» » Goji Fructe De Padure: Sănătate Beneficii Si Efecte Secundare

Goji Fructe De Padure: Sănătate Beneficii Si Efecte Secundare

Goji Fructe De Padure: Sănătate Beneficii Si Efecte SecundareAţi fost întrebaţi despre beneficiile de sănătate goji pomuşoare şi goji suc? Unii susţin că fructe de padure goji sunt următorii fantana de tineret. Dar ce este goji boabe şi a preveni chiar boli cronice? Şi fructe de padure goji uscate au efecte secundare? Iată câteva răspunsuri la întrebările dumneavoastră.

Ce este o boabe de Goji?

Goji boabe este, de asemenea, numit wolfberry. Acesta este un luminos portocaliu-rosu boabe care vine de la un arbust, care este originar din China. În Asia, fructe de padure goji au fost consumate de generaţii în speranţa de a trai mai.

A lungul timpului, oamenii au folosit goji fructe de padure pentru a trata multe probleme de sănătate comune cum ar fi diabet zaharat, hipertensiune arterială, febră, şi probleme legate de vârstă oculare. Fructe de padure Goji sunt consumate crude, fierte sau uscate (cum ar fi stafide) şi sunt folosite în ceaiuri de plante, sucuri, vinuri şi medicamente.

Click aici pentru a cumpara Goji Berry la site-ul oficial

Beneficiile Goji pomuşoare

Cercetările arată că manca fructe de padure — cum ar fi afine, acai fructe de padure, afine, căpşuni şi cireşe — oferă câteva beneficii de sănătate certă. Fructe de padure cum ar fi boabe goji sunt pline de antioxidanti puternici şi alţi compuşi care pot ajuta la prevenirea cancer şi alte boli, inclusiv boli de inima. Antioxidantii pot stimula, de asemenea, sistemul imunitar şi scăderea colesterolului.

Consumul de alimente bogate in antioxidanti pot incetini procesul de imbatranire, precum şi. Ea face acest lucru prin minimizarea daunelor cauzate de radicalii liberi care răni de celule şi deteriorarea ADN-ului. Atunci când o celulă ADN-ului se schimbă, celula creşte anormal. Antioxidantii pot lua puterea distructiva a radicalilor liberi. Procedând astfel, Antioxidantii ajuta la reducerea riscului de unele boli grave.

Fructe de padure Goji au, de asemenea, compuşi bogate în vitamina A, care poate avea beneficii anti-imbatranire. Aceşti compuşi speciale ajuta la stimularea functiei imunitare, viziune a proteja, şi poate ajuta la prevenirea bolilor de inima.

Unele cercetări sugerează că goji boabe extracte pot stimula sănătatea creierului şi poate proteja împotriva bolilor legate de vârstă, cum ar fi Alzheimer.

Alte studii folosind suc de boabe goji fondează beneficiile mentale bunăstare şi calm, performantele atletice, fericire, calitatea somnului, şi sentimentele de sănătate bună. Acestea sunt studii preliminare, care trebuie să fie repetat înainte de a se pot trage concluzii definitive.

În timp ce fructe de padure goji sunt o sursă bogată de antioxidanţi — şi primele cercetări indică un beneficiu potenţial puternic de sănătate — nu este încă clar cum se stiva împotriva alte fructe de padure. Cercetatorii, de asemenea, nu ştiu dacă goji berry Suplimente au aceleaşi beneficii de sănătate ca real fructe de padure.

Click aici pentru a cumpara Goji Berry la site-ul oficial

Goji pomuşoare efecte secundare

Pot exista unele interacţiuni posibil planta-medicament cu goji pomuşoare. Dacă luaţi warfarina (un sânge mai subţire), poate doriţi să evite goji pomuşoare. Goji fructe de padure, de asemenea, pot interacţiona cu diabet zaharat si a tensiunii arteriale medicamente.

