» » Gynecomastia – αρσενικά στήθους μείωση χειρουργική

Gynecomastia – αρσενικά στήθους μείωση χειρουργική

Αρσενικά στήθους μείωση – Gynecomastia μεταχείριση

Αυτά είναι μερικά από τα συναισθήματα που βιώνουν οι άνδρες με διευρυμένη Στήθη ή gynecomastia.

Περίπου το ήμισυ του συνόλου των ανδρών σήμερα έχουν περίσσεια λίπους μεταφρασμένη ή/και πλεονάζουσα αδένων ιστών σε μία ή δύο Στήθη. Gynecomastia αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 65% του όλα αρσενικά στήθους διαταραχές, σύμφωνα με την αμερικανική κοινωνία της πλαστικό Surgeons (ASP). Χειρουργική με ή χωρίς Health & Diet μπορούν να χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία διευρυμένη αρσενικά Στήθη.

Ενώ συχνά δεν ιατρική σοβαρό, διευρυμένη Στήθη στους άνδρες μπορεί να είναι οδυνηρές. Αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει αμηχανία — ιδίως μεταξύ των νεαρά αγόρια, οι οποίοι μπορεί να είναι διαφορετικές ψηφίδες λόγω Στήθη τους. Η συνθήκη είναι συνηθισμένο σε εφήβων αγοριών. Μέχρι να το 65 τοις εκατό των 14-year-old boys μεγεθύνατε Στήθη, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία των οικογενειακών ιατρών. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό τις διακυμάνσεις ορμονών που προκύπτουν κατά την εφηβεία. Περίσσεια μαστό εξαφανίζεται χωρίς επεξεργασία σε δύο χρόνια στο 75 τοις εκατό αυτά τα αγόρια, και εντός προθεσμίας τριών ετών στο 90 τοις εκατό από αυτούς.

Διεύρυνση προκύπτει συνήθως από τις δύο πλευρές του θώρακα, αλλά αν είναι μονόπλευρη, σταθερή και σκληρό, δείτε γιατρός αμέσως, για να αποκλειστεί από τον καρκίνο του μαστού αρσενικά.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Gynexin

Τι είναι το Gynexin

Gynexin είναι μια αποδεδειγμένη να εργαστούν αρσενικά στήθους μείωση χάπι. Είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που δείχνει σημαντική μείωση της λιπαρά man στήθους ιστών, που ονομάζεται επίσης Gynecomastia.

Αυτή η μαζική αγορά εφέ μία στις τρεις άνδρες και αυτό το προϊόν είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για ακριβά και συχνά μη ασφαλή χειρουργική.

Αιτίες της διευρυμένης Στήθη στους άνδρες

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αιτία της διευρυμένης Στήθη είναι άγνωστη. Στους άνδρες, οι gynecomastia συχνά οδηγεί από τη μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης το αρσενικό φύλο ορμόνες, που μειώνεται με την ηλικία που έρχονται. Επιπλέον, οι άνδρες εμπειρία αύξηση του σωματικού λίπους με την ηλικία και το προκύπτον αύξηση του δείκτη του γυναικείων ορμονών (οιστρογόνων) για τα αρσενικά ορμονών (ανδρόγυνα).

Φάρμακα μπορεί επίσης να προκαλέσει διευρυμένη Στήθη, συμπεριλαμβανομένων:

 • Anti-androgens που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του προστάτη τη διεύρυνση ή τον καρκίνο και ορισμένες άλλες προϋποθέσεις
 • AIDS φάρμακα
 • Anti-anxiety φάρμακα
 • Tricyclic αντικαταθλιπτικά
 • Τα αντιβιοτικά
 • Φάρμακα έλκος
 • Θεραπείες του καρκίνου
 • Καρδιά φάρμακα
 • Στεροειδή ουσιών με αναβολική δράση και ανδρογόνα
 • Αλκοόλη
 • Αμφεταμίνες
 • Μαριχουάνα
 • Ηρωίνη
Εάν χρησιμοποιείτε ναρκωτικών που ενδέχεται να προκαλέσουν την προϋπόθεση, δεν είστε καλός υποψήφιος για αρσενικά στήθους μείωση μεταχείριση. Ο γιατρός σας θα πιθανότατα πρώτα σας συμβουλεύσει να διακόψετε τη χρήση αυτών των ναρκωτικών ή να μεταβείτε σε άλλα φάρμακα που δεν προκαλούν gynecomastia. Ωστόσο, ποτέ δεν σταματήσει λαμβάνοντας μια συνταγή φαρμάκων χωρίς να μιλάει με το γιατρό σας, το οποίο είναι πρώτο.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Gynexin
Ασθένειες ενδέχεται να προκαλέσει διευρυμένη Στήθη καθώς και. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Όλες τις συνθήκες που επηρεάζουν την παραγωγή τεστοστερόνης κανονική
 • Ορισμένες νεοπλασίες, όπως αυτές που αφορούν το όρχεις, επινεφρίδια ή υπόφυση αδένας
 • Hyperthyroidism (το θυρεοειδή αδένα παράγει πάρα πολύ ορμόνες του θυρεοειδή)
 • Νεφρική ανεπάρκεια
 • Αποτυχία του ήπατος και κίρρωση
 • Υποσιτισμού
Σε ορισμένες περιπτώσεις η εμφάνιση λίπους στο τα κιβώτια άνδρες και αγόρια δεν είναι gynecomastia, αλλά pseudogynecomastia, μια κατάσταση που μπορεί να επιλύσει με τροφής ή άσκησης. Αντίθετα, η αλήθεια gynecomastia δεν θα βελτιωθεί με την διατροφή και άσκηση.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Gynexin

