» » Grønn Te For Vekttap

Grønn Te For Vekttap

Grønn Te For VekttapHvis vekttap er en av dine beste helse mål, kan grønn te hjelpe. Noen studier viser at stoffer i grønn te kan tilby flere vekt-tap-fremme effekter, for eksempel påskynde stoffskiftet og undertrykker appetitten.

Selv om antioksidant-rik brygge ikke vil hjelpe deg kaste pounds på egen hånd, er det noen bevis på at å drikke grønn te kan støtte din vekt tap innsats.

Hvordan grønn te fremme vekttap?

Grønn te inneholder koffein, som er kjent for å øke termotilblivelsen (en biologisk prosess involvert i brenner kalorier). I en 2007-rapport fra American Journal of Physiology: forskrifter, Integrative og sammenlignende anatomi, forskere tilstand som grønn te kan bekjempe nedgangen i stoffskiftet som vanligvis følger med vekttap.

Ifølge rapportens forfattere, kan grønn te også hemme effekten av catechol-O-methyltransferase (et enzym som er kjent for å utløse nedbryting av hjernen kjemikalier som er involvert i å regulere appetitten).

Klikk her for å kjøpe KouTea fra offisielle nettsted

Er grønn te effektiv?

Visse antioksidanter som finnes i grønn te synes å ha en "liten positiv effekt" på vekttap og vekt vedlikehold, ifølge en rapport publisert i International Journal of Obesity i 2009. I sin analyse av 11 studier på grønn te og vekttap eller vekt vedlikehold, forskerne fant at grønn te antioksidanter kjent som katekiner kan hjelpe øke stoffskifte.

Likevel, National Institutes of Health (NIH) forsiktig som det ikke er nok vitenskapelig bevis for å finne ut om grønn te er effektive for vekttap. Men kan epigallocatechin gallate (en catechin finnes i grønn te) hjelpe moderat overvektig folk mister vekt, i henhold til NIH.

Er det trygt?

Mens grønn te er trolig trygt for de fleste voksne, kan drikke mer enn fem kopper om dagen føre til koffein-relaterte bivirkninger (for eksempel hodepine, nervøsitet, søvnproblemer og uregelmessig hjerterytme). Koffein i grønn te kan også forverre noen helsemessige forhold, inkludert angst, høyt blodtrykk og diabetes.

Grønn Te For Vekttap

Når bør du bruke det?

For de fleste voksne, kan moderat økende inntak av grønn te gi litt vekt tap fordeler uten å forårsake negative helseeffekter. Men for å oppleve betydelig vekttap, er det viktig å kombinere et sunt kosthold med regelmessig mosjon (inkludert minst to og en halv time av moderat intensitet aerobic aktivitet og to styrketrening økter per uke). Hvis du vurderer bruk av grønn te tilskudd (eller noen andre naturlig vekttap Hjelpemiddel), sørg for å konsultere din lege før du starter behandlingen.

Klikk her for å kjøpe KouTea fra offisielle nettsted