» » Gynaecomastie – Mannelijke Borstoperatie Vermindering

Gynaecomastie – Mannelijke Borstoperatie Vermindering

Mannelijke borstverkleining-gynaecomastie behandeling

Dit zijn enkele van de emoties ervaren door mannen met uitgebreide borsten, of gynaecomastie.

Ongeveer de helft van alle mannen hebben vandaag gelokaliseerde overtollig vet en/of overtollige klierweefsel in één of beide borsten. Gynaecomastie goed voor meer dan 65 procent van alle mannelijke borst stoornissen, volgens de Amerikaanse maatschappij van Plastic Chirurgen (ASPS). Chirurgie met of zonder liposuctie kan worden gebruikt voor de behandeling van uitgebreide mannelijke borsten.

Terwijl vaak niet een ernstige medisch probleem kunnen uitgebreide borsten bij mannen pijnlijk. Het kan ook leiden tot verlegenheid — met name onder jonge jongens die kunnen worden geplaagd als gevolg van hun borsten. De voorwaarde is vooral gemeenschappelijk in tiener jongens. Omhoog hebt tot 65 procent van de 14-jarige jongens vergroot borsten, volgens de American Academy of Family Physicians. Dit is grotendeels te wijten aan de schommelingen in de geslachtshormonen die zich tijdens de puberteit voordoen. Het overtollige borstweefsel verdwijnt zonder behandeling in twee jaar in 75 procent van deze jongens, en binnen drie jaar in 90 procent van hen.

Uitbreiding doet zich meestal voor op beide zijden van de borst, maar als het is eenzijdig, stevig en hard, Raadpleeg een arts onmiddellijk uit te sluiten mannelijke borstkanker.

Klik hier om te proberen Gynexin

Wat is Gynexin

Gynexin is een bewezen te werken mannelijke borst reductie pil. Het is een natuurlijke aanvulling waarin aanzienlijke vermindering van de vette man borstweefsels, ook bekend als gynaecomastie.

Deze enorme markt effecten een op de drie mannen en dit product is het perfecte alternatief voor dure en vaak onveilige chirurgie.

Oorzaken van vergrote borsten bij mannen

In de meeste gevallen is de oorzaak van uitgebreide borsten onbekend. Onder oudere mannen, gynaecomastie vaak het gevolg van dalende niveaus van het mannelijke geslacht hormoon testosteron, dat vermindert met de leeftijd bevorderen. Bovendien, ervaren mannen een toename van lichaamsvet met de leeftijd en een daaruit voortvloeiende stijging van de verhouding van de vrouwelijke geslachtshormonen (oestrogenen) tot het mannelijke geslacht hormonen (androgenen).

Medicatie kunnen ook leiden tot uitgebreide borsten, met inbegrip van:

 • Anti-Androgens gebruikt voor de behandeling van prostaat uitbreiding of kanker en sommige andere voorwaarden
 • AIDS-medicijnen
 • Anti-angst-medicatie
 • Tricyclische antidepressiva
 • Antibiotica
 • Ulcer medicijnen
 • Behandelingen van kanker
 • Hart medicijnen
 • Anabole steroïden en androgenen
 • Alcohol
 • Amfetaminen
 • Marihuana
 • Heroïne
Als u medicijnen die leiden de aandoening tot kunnen, bent u niet een goede kandidaat voor mannelijke borstkanker behandeling. Uw arts zal waarschijnlijk eerst adviseren u om te stoppen met het gebruik van deze drugs of overstappen naar andere medicijnen die geen gynaecomastie veroorzaken. Echter nooit stoppen met het nemen van een recept medicatie zonder praten met uw arts de eerste.

Klik hier om te proberen Gynexin
Ziekten kunnen veroorzaken evenals uitgebreide borsten. Deze kunnen omvatten:

 • Eventuele voorwaarden die met de normale testosteron productie interfereren
 • Sommige tumoren, zoals die met betrekking tot de testes, bijnieren of slijmachtige klier
 • Hyperthyreoïdie (de schildklier produceert teveel schildklierhormoon)
 • Nierfalen
 • Lever falen en levercirrose
 • Ondervoeding
In sommige gevallen is de weergave van vet op de borst van de mannen en jongens niet gynaecomastie, maar pseudogynecomastia, een aandoening die kan worden opgelost met dieet of oefening. Daarentegen, zal echte gynaecomastie niet verbeteren met dieet en lichaamsbeweging.

Klik hier om te proberen Gynexin

Gynaecomastie behandeling kandidatuur

U mogelijk een kandidaat voor gynaecomastie behandeling als je gezond bent, zijn van relatief normaal gewicht en zijn gehinderd door het gevoel dat uw borsten te groot zijn. Bovendien moet uw borstontwikkeling hebben gestabiliseerd, en hebt u realistische verwachtingen over wat de procedure wel en niet kan bereiken. Mannelijke borstverkleining kan worden ontmoedigd als u overgewicht of obesitas en hebben niet eerst geprobeerd om gewicht te verliezen.

In het algemeen hebben de beste kandidaten voor chirurgie stevige, elastische huid die tot nieuwe contouren van het lichaam omvormen zullen.

Tieners kunnen profiteren van chirurgie als hun gynaecomastie aanwezig is geweest voor meer dan twee jaar of als het probleem ernstig is. In sommige tieners, secundaire procedures kunnen worden nodig onderaan de weg als borstontwikkeling blijft.

Klik hier om te proberen Gynexin

Uw borst reductie raadpleging

Een overleg met een board-gecertificeerde plastisch chirurg is nodig om te bepalen of u een goede kandidaat voor mannelijke borstverkleining.