Gynecomastia μεταχείριση υποψηφιότητα

Μπορείτε ενδεχομένως να είναι υποψήφια για gynecomastia θεραπεία, εάν είστε υγιή, είναι σχετικά κανονική βάρους και ενοχλείται από την αίσθηση ότι σας Στήθη είναι πολύ μεγάλα. Επιπλέον, πρέπει να έχουν σταθεροποιηθεί σας ανάπτυξη στήθους, και πρέπει να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με το τι μπορεί και τι δεν είναι δυνατό να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Αρσενικά στήθους μείωση μπορεί να αποθαρρυνθούν εάν είναι υπέρβαρα ή παχύσαρκα και δεν προσπάθησαν αρχικά να χάσετε βάρος.

Γενικά, ο καλύτερος υποψήφιος για χειρουργική έχουν σταθερή, ελαστική δέρμα που θα ανασχεδιάσετε σε νέα περιγράμματα του οργανισμού.

Εφηβική ηλικία μπορεί να επωφεληθεί από χειρουργική, τους gynecomastia ήταν παρούσα για περισσότερο από δύο έτη ή εάν το πρόβλημα είναι σοβαρό. Σε ορισμένες εφηβεία, μπορεί να είναι δευτερεύουσες διαδικασίες χρειάζονται προς την κατεύθυνση, εάν συνεχιστεί η ανάπτυξη στήθους.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Gynexin

Σας διαβούλευση μείωση του μαστού

Διαβούλευση με μια board-certified πλαστικός χειρουργός απαιτείται για να εξακριβώσετε αν είστε καλός υποψήφιος για αρσενικά στήθους μείωση.

Εκτός από μια ενδελεχή ιατρικό ιστορικό, σας χειρούργος θα επίσης να εκτελέσετε μια φυσική εξέταση για να μετρηθεί η έκταση του πλεονάζοντος λίπους και αδένων ιστών στην περιοχή στήθος. Σας χειρουργός, θα διεξάγει επίσης διαγνωστικό έλεγχο για να προσδιορίσετε την αιτία για σας διευρυμένη Στήθη. Αυτό θα περιλαμβάνουν δοκιμές των ενδοκρινική λειτουργία σας. Ενδοκρινείς αδένες secrete τις ορμόνες που έχουν συνδεθεί με διευρυμένη Στήθη.

Σας χειρουργός μπορούν επίσης να λαμβάνουν ορισμένες “ πριν από ” photos κατά τη διάρκεια αυτή τη διαδικασία διαβούλευσης, και θα πρέπει να συζητήσουν τις προσδοκίες σας μαζί σας.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Gynexin

Προετοιμασία για χειρουργική

Από τη στιγμή που έχετε προγραμματίσει διαδικασία σας, σας χειρούργος θα σας δώσει μια λίστα preoperative οδηγίες. Αυτό θα περιλαμβάνει ορισμένες εργαστήριο δοκιμών όπως εργασίες ρουτίνας αίματος και μια καρδιακών workup εάν έχετε ιστορικό καρδιακές παθήσεις. Σας χειρουργός επίσης θα συζητήσουμε τα αρσενικά στήθους μείωση κινδύνων μαζί σας πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Αυτός ή αυτή θα πιθανό ζητώ να σταματήσουμε τη ορισμένων φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων ασπιρίνη, nonsteroidal αντιφλεγμονόδεις ναρκωτικών (NSAIDs) και αραιωτικά, τα οποία μπορεί να αυξήσει την αφαίμαξη κινδύνου του αίματος.

