» » Goji Jagode: Zdravstvene Koristi In Stranski Učinki

Goji Jagode: Zdravstvene Koristi In Stranski Učinki

Goji Jagode: Zdravstvene Koristi In Stranski UčinkiAli ste se sprašujete o zdravstvenih koristi goji jagode in goji sok? Nekateri trdijo, da goji jagode so naslednji vrelec mladosti. Ampak kaj je goji berry in lahko to res preprečuje kronične bolezni? In posušene goji jagode imajo stranske učinke? Tukaj so odgovori na vaša vprašanja.

Kaj je Goji Berry?

Goji berry je imenovana tudi wolfberry. Je svetlo oranžno-rdeče jagodičja, ki prihaja iz grm, ki je native Kitajske. V Aziji, goji jagode bil jedel za generacije v upanju, živijo dlje.

Sčasoma so ljudje uporabljajo goji jagode za zdravljenje veliko skupnih zdravstvenih težav, kot so diabetes, visok krvni tlak, zvišana telesna temperatura in težave z očmi, povezanih s starostjo. Goji jagode so zaužili surovi, kuhane ali posušene (kot rozine) in se uporablja v zeliščnih čajev, sokov, vina in zdravil.

Kliknite tukaj za nakup Goji Berry iz uradne spletne strani

Koristi Goji jagode

Raziskave kažejo, da jedo jagode-kot borovnice, acai jagode, brusnice, jagode in češnje – ponuja nekaj dokončne zdravstvene koristi. Jagode kot goji berry so napolnjene z močne antioksidante in druge spojine, ki lahko pomaga prepreči raka in druge bolezni, vključno s bolezni srca. Antioksidanti lahko tudi okrepiti imunski sistem in manj holesterola.

Jedo hrano veliko antioksidantov lahko upočasni proces staranja, kot tudi. To počne z zmanjševanjem škode pred prostimi radikali, ki poškodujejo celice in poškodbe DNA. Ko spremeni DNK v celici, celico raste nenormalno. Antioksidanti lahko odvzela rušilno močjo prostih radikalov. S tem antioksidantov pomaga zmanjšati tveganje za nekatere resne bolezni.

Goji jagode so tudi spojine, ki je bogato z vitaminom A, ki morda za anti-aging koristi. Te posebne spojine pomaga spodbuditi delovanje imunskega sistema, zaščititi vizijo, in lahko pomaga pri preprečevanju bolezni srca.

Nekatere raziskave kažejo, da goji jagodičja ekstrakti lahko povečanje zdravje možganov in lahko zaščiti pred starostjo povezane bolezni, kot so Alzheimerjeva.

Druge študije z uporabo goji berry sok ustanovi koristi v duševno počutje ter mirnost, atletske uspešnosti, sreče, kakovost spanja, in občutki dobro zdravje. To so predhodne študije, ki jih je treba ponoviti, preden dokončnih ugotovitev.

Goji jagode so bogat vir antioksidantov — in zgodnje raziskave kažejo koristi za zdravje lahko močna — je še vedno nejasno, kako se stack up pred drugega jagodičja. Raziskovalci tudi ne vem, ali goji jagodami dopolnila so enake koristi za zdravje kot dejanski jagode.

Kliknite tukaj za nakup Goji Berry iz uradne spletne strani

Goji jagode neželene učinke

Obstajajo lahko nekatere mogoče zel-interakcije z goji jagode. Če ste vzeli varfarin (redčenje krvi), morda boste želeli izogniti goji jagode. Goji jagode lahko tudi interakcijo z zdravili, diabetesa in krvni tlak.

Tudi, če imate alergije na cvetni prah, morda boste želeli ostati od tega sadja. Vendar, ko jedo v zmernih količinah, goji jagode zdi varno. Vprašajte svojega zdravnika, če imate kakršnakoli vprašanja.

Goji Jagode: Zdravstvene Koristi In Stranski Učinki

Kliknite tukaj za nakup Goji Berry iz uradne spletne strani

Pomen Goji Berry

Goji jagode se uporabljajo od antičnih časov v kitajski Medicare. Goji berry je v bistvu nanaša na svetlo orange–red sadje koničasto & lesnate rastline (grm).

Goji berry je Kitajsko ime za Lycium babarum. V bistvu je znano kot wolfberry v angleškem jeziku. Predpostavlja se, da izvirajo iz regij od jugozahodne Azije & jugovzhodne Evrope, ampak zdaj je zrasla v vseh državah so bili Kitajska je največji proizvajalec. Goji jagode so nedavno uvajajo v zahodnih regijah in prihajajo ven zelo koristna.

Goji jagode veljajo kot zelo hranili bogato sadje od antičnih časov in ki se uporabljajo že tisoče let. Zaradi prisotnosti phytochemicals kot sterolov, zeaksantin, polisaharidi & antioksidantov kot vitamina C, beta karoten, Likopen in lutein, poleg velike količine mineralov kot so železo, cink, selen, kalcij & kalija, ki daje Goji berry svoj legendarni benefivial lastnosti.

Goji Jagode: Zdravstvene Koristi In Stranski Učinki

Kliknite tukaj za nakup Goji Berry iz uradne spletne strani
Hranilne snovi, prisotne v Goji jagodami v bistvu pomaga pri povečevanju imuniteto, dolgoživost, zaščito jeter, izboljšanje vida, itd. Te jagode sedaj postajajo eden od priljubljenih zdravje hrane v vzhodni & vesterni regij sveta. To je posledica tam prihajajoči ugled kot anti-aging medicine. Goji jagode vsebujejo velike količine vitamina C, vitamina A & antioksidantov vseh živil.

V bistvu se prikaže kot škrlatno jagodami spominja raisin (ko posušena). To ima okus blag sladek okus ni v nasprotju z brusnicami & raisin. To je nekakšen chewy v naravi. Ker jagode so zelo občutljivo, oni so oskubljene od dreves na preproge namesto zaslužiti pobral od tal, da se prepreči kvarjenje. Nato so jih vzrejali počasi sušenje v senci.

Goji berry lahko jedel kot hrano, skuhano v čaj ali surovega. To je manj sladko, v primerjavi z rozinami & je suha. Komercialno, je v bistvu na voljo v obliki posušene prahu ali sok; Prav tako je na voljo v obliki suho sadje. Uporablja se tudi kot sestavina juhe na Kitajskem. Na Kitajskem jedo svoje liste in mlade poganjke kot listnata zelenjava.

V resnici, Goji berry se uporablja tudi za Kitajsko vino. Goji berry sok je eden od načinov, najboljši, najlažje in najbolj zdravo uživati Goji berry. Sok iz Goji berry je zelo koristen in nujno. Terapevtski odmerek približno 1 do 4 krat na dan je priporočil zdravnik, da človeško telo lahko ekstrahiral vsak koristi in hranila iz nje. Jagode so se pred kratkim začela v državah kot so ZDA in Evropo, so še vedno na poti odkrivanja koristnih lastnosti teh neverjetno sadja.

Veliko znanstvenih poskusov & študije so bile izvedene vedeti o koristi za zdravje & uporabe Goji berry, in v tem času se odvijajo številne študije. Mi se pričakuje, da vedo več o teh neverjetno malo jagod s poreklom iz gora v Tibetu.

Kliknite tukaj za nakup Goji Berry iz uradne spletne strani