Naast het maken van een grondige anamnese, uw chirurg zal ook het uitvoeren van een fysiek examen voor het meten van de omvang van de overtollige vet en klierweefsel weefsel in de borst gebied. Uw chirurg zal ook voeren diagnostische tests om te bepalen van de onderliggende oorzaak van uw uitgebreide borsten. Dit omvat tests van uw endocriene functie. De endocriene klieren afscheiden de hormonen die zijn gekoppeld aan uitgebreide borsten.

Uw chirurg kan ook nemen sommige “ voor ” foto's tijdens dit raadplegingsproces en uw verwachtingen met u te bespreken.

Klik hier om te proberen Gynexin

Voorbereiding voor chirurgie

Zodra u uw procedure hebt gepland, zal uw chirurg u een lijst van preoperatieve instructies geven. Dit omvat sommige lab testen zoals routine bloed werk en een cardiale workup hebt u geen geschiedenis van hart-en vaatziekten. Uw chirurg zal ook mannelijke borst vermindering van risico's met u bespreken voorafgaand aan de operatie. Hij of zij zal waarschijnlijk vragen je bloed verdunners, die allemaal risico op bloeden verhogen kan te stoppen met inname van bepaalde medicijnen, met inbegrip van aspirine, steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's).

Bepaalde kruiden remedies kunnen ook bloeden risico verhogen. Bijvoorbeeld, kunnen vitamine E, omega-3 vetzuren, groene thee en gingko biloba bloeden risico verhogen tijdens en na de operatie. Zorg ervoor dat u vertel uw chirurg over alles die u neemt, zelfs als het lijkt onschuldig. De meeste chirurgen aanbevelen dat toekomstige patiënten stoppen met roken voor de maand vóór en de maand na de operatie. Uw potentiële chirurg moet ook mannelijke borst reductie herstel bespreken met u moet ervoor zorgen dat u weet wat te verwachten.

Klik hier om te proberen Gynexin

De Procedure gynaecomastie chirurgie

Vermindering borstoperatie voor gynaecomastie wordt meestal uitgevoerd op een poliklinische basis in een office-gebaseerd of ambulante chirurgische faciliteit of in het ziekenhuis. Soms werd een overnachting ziekenhuis is aanbevolen. Tijd in de chirurgie is meestal een uur en een half, maar een meer uitgebreide mannelijke borstverkleining kan langer duren.

De procedure kan worden uitgevoerd onder algemene verdoving of plaatselijke verdoving met sedatie. Uw chirurg zal uw anesthesie opties met u bespreken zodra u hebt besloten op chirurgie. Als uw uitgebreide borsten bestaan voornamelijk uit vetweefsel buitensporige, kan uw chirurg liposuctie alleen gebruiken. Als teveel klierweefsel de primaire oorzaak is, kan het weefsel met een scalpel worden uitgesneden. Deze excisie kan worden uitgevoerd alleen of in combinatie met liposuctie.

De snede is gemaakt of op de rand van de tepel (areola) of in de oksels gebied. De chirurg snijdt weg de overtollige klierweefsel, vet en huid van rond de gepigmenteerde gebied rondom de tepelhof en van de zijkanten en onderkant van de borst door te werken via de incisie. Grote kortingen die betrekking hebben op de verwijdering van een aanzienlijke hoeveelheid weefsel en de huid u wellicht grotere insnijdingen en meer zichtbare littekens.

Als liposuctie ook gebruikt wordt voor het verwijderen van overtollig vet, is een slanke, holle buis (canule) rechtstreeks via de bestaande insnijdingen ingevoegd. De canule is gekoppeld aan een vacuümpomp aan zuiging uit het vet.

Voor alleen-liposuctie borstverkleining, zal uw chirurg waarschijnlijk maken een halve inch incisie rond de rand van de tepelhof of in de oksels gebied. Na de operatie, kan een kleine drain worden ingevoegd door een aparte insnijding om te verwijderen van de overtollige vloeistoffen. Nadat gesloten, zijn de insnijdingen bedekt met een verband. De borst kan tekstterugloop zijn toegepast om stevig te houden de huid in plaats.

Klik hier om te proberen Gynexin

Kosten van gynaecomastie chirurgie

De kosten van mannelijke borstverkleining varieert op basis van de omvang van de operatie. Het omvat doorgaans de chirurg vergoeding, ziekenhuis of chirurgische faciliteit kosten, anesthesie vergoedingen en voorschriften voor medicijnen en post-surgery kleding. Volgens de statistieken van de Amerikaanse maatschappij van Plastic Chirurgen (ASPS) is het nationale gemiddelde voor plastisch chirurg vergoedingen voor gynaecomastie chirurgie ongeveer $3100. Dit omvat slechts een deel van de totale kosten. Krijgen van een volledige raming voor het boeken van uw operatie. Veel plastische chirurgen bieden financieringsplannen.

In de meeste gevallen is de kosten van mannelijke borstoperatie vermindering niet worden gedekt door een verzekering. Per verzekeringspolis verschilt sterk, dus test uw beleid zorgvuldig om te bepalen van dekking.

Klik hier om te proberen Gynexin

Het kiezen van de juiste chirurg

Kies een board-gecertificeerde plastisch chirurg met uitgebreide ervaring in mannelijke borst reductie procedures te minimaliseren uw risico van gynaecomastie chirurgie complicaties en maximaliseren uw tevredenheid met de resultaten. Begin uw zoektocht voor de juiste chirurg nu.

Klik hier om te proberen Gynexin