» » Goji Bær: Sundhedsmæssige Fordele Og Bivirkninger

Goji Bær: Sundhedsmæssige Fordele Og Bivirkninger

Goji Bær: Sundhedsmæssige Fordele Og BivirkningerHar du gad vide om de sundhedsmæssige fordele af goji bær og goji juice? Nogle hævder, at goji bær er den næste fountain of youth. Men hvad er goji bær og kan det virkelig forebygge kroniske sygdomme? Og tørret goji bær har bivirkninger? Her er svar på dine spørgsmål.

Hvad er en Goji bær?

Goji bær er også kaldet wolfberry. Det er en lys orange-røde bær, der kommer fra en busk, der er hjemmehørende i Kina. I Asien, har goji bær blevet spist i generationer i håb om at leve længere.

Over tid, har folk brugt goji bær til at behandle mange almindelige sundhedsmæssige problemer som diabetes, højt blodtryk, feber og aldersrelaterede øjenproblemer. Goji bær er spist rå, kogt eller tørret (som rosiner) og bruges i urtete, juice, vin og medicin.

Klik her for at købe Goji bær fra officielle hjemmeside

Fordele ved Goji bær

Forskning viser, at spise bær — som blåbær, acai bær, tranebær, jordbær og kirsebær — tilbyder nogle konkrete sundhedsmæssige fordele. Bær som goji bær er fyldt med kraftige antioxidanter og andre stoffer, der kan hjælpe med at forhindre kræft og andre sygdomme, herunder hjertesygdomme. Antioxidanter kan også øge immunforsvaret og lavere kolesterol.

Spise fødevarer med højt antioxidanter kan bremse ældningsprocessen så godt. Det gør den ved at minimere skader fra frie radikaler, der sårer celler og skader DNA. Når en celles DNA ændres, vokser cellen unormalt. Antioxidanter kan tage væk den destruktive kraft af frie radikaler. Dermed, hjælpe antioxidanter med at reducere risikoen for nogle alvorlige sygdomme.

Goji bær har også forbindelser rig på vitamin A, der kan have anti-aging fordele. Disse særlige forbindelser bidrage til at øge immunforsvaret, beskytte vision, og kan hjælpe med at forebygge hjertesygdomme.

Nogle forskningsresultater tyder på at goji bær ekstrakter kan øge hjerne sundhed og kan beskytte mod aldersrelaterede sygdomme såsom Alzheimers.

Andre undersøgelser ved hjælp af goji bær saft grundlægger fordele i mentale velvære og ro, sportslige præstationer, lykke, kvaliteten af søvn, og følelser af et godt helbred. Disse er de forundersøgelser, der skal gentages, før endelige konklusioner kan drages.

Mens goji bær er en rig kilde af antioxidanter — og tidlige forskning viser en kraftig sundhedsmæssig fordel — det er stadig uklart, hvordan de stak op mod andre bær. Forskere også ved ikke, om goji bær kosttilskud har de samme sundhedsmæssige fordele som de faktiske bær.

Klik her for at købe Goji bær fra officielle hjemmeside

Goji bær bivirkninger

Der kan være nogle mulige urt-drug interaktioner med goji bær. Hvis du tager warfarin (en blodet tyndere), kan du undgå goji bær. Goji bær kan også interagere med diabetes og blodtryk medicin.

Også, hvis du har pollenallergi, kan du holde sig væk fra denne frugt. Men, når der spises i moderate mængder, goji bær synes at være sikker. Spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

Goji Bær: Sundhedsmæssige Fordele Og Bivirkninger

Klik her for at købe Goji bær fra officielle hjemmeside

Betydningen af Goji Berry

Goji bær anvendes fra oldtiden i kinesiske Medicare. Goji berry dybest set henviser til lyse orange–red frugten af tornede & woody anlæg (Busk).

Goji bær er et kinesisk navn til Lycium babarum. Det er dybest set kaldet wolfberry i engelsk sprog. Det antages, at de stammer i regionerne i sydvestlige Asien & Sydøsteuropa, men nu det dyrkes i alle stater var Kina er den største producent. Goji bær introduceres for nylig i de vestlige regioner og kommer til at være meget gavnligt.

Goji bær betragtes som en meget næringsrige frugt siden gammel tid og bliver brugt siden tusinder af år. På grund af tilstedeværelsen af fytokemikalier som steroler, zeaxanthin, polysaccharider & antioxidanter som Vitamin C, beta-caroten, lycopen og lutein, ud over store mængder af mineraler som jern, zink, selen, calcium & kalium, som giver Goji berry sin legendariske benefivial egenskaber.

Goji Bær: Sundhedsmæssige Fordele Og Bivirkninger

Klik her for at købe Goji bær fra officielle hjemmeside
Næringsstofferne til stede i Goji berry dybest set hjælper øge immunitet, levetid, leveren beskyttelse, forbedring af synet, osv. Disse bær er nu ved at blive en af de populære helsekost i de østlige & westerns regioner i verden. Dette skyldes der kommende ry som en anti-aging medicin. Goji bær indeholder store mængder C-vitamin, vitamin A & antioxidanter af alle fødevarer.

Dybest set ser det ud som en scarlet bær ligner en rosin (når tørret). Det smager som en mildt sød smag ikke ulig en tranebær & en rosin. Det er slags sej i naturen. Da Bærrene er meget følsomme, de er plukket fra træerne på måtterne snarere end få plukket fra jorden, at undgå fordærv. De holdes derefter tørring langsomt i skygge.

Goji bær kan spises som en fødevare enten brygget i en te eller raw. Det er mindre sød i forhold til rosiner & er tørrere. Kommercielt, er det dybest set tilgængelig i form af tørret pulver eller juice; Det er også tilgængelige i form af tørrede frugter. Det er også brugt som en ingrediens i suppe i Kina. I Kina er dens blade og unge skud spist som bladgrøntsager.

I virkeligheden, bruges Goji bær også til at producere en kinesisk vin. En Goji bær saft er en af de bedste, nemmeste og sundeste måder at nyde Goji bær. Saft af Goji bær er meget nyttige og uundværlige. En terapeutisk dosis på omkring 1 til 4 gange om dagen anbefales af lægen, således at menneskelige krop kunne udtrække alle fordel og næringsstoffer ud af det. Da Bærrene er der for nylig blev lanceret i lande som USA og Europa, er de stadig på en måde at opdage gavnlige egenskaber af disse fantastiske frugter.

Mange videnskabelige eksperimenter & undersøgelser er blevet gennemført for at vide om sundhedsmæssige fordele & anvendelser af Goji bær, og talrige undersøgelser udføres i øjeblikket. Vi forventes at vide mere om disse fantastiske lille bær med oprindelse fra bjergene i Tibet.

Klik her for at købe Goji bær fra officielle hjemmeside