» » Goji Bessen: Voordelen Voor De Gezondheid En Bijwerkingen

Goji Bessen: Voordelen Voor De Gezondheid En Bijwerkingen

Goji Bessen: Voordelen Voor De Gezondheid En BijwerkingenBen je benieuwd over de gezondheidsvoordelen van goji bessen en goji SAP? Sommigen beweren dat goji bessen de volgende fontein van de jeugd zijn. Maar wat de gojibes is en kan het echt voorkomen dat chronische ziekte? En gedroogde goji bessen hebben bijwerkingen? Hier vindt u antwoorden op uw vragen.

Wat Is een Goji Berry?

De gojibes is een afkorting voor de wolfberry. Het is een helder oranje-rode bes dat afkomstig is van een struik die is afkomstig uit China. In Azië, hebben goji bessen gegeten voor generaties in de hoop van leven langer.

Na verloop van tijd hebben mensen goji bessen gebruikt voor de behandeling van vele gemeenschappelijke gezondheidsproblemen zoals diabetes, hoge bloeddruk, koorts en leeftijdsgebonden oogproblemen. Goji bessen worden gegeten rauw, gekookt of gedroogde (zoals rozijnen) en worden gebruikt in kruidenthee, sappen, wijn en geneesmiddelen.

Klik hier om te kopen van Goji Berry van officiële website

Voordelen van Goji bessen

Onderzoek toont aan dat eten bessen — zoals bosbessen, acai bessen, veenbessen, aardbeien en kersen — enkele duidelijke gezondheidsvoordelen biedt. Bessen als de gojibes zijn gevuld met krachtige antioxidanten en andere verbindingen die kunnen helpen voorkomen kanker en andere ziekten, waaronder hart-en vaatziekten. Antioxidanten kunnen ook stimuleren het immuunsysteem en de lagere cholesterol.

Eten van voedsel hoog in antioxidanten kan ook het verouderingsproces vertragen. Het doet dit door het minimaliseren van de schade door vrije radicalen, die cellen en schade DNA verwonden. Wanneer een cel DNA verandert, wordt de cel abnormaal groeit. Antioxidanten kunnen wegnemen de vernietigende kracht van vrije radicalen. Door dit te doen, helpen antioxidanten het risico van enkele ernstige ziekten.

Goji bessen hebben ook verbindingen rijk aan vitamine A die anti-aging voordelen kunnen hebben. Deze speciale verbindingen helpen boost immune functie, visie te beschermen, en kunnen helpen voorkomen dat hart-en vaatziekten.

Sommige onderzoek suggereert dat goji berry extracten hersenengezondheid stimuleren kunnen en tegen leeftijd gerelateerde ziekten zoals Alzheimer beschermen kunnen.

Andere studies met behulp van goji bessen sap sticht voordelen in mentale welzijn en rust, atletische prestaties, geluk, kwaliteit van de slaap en gevoelens van een goede gezondheid. Dit zijn de voorbereidende studies die behoeven te worden herhaald alvorens definitieve conclusies kunnen worden getrokken.

Terwijl goji bessen een rijke bron van anti-oxidanten zijn — en vroege onderzoek toont een potentieel krachtig gezondheid ten goede komen — het is nog onduidelijk hoe ze op stapel tegen andere bessen. Onderzoekers, weet ook niet of goji berry supplementen dezelfde voordelen voor de gezondheid als de werkelijke bessen hebben.

Klik hier om te kopen van Goji Berry van officiële website

Goji bessen bijwerkingen

Er kunnen sommige mogelijk kruid-drug interactions met goji bessen. Als u neemt warfarine (bloedverdunner), kunt vermijden goji bessen. Goji bessen kunnen ook communiceren met diabetes en bloeddruk medicijnen.