De asemenea, dacă aveţi alergii polen, poate doriţi să stai departe de acest fruct. Cu toate acestea, atunci când consumate cu moderatie, fructe de padure goji par a fi în siguranţă. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră dacă aveţi orice întrebări.

Goji Fructe De Padure: Sănătate Beneficii Si Efecte Secundare

Click aici pentru a cumpara Goji Berry la site-ul oficial

Importanţa de Goji Berry

Goji fructe de padure sunt utilizate din antichitate în China Medicare. Goji berry se referă în principiu orange–red luminoase fructe de plante lemnoase & spinoasă (arbust).

Goji boabe este un nume chineză Lycium babarum. Este în principiu cunoscut ca wolfberry în limba engleză. Se presupune că au originea în regiunile din sud-vestul Asiei & sud-estul Europei, dar acum a crescut în toate statele au fost China este cel mai mare producător. Fructe de padure Goji sunt recent introduse în regiunile de Vest şi vine să fi foarte benefic.

Fructe de padure Goji sunt considerate ca un fruct foarte bogate in nutrienti din antichitate şi sunt folosite de mii de ani. Datorită prezenţei de fitochimicale ca steroli, zeaxantina, polizaharide & antioxidanti precum vitamina C, beta caroten, Licopenul si luteina, în afară de cantităţi mari de minerale precum fier, zinc, seleniu, calciu & potasiu, care dă Goji boabe proprietăţile sale de legendarul benefivial.

Goji Fructe De Padure: Sănătate Beneficii Si Efecte Secundare

Click aici pentru a cumpara Goji Berry la site-ul oficial
Substantele nutritive prezente în Goji boabe practic ajută la stimularea imunităţii, longevitate, ficat de protecţie, îmbunătăţirea vederii, etc. Aceste fructe de padure sunt acum devine unul din produse alimentare de sănătate populară în regiunile Est & westernurile din lume. Acest lucru se datorează reputaţia viitoare acolo ca un medicament anti-imbatranire. Fructe de padure Goji contin cantitati mari de vitamina C, vitamina A & antioxidanti dintre toate alimentele.

Practic se pare ca o boabe cărămizie asemănătoare la un stafide (atunci când uscate). Ea are gust de un gust dulce uşoară, nu spre deosebire de un afine & o stafide. Este un fel de chewy în natură. Fructe de padure sunt foarte delicata, ele sunt smulse din copaci pe rogojini decât sa luat din teren, pentru a evita deteriorarea. Apoi sunt păstrate uscate încet în umbră.

Goji boabe pot fi consumate ca mâncare preparată într-un ceai sau prime. Acesta este mai dulce în comparaţie cu stafide & este uscator. Comercial, este practic disponibil în forma uscate pulbere sau suc; este de asemenea disponibil sub formă de fructe uscate. De asemenea, este folosit ca un ingredient de supă în China. În China sale muguri de frunze şi tineri sunt consumate ca legume cu frunze.

De fapt, Goji boabe este, de asemenea, folosit pentru a produce un vin chinezesc. Un suc de boabe de Goji este unul dintre cel mai bun, cel mai simplu si mai sanatoase moduri de a se bucura de Goji boabe. Sucul de Goji boabe este foarte util şi esenţiale. O doza terapeutică de aproximativ 1-4 ori pe zi este recomandat de medic, astfel încât corpul uman ar putea extrage fiecare beneficiu şi nutrienţi din ea. Ca fructe de padure sunt lansate recent, în state precum SUA şi Europa, ele sunt încă pe cale de a descoperi proprietăţile benefice ale aceste fructe uimitoare.

Multe experimente ştiinţifice & studii au fost efectuate pentru a şti despre beneficiile de sănătate & utilizări de Goji berry, şi numeroase studii sunt efectuate în timpul prezent. Ne sunt de aşteptat să ştii mai multe despre aceste fructe de padure uimitor mic originare din Muntii Tibetului.

Click aici pentru a cumpara Goji Berry la site-ul oficial