Ορισμένες βοτανικές θεραπείες μπορούν επίσης να αυξήσουν την αφαίμαξη κινδύνου. Για παράδειγμα, βιταμίνη Ε, ω-3 λιπαρά οξέα, πράσινο τσάι και gingko biloba όλα μπορεί να αυξήσει αφαίμαξη κίνδυνο κατά τη διάρκεια και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πείτε σας χειρουργός σχετικά με τα πάντα που εκτελείτε, ακόμα και αν φαίνεται αβλαβή. Περισσότερα χειρούργους συνιστάται ότι πιθανούς ασθενείς κόψω το κάπνισμα για το μήνα που προηγείται και τον μήνα έπειτα από χειρουργική επέμβαση. Σας προγνώσεων χειρουργός πρέπει να συζητήσουμε επίσης ανάκτησης μείωση αρσενικά στήθους μαζί σας για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι θα αντιμετωπίσετε.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Gynexin

Η διαδικασία χειρουργική Gynecomastia

Πλαστική επέμβαση στο στήθος μείωση για gynecomastia πιο συχνά εκτελείται σε βάση εξωτερικής παραμονής σε εγκατάσταση χειρουργικά βασίζονται στο office ή η υπερβολική ή στο νοσοκομείο. Μερικές φορές, συνιστάται η διανυκτέρευση νοσοκομείο. Χρόνος σε χειρουργική είναι συνήθως μιάμιση ώρα, αλλά μια πιο εκτεταμένη μείωση αρσενικά στήθους ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο.

Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό anesthesia γενική ή τοπική anesthesia με την καταστολή. Σας χειρουργός θα συζητήσει τις επιλογές σας anesthesia μαζί σας, αφού έχετε αποφασίσει σχετικά με χειρουργική. Εάν σας διευρυμένη Στήθη συνίσταται κυρίως σε υπερβολική λιπώδη ιστό, σας χειρουργός μπορεί να χρησιμοποιήσετε Health & Diet μόνο. Εάν η περίσσεια αδένων ιστών είναι η πρωταρχική αιτία, μπορεί να διακόπτεται ιστών του με ένα νυστέρι. Αυτό εκτομής μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με Health & Diet.

Την εντομή γίνεται είτε στην άκρη τις θηλές (areola) ή στην περιοχή underarm. Ο χειρούργος τεμάχια μακριά η περίσσεια αδένων ιστός, το λίπος και το δέρμα από γύρω από την pigmented περιοχή γύρω από το areola, καθώς και από τις δύο πλευρές και κάτω του στήθους από εργασίας μέσω την εντομή. Σημαντικές μειώσεις που αφορούν την άρση των ένα σημαντικό ποσό των ιστών και δέρμα μπορεί να απαιτήσει μεγαλύτερη τομές και πιο ορατά σημάδια.

Αν Health & Diet χρησιμοποιείται επίσης για να καταργήσετε περίσσεια λίπους, slim, κοίλο σωλήνα (διασωλήνωσης) εισάγεται απευθείας μέσω των υφιστάμενων τομών. Το διασωλήνωσης είναι συνδεδεμένη με μια αντλία κενού να αναρρόφησης που ξεχωρίζουν το λίπος.

Για μείωση μόνο Health & Diet στήθους, σας χειρούργος θα πιθανό να κάνει μια μισής ίντσας εντομή γύρω από την άκρη του areola ή στην underarm περιοχή. Έπειτα από χειρουργική, ένα μικρό εγκεφάλων μπορεί να εισαχθεί μέσω ένα ξεχωριστό εντομή να καταργήσετε περίσσεια υγρά. Αφού κλείσει, τις τομές καλύπτονται με έναν επίδεσμο. Το στήθος ενδέχεται να έχει αναδιπλωθεί για να διατηρήσετε το δέρμα σταθερά στη θέση.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Gynexin

Κόστος της Gynecomastia χειρουργική

Το κόστος της μείωσης των αρσενικών στήθους διαφέρει ανάλογα με την έκταση του σας χειρουργική επέμβαση. Περιλαμβάνει συνήθως ο χειρούργος του τέλους, νοσοκομείο ή κόστος χειρουργικά διευκόλυνσης, anesthesia τέλη και προδιαγραφών για τα φάρμακα και post-surgery ενδύματα. Σύμφωνα με τις στατιστικές από την αμερικανική κοινωνία της πλαστικό Surgeons (ASP), τον εθνικό μέσο όρο για πλαστικός χειρουργός τέλη για gynecomastia χειρουργική είναι περίπου $3,100. Αυτό περιλαμβάνει μόνο ένα μέρος του συνολικού κόστους. Βρείτε μια πλήρη εκτίμηση πριν από την κράτησή σας χειρουργική επέμβαση. Πολλές πλαστικό surgeons προσφέρουμε σχέδια χρηματοδότησης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το κόστος των αρσενικών στήθους μείωση χειρουργική δεν καλύπτεται από ασφάλιση. Κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό, τόσο αναθεώρηση την πολιτική σας προσεκτικά, για να προσδιορίσετε την κάλυψη.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Gynexin

Επιλέγοντας το σωστό χειρουργός

Επιλέξτε μια board-certified πλαστικός χειρουργός με μεγάλη εμπειρία στις διαδικασίες μείωση αρσενικά στήθους, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο gynecomastia χειρουργική επιπλοκές και να μεγιστοποιήσετε την ικανοποίησή σας με τα αποτελέσματα. Ξεκινήστε την αναζήτησή σας για την σωστή χειρουργός τώρα.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Gynexin