» » Grønne Kaffebønne Pillen For Vekttap – Anbefalt Av Dr Oz

Grønne Kaffebønne Pillen For Vekttap – Anbefalt Av Dr Oz

Green kaffebønne kosthold påvist av Dr Oz studie

Grønne Kaffebønne Pillen For Vekttap – Anbefalt Av Dr OzDet har vært flere studier nylig som viser Green kaffebønne trekke ut aids vekttap, men kanskje den mest overbevisende er lege Oz grønn kaffebønne studie kjennetegnet på sin populære TV-show på 10 September 2012, som viste det er antioksidanter i grønn kaffebønne ekstrakt som smelte fett bort ~ Dr. Oz

Dr Oz er alltid foran pack i avdekke nye naturlige kosthold og vekt tap trender, som Green kaffe, bringebær keton, og afrikanske Mango. Men selv han var sjokkert over dette siste funnet som har de medisinske verden og vekt tap ekspertene, forskere og leger både alle forbauset. Fettforbrenner som tok kosthold verden med storm ~ Dr. Oz

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønne ekstrakt

En helt ny studie LIVE på the Dr. Oz Show!

Dr. Oz og hans eksperter personlig løp og tok alle deltakerne i som publikum på denne spesielle episoden. Nesten 100 kvinner deltok, og resultatene vil sjokkere deg...

En av de viktigste funnene vi har gjort for å hjelpe deg å forbrenne fett raskere ~ Dr. Oz

Kvinnene var delt i to grupper: de som mottok ekstrakt og de som fikk en placebo uten å vite det.

Tar grønne kaffebønne ekstrakt dobler din vekttap ~ Dr. Oz

Alle deltakerne var nødvendige for å holde en mat-journal, men ikke endre noen av sine vaner. Dette var bare så medisinske eksperter kunne styre utenfor faktorer enn å ta ekstraktet. Hva er resultatet? De som tar den faktiske ekstrakt mistet dobbelt så mye vekt som de som tok placebo.

Vennligst merk: Alle krav og sitatene ovenfor er tatt direkte fra Dr. Oz på hans liveshow 10 september

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønne ekstrakt

Andre studier er like overbevisende

Grønne Kaffebønne Pillen For Vekttap – Anbefalt Av Dr OzIfølge en studie publisert i Diabetes, Metabolsk syndrom og fedme Journal *, over en periode på bare 12 uker mistet test fag et gjennomsnitt på 10,5% av deres totale kroppsvekt og 16% av sitt totale kroppsfett – alle uten å endre deres spise eller trening vaner. Hver testperson bortkommet en middel av 17 pounds over 12 ukers periode. Og alle med nei-siden påvirker.

16% Kroppsfett mistet.Deltakerne ble gitt en grønn kaffebønne ekstrakt i en pulver-skjemaet, og de gjorde ikke endre noen av sine vaner. Viktige ting å merke seg:

 • Ingen nye diett å overholde
 • Ingen nye treningsprogram eller trening de måtte følge
 • Bare lagt ekstraktet til deres daglig inntak
Og gjett hva? De mistet en betydelig mengde vekt. Faktisk, de mistet om lag ti prosent av deres totale kroppsvekten, om seksten prosent av kroppsfett, og i gjennomsnitt de falt av 17 POUNDS på bare 12 uker.

OK, så vi hører deg-så? Det er mindre enn et pund per uke... big deal! Hva du har å huske på her er først og fremst, det var ren fettforbrenning de var av. For det andre, gjorde de ingen endringer.

Tvert imot, virkelig. I gjennomsnitt, spiste de 2400 kalorier PER dag og bare avbrenning 400 kalorier per dag i tradisjonelle måter. Så i ex-virkelighet, bør de har fått ganske mye vekt. Men motsatt skjedde!

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønne ekstrakt

Studien som startet det hele

Kanskje har du hørt om naturopathic lege Lindsey Duncan. Hvis så, vet du at han ikke ofte anbefaler vekttap kosttilskudd.

I stedet anbefaler han bevist og sunne måter å miste vekt. Dessverre, som betyr vanligvis masse trening og spise godt, og la oss innse den... mange mennesker ikke kan eller vil ikke holde seg til slike rutiner. Men deltakerne i den opprinnelige studien av Dr Duncan som Dr. Oz omtalt på hans show tilbake i mai 2012 bortkommet en middel av 17 lbs i bare noen få måneder

Hemmeligheten til lett vekt-tap

Nå vet vi det er helt klart en måte å miste vekt og forbrenne fett uten å gjøre endringer i det hele tatt og det fungerer for alle typer kroppen.

Hvordan kan noe så enkel hjelpe folk fra hver tur i livet miste vekt uten problemer? Hvordan kan du spise fire ganger så mange kalorier som du brenne uten å få vekt?

Så er grønne kaffe kosthold påvist i flere studier for å...

 • Doble din vekttap
 • Miste inches i noen få korte uker
 • Ingen diett eller ekstra øvelse kreves
Her er hva ekstraktet gjør:

 • Det brenner bort fett
 • Den blokkerer dannelsen av nye fett
 • Det slutter Basin døde i sitt spor
Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønne ekstrakt
Du vet at å være overvektig betyr at du har en opphoping av fett i kroppen din. Du vet at du har må brenne det fettet hvis du ønsker å gå ned i vekt.

Brenner fett uten øvelsen Tradisjonelt, at betyr øvelse. Men når du tar kaffebønne kosthold kosttilskudd, det gjør det for deg uten innsats fra din side.

Det blir umiddelbart å arbeide brenne bort gjeldende fett, som er flott, men det er ikke alt... det også gjør det vanskeligere for sukkeret (glucose) å bli sluppet inn i blodet. Hvis det ikke blir lansert så fort, så har kroppen din ikke sjansen til å gjøre det til fett lagring.

Null bivirkninger på grønne kaffebønne

Det er ingen indikasjoner på at grønne kaffebønne ekstrakt har skadelige bivirkninger ~ Dr. Oz Du er så i essensen, brenne fett, og blokkerer nye fett alle samtidig – uten å selv gjøre noe. Hva er enda bedre? Det er helt naturlig. Deltakerne i studien ovenfor hadde null bivirkninger. Jepp, null. Null. Nada. Unntatt for vekttap, selvfølgelig!

Din morgenkaffe er ikke Green eller en fettforbrenner Mange mennesker har fått forvirret med nyheten om dette mirakel kaffe vekt tap rart. Hvis det er så bra for deg, og tvinger kroppen til å forbrenne fett, så hvorfor er ikke ivrig kaffe drikker alltid tynn og i form?

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønne ekstrakt

Klorogensyre Acid er nøkkelen

Klorogensyre syre er naturlig finnes i kaffebønner. Ifølge Dr Oz er klorogensyre syre som gjør fettforbrenning. En kopp kaffe er ingenting som å ta ekstraktet. Den er laget av brente kaffebønner. Når de varme bønner opp til 475 grader hel stekt dem, den fjerner den avgjørende ingrediensen: klorogensyre syre. Så må du få ekstrakt fra grønne kaffebønner som ikke har vært utsatt for varme-prosessen.

Ikke bruke pengene for fyllstoffer, permer eller mindreverdig produkt

Som anbefalt av Dr Oz, produktet nedenfor:

 • inneholder minst 45% klorogensyre Acid
 • null fyllstoffer, permer eller tilsetningsstoffer
Og på en heidundrende 800 mg per kapsel, er 200% - 400% mer enn andre på markedet, slik at du får mye mer av fett brenner klorogensyre syre per kapsel.

Grønne Kaffebønne Pillen For Vekttap – Anbefalt Av Dr Oz