecomastia. Azonban soha megáll véve egy orvosi recept gyógyszeres kezelés nélkül beszélt az orvos első.

Kattintson ide, hogy próbálja meg a Gynexin
Betegségek, valamint a kibővített mellek okozhat. Ezek közé tartozhatnak:

 • Bármely feltétel, amely ütközik a szokásos tesztoszteron-termelés
 • Bizonyos tumorok, például a herék, mellékvese és agyalapi mirigy
 • Hyperthyroidism (a pajzsmirigy mirigy termel túl sok pajzsmirigy hormon)
 • Veseelégtelenség
 • Máj, és a májzsugorodás
 • Alultápláltság
Egyes esetekben a fiúk és férfiak ládák fat megjelenését nincs gynecomastia, de pseudogynecomastia, az a feltétel, amelyek megoldhatják a táplálékkal, vagy gyakorlásának. Ezzel szemben a valódi gynecomastia nem javulni fog a életstílusát.

Kattintson ide, hogy próbálja meg a Gynexin

Gynecomastia kezelés kandidátusságról

Ön lehet a gynecomastia kezelése, ha Ön egészséges, viszonylag átlagos súlyának és is zavarta, az az érzésem, hogy a melleket túl nagyok. Ezen túlmenően a mell fejlesztési kell rögzítették, és rendelkeznie kell arról, hogy az eljárást is, és nem tudja végrehajtani a reális elvárásokat. Hímivarú breast csökkentését lehet kizárni, ha a túlsúlyos vagy elhízott, és már nem először megpróbálta lefogy.

Általában a legjobb jelölt sebészeti is erős, rugalmas bőr, amit lesz a szervezet új kontúrokat alakíthatja a pontos beállításhoz.

Teens a műtét előnyösek lehetnek, ha a gynecomastia több mint két évig tartózkodott, vagy ha a probléma súlyos. Egyes tizenéves másodlagos eljárás lehet szükséges a közúti le, ha a mell fejlesztése továbbra is.

Kattintson ide, hogy próbálja meg a Gynexin

A mell csökkentése konzultáció

Board-certified műanyag sebész egyeztetve vannak-e jó eséllyel hímivarú breast csökkentésére van szükség.

Alapos kórtörténet megtapasztalni a sebész is előad a mellkasi területen a felesleges fat és mirigyes szövetek mértékének fizikai vizsga. A sebész is folytat majd, a kibővített melleket mögöttes okának diagnosztikát. Ez magában foglalja az endokrin függvény vizsgálatok. Az endokrin-mirigyek folyadékot választ ki, a hormonok, kibővített mellek csatolt.

A tudományokban is vehet néhány “ előtt ” a konzultációs folyamat során fotó és kell megvitatni veled elvárásait.

Kattintson ide, hogy próbálja meg a Gynexin

Felkészülés a műtét

Amint az eljárás van ütemezve, a sebész akarat ad ön az preoperative utasítások listáját. Ez magában foglalja a néhány vizsgálat mint szokásos vér munkavégzés és a szív workup ha bármely history of heart disease lab. A sebész tanácsát is megvitatják meg a hímivarú breast csökkentése kockázatok veled. Ő vagy ő valószínűleg kérni fogja, hogy megáll, véve bizonyos gyógyszeres kezelés, beleértve az aszpirin, nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (szerek) és a vér hígítók, is, amelyek növelik a vérzés kockázatát.

Bizonyos gyógynövénykészítmények is erősítheti meg a vérzés veszélyét. Például E-vitamin-, omega-3 zsírsavak, zöld tea és gingko biloba minden növelheti vérzés kockázat alatt és műtét után. Győződjön meg arról, hogy a sebész mindent, amit van véve, elmondja, még akkor is, ha úgy tűnik, ártalmatlan. A legtöbb surgeons javasoljuk, hogy leendő betegek előtti hónapban, és a műtétet követő hónapban a dohányzásról. A leendő sebész is megvitatják hímivarú breast csökkentése helyreállítási, hogy győződjön meg arról, hogy tudod, mire számíthat.

Kattintson ide, hogy próbálja meg a Gynexin

A Gynecomastia műtétek eljárás

Breast csökkentése a műtét gynecomastia leggyakrabban végzett járóbeteg-ellátási alapon office vagy járóbeteg sebészeti létesítményben vagy a kórházban. Néha egy egynapos kórházi tartózkodás ajánlott. Műtét idő általában egy másfél óra alatt, de egy szélesebb körű hímivarú mell-csökkentés hosszabb ideig tarthat.

Az eljárást általános érzéstelenítés, helyi érzéstelenítés és nyugtatás a fogászatban vagy lehet elvégezni. A sebész megvitatja a anesthesia beállítások veled, miután döntött a műtét. Ha a kibővített melleket elsősorban zsírszövetből túlzott áll, a sebész liposuction egyedül használja. Az elsődleges ok esetén a felesleges mirigyes szövetet a szövet lehet levágni szike. E orrsövény végezhetik, egyedül vagy liposuction együtt.

A bemetszést vagy a szélén, a mellbimbó (areola), vagy a underarm területén. A sebész darabolt el a felesleges mirigyes szövetet, a zsír és a bőr a lehet a bimbóudvar körüli pigmentált terület körül, és az edény falát és alját a mell bemetszése keresztül a munka révén. Nagymértékű csökkentése, amely a szövet- és bőr jelentős mennyiségű eltávolítása szükség lehet a nagyobb bemetszéseket és láthatóbbá hegek.

Liposuction távolítsa el a felesleges zsírt is használatos, ha egy vékony, üreges cső (kanül) közvetlenül a meglévő bemetszéseket keresztül egészül ki. A kanül a vákuum-szivattyú szívó a fat ki van csatolva.

Csak liposuction breast csökkentésére a sebész akarat valószínű csinál lehet a bimbóudvar, vagy a underarm területén, a szélei körül fél hüvelyk bemetszése. Sebészet, után egy kis leeresztő be kell illeszteni egy külön metszéssel a felesleges folyadék eltávolítása révén. Miután bezárt, a bemetszést kötéssel alá tartoznak. A mell lehet kell csomagolni, hogy a bőr szilárdan a helyén.

Kattintson ide, hogy próbálja meg a Gynexin

Költség Gynecomastia sebészet

Hímivarú mell-csökkentés költségének a műtét mennyire függően változik. Általában tartalmazza a sebész díj, kórházi vagy sebészeti létesítmény költségek, anesthesia díjak és gyógyszeres kezelés és utáni műtét ruházati vonatkozó előírások. Plasztikai Sebészek American Society (ASP) a statisztikák szerint gynecomastia surgery műanyag sebész díjai tekintetében az országos átlag körülbelül $3100. Ez magában foglalja a teljes költsége csak egy részét. Kap egy teljes becsült foglalás a műtét előtt. Sok Plasztikai Sebészek kínál finanszírozási tervek.

A legtöbb esetben a hímivarú breast csökkentése műtét költségét nem biztosítás fedezi. Minden biztosítási kötvény – jelentősen, a so felülvizsgálat a házirendet gondosan határozza meg a fedezeti változhat.

Kattintson ide, hogy próbálja meg a Gynexin

A jobb oldali sebész kiválasztása

Válassza ki a széles körű ismeretekkel rendelkező board-certified műanyag sebész hímivarú breast csökkentési eljárások a lehető legkisebbre csökkentik a gynecomastia műtétek komplikációk, és maximalizálja a kielégítő eredményt. Indítsa el most az Ön a jobb sebész keresése.

Kattintson ide, hogy próbálja meg a Gynexin