Ook, als u stuifmeel allergieën hebt, u kunt wegblijven van deze vrucht. Echter, wanneer gegeten met mate, goji bessen lijken te zijn veilig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Goji Bessen: Voordelen Voor De Gezondheid En Bijwerkingen

Klik hier om te kopen van Goji Berry van officiële website

Het belang van de Goji bes

Goji bessen worden gebruikt uit de oudheid in Chinese Medicare. Goji berry verwijst in feite naar heldere orange–red vruchten van de netelige & woody plant (struik).

Gojibes is een Chinese naam voor Lycium babarum. Het is eigenlijk bekend als de wolfberry in Engels. Er wordt van uitgegaan dat ze zijn ontstaan in de regio's van Zuidwest-Azië & Zuidoost-Europa, maar nu is het gegroeid in alle staten waren China is de grootste producent. Goji bessen onlangs in de westelijke regio's worden geïntroduceerd en zijn coming out te zeer voordelig zijn.

Goji bessen worden beschouwd als een zeer voedselrijke fruit sinds de oude tijden en worden sinds duizenden jaren gebruikt. Als gevolg van de aanwezigheid van fytochemicaliën zoals sterolen, Zeaxanthine, polysacchariden & antioxidanten zoals vitamine C, beta-caroteen, lycopeen en Luteïne, naast grote hoeveelheden mineralen zoals ijzer, zink, selenium, calcium & kalium, dat gojibes geeft de legendarische benefivial eigenschappen.

Goji Bessen: Voordelen Voor De Gezondheid En Bijwerkingen

Klik hier om te kopen van Goji Berry van officiële website
De voedingsstoffen aanwezig in Goji berry in principe helpt bij het stimuleren van immuniteit, levensverwachting, lever bescherming, verbetering van het gezichtsvermogen, enz. Deze bessen worden nu steeds een van de populaire gezondheid van voedsel in de Oost- & westerns regio's van de wereld. Dit komt doordat er komende reputatie als een anti-aging medicine. Goji bessen bevatten een grote hoeveelheid vitamine C, vitamine A & antioxidanten van alle levensmiddelen.

In feite lijkt het als een dieprode berry lijkt op aan een rozijn (wanneer gedroogd). Het smaakt een milde zoete smaak niet in tegenstelling tot een cranberry & een rozijn. Het is soort van taai in de natuur. Aangezien de bessen zeer delicaat zijn, ze zijn geplukt uit de bomen op de matten plaats krijgen geplukt uit de grond, om te voorkomen dat bederf. Ze worden dan gehouden voor het langzaam drogen in de schaduw.

Goji berry kan worden gegeten als een levensmiddel gebrouwen in een thee of ruwe. Het is minder zoet in vergelijking met rozijnen & droog is. Commercieel, is het in principe beschikbaar in de vorm van poeder van gedroogde of SAP; het is ook beschikbaar in de vorm van droge vruchten. Het wordt ook gebruikt als een ingrediënt van soep in China. In China worden zijn bladeren en jonge scheuten gegeten als bladgroenten.

In feite, wordt gojibes ook gebruikt voor de productie van een Chinese wijn. Een Goji bessen sap is een van de beste, gemakkelijkste en gezondste manieren om te genieten van Goji berry. Het SAP van gojibes is zeer nuttig en essentieel. Een therapeutische dosis van ongeveer 1 tot 4 keer per dag is aanbevolen door de arts zodat menselijk lichaam elke voordeel en voedingsstoffen uit het halen kon. De bessen worden onlangs gelanceerd in staten zoals de Verenigde Staten en Europa, zijn ze nog steeds op een manier om de gunstige eigenschappen van deze verbazingwekkende vruchten te ontdekken.

Vele wetenschappelijke experimenten & studies zijn uitgevoerd om te weten over de voordelen voor de gezondheid & gebruik van Goji berry, en tal van studies worden uitgevoerd in de huidige tijd. We moeten meer weten over deze geweldige weinig bessen die afkomstig zijn uit de bergen van Tibet.

Klik hier om te kopen van Goji Berry van officiële website